Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niedopieszczona23.

Moj facet nie chce mi robić minetki

Polecane posty

Gość gość
Może masz duże fioletowe wargi sromowe jak indyk fafloczki na szyi i dlatego nie chce ? Moja była takie miała, po za tym była zboczona świntucha nie możliwie, do dziś nie poznałem panny która by jej dorównała, ale minetkę sporadycznie robiłem.

Gość gość
Autorko a mój facet chce ciągle robić minetkę ale uprzedzam, że on jest prawiczkiem. Musze używać dildo bo on ciągle chce tylko robić mi minetę. Ostatnio całą noc i dziś od rana tylko mineta mu w głowie. To jest męczące:(

Gość gość
moj tez. ubolewam ale nie zmienie, wiec moge tylko pofantazjowac

Gość gość
fioletowe bo gryzl zbok jeden :)

Trudno mi zrozumieć drogie panie że macie jakieś ograniczenia w sexie . Zrozumieć można dziewczynę nie doświadczoną czyli jeszcze nie tkniętą przez penisa, W sexie jeżeli się na takowy zgadzasz i znasz partnera , nie powinno być tabu i tyko wasza wyobraźnia powinna dyktować jak sobie dogadzać . Oczywiście nie piszę by sobie robić krzywdę lub bul , jeżeli tego nie tolerujecie. Sex to najwspanialsza rzecz jak nam się trafia , rozpręża , daje bodźca do czynu, uszczęśliwia , masz lepsze samopoczucie , dowartościowuje cię .Warunek bądź otwarty(a)

Gość gośćg
Ja chcetnie bym wylizał i zrobił wszystko by kobieta byla zadowolona i szczesliwa z tego powodu Jesli jest chcetna ze slaska to czekam na odważne kobiety lubiące delikatne drażnienie myszki jezyckiem