Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niututka

facet!

Polecane posty

Gość niututka

Hej mam problem! Jestem z facetem ponad dwa miesiące!!! Od dobrych dwóch tygodni..między nami się nie układa.!Nie odpisuje mi na sms , głownie rzadko.. gdzie ja napiszę wiecej ! ..Zależy mi na tym chłopaku.! Gdyż na horyzoncie pojawiła sie jego była.. z która był rok...lecz w między czasie ją zdradził.. z dziewczyną która nie żyje! Czy to się odezwała może być tym że chce żeby wrócił czy chce się odegrać.!I ..jak myślicie...jeżeli ja mam wisorek. który mi podarował!.. wróci , i złamie mi serce czy zostanie!...Nie po to mu podarowałam siebie żeby... wykorzystał mnie jak dziwkę i odszedł!? jakieś porady??! prosze o pomoc!

Gość niututka
może co zrobić dać mu ten miesiąc.! i Czekać cierpliwie?

Gość niututka
jakąś rzetelną radę! wiem głupio zrobiłam że to ...sie stało. Jak mogę to naprawić

Gość przedstawiciel ssamęęęczonych
'jakąś rzetelną radę! wiem głupio zrobiłam że to ...sie stało. Jak mogę to naprawić' - nie naprawisz. Za dużo złego się stało/wydarzyło. Trzeba panować nad sobą. To tak na przyszłość. marneeeee mówi tak: 'nie pogrążaj sie bardziej' - to T(D)OBRA rada. Posłuchaj jej. Rosjanie

Gość niututka
jeżeli mówi o miesiącu wolności i wróci ! to co mam go zjebać na czym świat stoi opanujcie! fakt zrobiłam z siebie dziwkę.!! i się nią czuje trudno .! ale jak dowre te ścierwe to ją zabije

Gość niututka
ludzie help!