Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

saltarella

jutro cesarka a ja czuję się chora :(

Polecane posty

hej dziewczyny, obudziłam się z bólem gardła a jutro mam się stawić na cesarke w szpitalu. Boje się, że całkiem sie rozłożę.... wczoraj już się gorzej czułam, łyknełam prenalenu ale to słabe jest :( Zażyłam jeszcze prenatal gripcare i laryngup. macie jeszcze jakieś pomysły?

zauwazyłam że jakis prostak i ham robi zamieszanie na tym forum, które jest dość poważny i raczej stworzony dla kobiet autorko jesli czujesz sie nie na siłach to najlepsze sa domowe sposoby miod cytrynka i siedzenie w domu pod kołderka inaczej wspólczuje chora sie zajmowac maluszkiem

dzialaj szybko! woda z woda utleniona do plukania gardla, co 2 godziny plucz. ciepla herbata z sokiem malinowym. woda z miodem i cytryna. ciepla (nie goraca) kapiel. cieple skarpety na stopy i pod koc. wygrzac sie ile wlezie! na obiad rosol. i pic pic pic same cieple napoje. jak katar jest albo moze sie pojawic to inhalacja woda sol i soda - recznik na glowe i wdychac. kanapka z czosnkiem. powinno przejsc. tylko dzialaj juz!

trzeba go ignorować :o domowe sposoby są super ale nie jak mam tak mało czasu... :( od wieczora mam byc na czczo, nawet nie moge nic pić :(

dzieki dziewczyny, już rano załadowałam się czosnkiem (troche boje się o karmienie, ale trudno), idę wypłukać to gardło. Niestety miód i sok malinowy odpadają bo jestem z cukrzycą :( a cytryny nie mam, nawet myslałam, czy do sklepu nie iść, ale jeszcze ucho mnie pobolewa to chyba lepiej jak zostanę w domu. Mąz dopiero wraca po 17 z pracy, moze mi coś przywiezie...

to sama herbata, wazne zeby rozgrzac organizm. wez witamine C. masz moze jakies probiotyki w domu? tez mozesz sobie zaaplikowac, nie zaszkodza na pewno!

przeplucz garfdelko amolem na szklanke cieplej wody 10 kropel amolu naprawde działa, niech Cie ktos równiez amolem natrze i tak konkret i ubierz sie cieplo, skorzystaj z tego czasu wypij herbatke z miodem i cytrynka bedzie napewno lepiej,:) a mozna wiedziec czemu cesarka? mi zostalo 5 tygodni:)

amolu też nie mam :( a cesarka, bo nie minęły 2 lata od poprzedniej no i dzieciak duży (w zeszłym tyg wychodziło ok 4 kg). Ja w sumie chyba wolałabym naturalnie, ale lekarz sie nie zgadza

Gość ka-milka
najważniejsze żeby nie dopadł Cię kaszel bo po operacji przewalone kaszlnąć więc działaj i pod tym kątem :) powodzenia :)