Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niedopieszczona23.

Moj facet nie chce mi robić minetki

Polecane posty

Gość niedopieszczona23.

czuje sie niedopieszczona i nieszczesliwa ! :(

Gość mooooorraimmmmaggggggggggggg
moze ortodoksyjny jest? i kleru sie boi?

Gość hmmmm jep
ale masz problem

Gość jarooooooo
Rozmawiałaś z nim na ten temat? jaki jest tego powód?

Gość jdadjmjwtdpj
a ty mu robisz loda ?

Gość feriza
jak reliigjny jest to na loda sie nie zgodzi

Gość niedopieszczona23.
nie bo uważam, ze to poniżające dla kobiety

Gość Galarettka owocowa
ja swojemu nie pozwalam bo to jest fuuuuuj :/

Gość lulek Prawik
Ja cie dopieszcze❤️.Może masz motylka albo serek i śmierdzisz rybką takie oto są przyczny.

Gość jarooooooo
Jeśli Ty nie robisz loda to nie wymagaj od niego minety prosta sprawa.

Gość lulek Prawik
zapamientajcie jak jest sie czystym to w sypialni nie ma fuj i można wszysko żeby sobie nawzajem dogodzić.

Gość Galarettka owocowa
ja nie pozwalam swojemu robic minety ale ja u robie loda :p p nie uwazam ze w zwiazku i seksie cokolwiek moze byc ponizajace :S

Gość jarooooooo
Galarettka owocowa dlaczego nie pozwalasz robic minetki?

Gość lulek Prawik
autorko szczerze masz motylka ??

Gość lulek Prawik
Galarettka owocowa nie wie co traci ;)

Gość Galarettka owocowa
jarooooo - powody sa dwa jeden bo wem ze jego eks to uwielbiala bardziej od seksu i jakos nie nakreca mnie mysl ze bedzie mnie tam lizal, wda razy probowal i jakos czulam sie zazenowana a po drugie jakos wiem ze nawet jak jestem swiezo po kapieli to w pochwie kobety sa zawsze jakies tam wydzieliny :/

Gość lulek Prawik
i dobrze że są wydzieliny facet wszystie soczki spije zabardzo nad tym rozmyślasz.:p

Gość Galarettka owocowa
fuuj nawet tak nie mow! nie ma mowy :/ a takie zolte glutki co sa podczas owulacji i innych okresow w cyklu kobiety tez?? to gorsze niz jedzenie koz z nosa :/

Gość lulek Prawik
musisz skupić sie na doznaniach a nie na myśleniu co wypada a co nie.Jak facetowi loda robisz to resztki moczu wsysasz i co to nie jest obrzydliwe ?Nie można tak sie spinać w seksie nie ma poniżania bo napewno twój facet tak niemyśli

Gość jarooooooo
Galarettka owocowa dla wiekszosci facetow robienie minetki jest samo w sobie przyjemnoscia a Ty tego swojego chlopaka pozbawiasz z powodu wlasnych uprzedzen.

Gość Uroczy Szymuś
No i spoko obrobisz kiełbachę ale Tobie lizać cipy nie trzeba.

Gość Galarettka owocowa
mnie obrzydza sam fakt ze lizal tam jakies babki bez milosci i nie chce dolaczyc do nich i byc nr 5 :/ poza tym u faceta moze byc mocz, troche plynow ejakulacyjnych i sperma tyle u babki wszytsko, poza tym sie nie gole i nie zamierzam i jest to dla mnie peszace i niemile uczucie

kobieta nie robiaca loda jest dewotka i nie chcialbym z taka sie nigdy spotkac :P

Gość jarooooooo
Galarettka owocowa nigdy wiec nie bedziesz dobrą kochanką... no ale przecież nie musi być każdy we wszyskim dobry. Może spotkasz kogos kto będzie się z Tobą lubił nudzić w łóżku.

Gość Galarettka owocowa
jakos moj facet moze z tym zyc i nie sadaze zeby bylo to az tak wazne na reszte rzeczy nie narzeka bo ma poza ta jedna wszytsko co i gdzie chce wiec nie mow ze jestem nudna bo mnie nie znasz :p i myslze ze nie kazdy facet moze miec jak on sex 2 razy dziennie

Gość jarooooooo
Galarettka owocowa - jesteś ograniczona sexualnie więc nie chciałbym mieć takiego sexu nawet dwa razy dziennie. Przy Twoim podejściu to raczej mało prawdopodobne żebyś normalnego faceta zadowoliła. No chyba że nie ma zbyt dobrego porównania albo trafiał na jeszcze bardziej ograniczone.

Gość Galarettka owocowa
ha ha ha ograniczona seksualnie bo co ?? bo jedyne na co nie pozwalam to ineta? punknij sie koles i rusz glowa zam myslec penisem !!

nie ma kobieta które nie uwielbiają robic loda facetowi a te które nie robią to albo nigdy tego nie próbowały i się udzielają w tym temacie albo po prostu jeszcze tego nie robiły i słyszały od jakichś dewotek że to be ale same jeszcze nie spróbowały

Gość Galarettka owocowa
porownanie mial bo spal z 4 babkai przede mna ja nikogo przed nim nie mialam, sypiamy dop ze soba 2 mies wiec nie wymagaj od niedoszlej dziwicy nie wiadomo czego poza tym to twoje postrzeganie ludzi i ocenianie na podstawie kilku komentarzy jest ograniczone !!

Gość jarooooooo
Galarettka owocowa ja Ciebie nie obrażam tylko wyrażam swoją opinię :) jeżeli jesteście z tym szczęśliwi to nie ma się czym przejmować. Ale zwróć uwagę na to że brak swobody w tym zakresie kiedyś może mu zacząć przeszkadzać więc lepiej takie kwestie rozwiązać wcześniej i ustalić niż rozczarować się po ślubie. Jeśli ma takie fantazje to może go kiedyś pokusić kobieta która uwielbia kiedy facet robi jej dobrze ustami. A takich kobiet nie brakuje nawet na tym forum.