Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mał Gorzata

Co faceci w niej widzą? Moja 41 letnia kolezanka z pracy ma megapowodzenie!

Polecane posty

Gość Mał Gorzata

Jest stara panną i co pare miesiecy nowy facet, cżesto młodsi od niej, pare lat temu miała 27 latka nawet :-o Co oni w niej widzą :-o

czasami tak jest ,może ma zajebiste i seksowne rysy twarzy może jest generalnie ładna i seksowna ,moze lubi ten "sport" Faceci takie babki na kilometr wyczuwaja i lgną do nich

Gość cos w tym jest,np
ja nie jestem ladna, nie jestem szczupla, nie zachowuje sie prowokujaco,a podobno mam sexappeal,to cos wlasnie. i nie narzekam na brak powodzenia.

Gość gtukka
zdradzcie sekret sesappealu

Gość dokładnie tak!!!!
no właśnie, ma to coś i jest pewna siebie, dlatego nie ma problemu z zapoznaniem się z kim tylko zapragnie

Gość gtukka
ale moze sa jakies techniki , ppodreczniki i magia ? jesli wieice - to obywatelki rodaczki - dajcie jkąs rade

Gość młode w ich wieku biorą się
za starszych więc młodzi biorą się za starsze. Ponadto jak kobieta ma seksapil to bez problemu znajdzie w każdym wieku. Nie trzeba mieć fajnej dupy by przyciągać facetów ale często kobiety nie potrafią niczym innym przyciągnąć uwagi faceta.

Gdzieś czytałam, że sexappeal to coś, co w 50% masz, a w pozostałych 50% to coś, co inni sądzą, że masz. I powiem Wam, że coś w tym jest! Jeśli czujesz się sexy, to jesteś pewniejsza siebie. Jeśli jesteś pewna siebie, to działasz jak magnes na facetów. Kiedyś peszyłam się na widok wlepiających we mnie wzrok facetów. Teraz tylko z tego czerpię korzyści. Nie bój się na nich patrzeć, noś wszystko, co jest kobiece, a ze szpilkami się nie rozstawaj.

Gość kundra
no wlasnie sa przydule z mega powodzeniem i pieknosci bez powodzenia -jak to jest kurde?

Gość przedstawiciel sssamęęęczonych
@gtukka 'ale moze sa jakies techniki , ppodreczniki i magia ? ' odrzuć techniki i podręczniki. Są do niczego. tylko magia! magia! magia! I czary! :) ;) idź na kurs/do szkoły. Tobrze Ci srobi. Rosjanie

Gość werrano
a czemu ona z tego nie korzysta i jest nadal starą panna?????

Gość 45rt4
jest stra panna co nie znaczy z e nie kozysta!!!!!!!!! po co jej barachlo do domu? nie kazdy chce miec w domu chlopa.

Gość cos w tym jest,np
haha dobre dobre jasne,mozna korzystac i tworzyc zwiazki niekoniecznie mieskzajac z chlopem w domu