Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kaitana

Po co wy w ogóle wchodzicie w związki?

Polecane posty

Po co bierzecie śluby? Po co rodzicie dzieci? Naprawdę niespanie po nocach, latanie po lekarzach, wydawanie kupy kasy na książki do szkoły jest takie przyjemne? Nie lepiej sobie tą kasę wydać na ciuchy, kosmetyki? Po co wam mąż, który będzie zdradzał, pił i bił? Nie lepiej sobie zaoszczędzić nerwów i zostać starą panną i żyć jak w Madrycie?

Gość efe3f
Też tak myślę:DA faceta można mieć bez ślubu

17stko - za kilka lat moze zmienisz zdanie na ten temat, teraz jestes za mloda.. a Twoj post pozostawie bez komentarza

Gość efe3f
to było do autorki oczywiście

Nie zakładaj od razu, że zmienię zdania, bo tego nie wiesz To, że Ty lubisz zmieniać zdanie, nie znaczy, że każdy tak ma A po za tym w dzisiejszych czasach dziecko to luksus, wątpię żebym zarabiała na tyle, żeby utrzymać siebie i dziecko.

Gość szoknięta niexle
bo chce miec jakąs bliską osobę? Bo chce uprawiac seks? :P

Po co wam mąż, który będzie zdradzał, pił i bił? Nie lepiej sobie zaoszczędzić nerwów i zostać starą panną i żyć jak w Madrycie? nie kazdy maz pije, zdradza i bije - nie wiem skad masz takie przyklady napisalam MOZE zmienisz zdanie a nie, ze zmienisz zdanie na pewno

kaitana->popieram twoje zdanie, nie mam faceta i nie zamierzam miec, faceci z którymi byłam w związakch okazywali się niedojrzali, kompletnie nie myślący o przyszłości a myślący tylko o jednym a ja nie zamierzam byc lalką do seksu...dlatego wybieram singielstwo

Np. mój wuj jest starym kawalerem i ma życie jak w Madrycie, jedyny jego obowiązek to praca zawodowa, a tak to ma luz

bycie z facetem to nie dla mnie po prostu, zresztą po ostatnich przeżyciach i o mały włos nie zgłoszenia sprawy na policji mam dosc facetów do końca życia...nie chce kolejnego koszmaru przeżyc jak z byłym...no cóż...po prostu się boję...

i bardzo dobrze robisz, szkoda nerwów na facetów, staropanieństwo to życie jak w Madrycie

Gość szoknięta niexle
brak seksu nie jest fajny :P

Żeby iść do szkoły, trzeba być zdrowym, a ja jestem chora, miałam gorączkę w nocy

Gość hdskhgksdvjns
Mam 3 dychy więc odpowiem na te naiwne pytania: 1. Po co bierzecie śluby? Ja Nie bRAŁAM ŚLUBU 2.Po co rodzicie dzieci? NIE CHCĘ MIEĆ DZIECI 3. Nie lepiej sobie tą kasę wydać na ciuchy, kosmetyki? Ja wydaję kasę na ciuchy i kosmetyki 4. Po co wam mąż, który będzie zdradzał, pił i bił? bardzo chujowe pytanie - trzeba umieć znaleźć odpowiedniego faceta, od taego kobieta ma mózg- mój narzeczony jest dobry, kochany, mądry, przystojny i nie pije :) 5. Nie lepiej sobie zaoszczędzić nerwów i zostać starą panną i żyć jak w Madrycie? Razem też można żyć jak w Madrycie, ja bym wolała jednak żyć w Monako lub w Lichenstein

kaitana- dokładnie tak a nie zamierzam miec faceta tylko dlatego, że każda ma...i każda myśli, że złapała złoto...a tu wpadka i trzeba się hajtac, nie ma nic gorszego niż hajtnac się bo się "wpadło"...

Gość szoknięta niexle
ale seks nie służy do tego żeby zatrzymac przy sobie faceta :P On jest celem samym w sobie.

no cóż ja znam wiele przypadków kiedy seks jest niezbędnym elementem żeby zatrzymac faceta przy sobie...a potem płacz i zgrzytanie zębów, że to jednak nie ten...i takie tam

hdskhgksdvjns Mam 3 dychy więc odpowiem na te naiwne pytania: 1. Po co bierzecie śluby? Ja Nie bRAŁAM ŚLUBU 2.Po co rodzicie dzieci? NIE CHCĘ MIEĆ DZIECI 3. Nie lepiej sobie tą kasę wydać na ciuchy, kosmetyki? Ja wydaję kasę na ciuchy i kosmetyki 4. Po co wam mąż, który będzie zdradzał, pił i bił? bardzo ch*jowe pytanie - trzeba umieć znaleźć odpowiedniego faceta, od taego kobieta ma mózg- mój narzeczony jest dobry, kochany, mądry, przystojny i nie pije 5. Nie lepiej sobie zaoszczędzić nerwów i zostać starą panną i żyć jak w Madrycie? Razem też można żyć jak w Madrycie, ja bym wolała jednak żyć w Monako lub w Lichenstein 1. Ty może nie, ale ogólnie śluby są powszechne i wiele ludzi je bierze, chodźby dlatego, że co ludzie powiedzą 2. Jak wyżej 3. Społeczeństwo jest coraz biedniejsze, jest coraz mniej pracy, a że Tobie się udało, to gratuluję, ale teraz już nie będzie tak łatwo 4. Jest bardzo mało stosunkowo takich facetów - społeczeństwo się demoralizuje, między innymi przez nadmierny feminizm 5. Jeśli bez dzieci, to tak. Ale ja wychodzę z założenia, że jak mam mieć faceta, to męża, a jak męża, to dziecko. Dlatego nie chce mieć faceta.

Mloda jeszcze jestes masz swoje poglady i ok,ale przezyj troszke zycia doswiadcz czegos i wtedy sie wypowiadaj.Madrosci 17 latki na nikim wrazenia nie zrobia

Gość hdskhgksdvjns
to chyba najglupsza rzecz żeby zatrzymać sobie chlopa przy pomocy dupy i seksu

Mam pojęcie, bo moi wujkowie moje ciotki mają małe dzieci, więc wiem jak to jest, z dziećmi nie można mieć chwili spokoju, rozwydrzone wszystko i wgl.

"kaitana- dokładnie tak a nie zamierzam miec faceta tylko dlatego, że każda ma...i każda myśli, że złapała złoto...a tu wpadka i trzeba się hajtac, nie ma nic gorszego niż hajtnac się bo się "wpadło".." skoro myslisz ze zaliczyc wpadke jest tak latwo to sie mylisz, chyba ze masz siano zamiast mozgu - lepiej dla Ciebie - daruj sobie seks przez kolejne lata jak dorosniesz, pogadamy jak ktos wpadnie nie musi sie hajtac chyba ze ma buzke na klucz zamknieta i nie potrafi jej otworzyc z facetem rowniez mozna gory przenosic, ale skoro nie zasmakowalo sie milosci to skad mozesz o tym wiedziec?