Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość świania czarna

czy powiedzieć jego żonie

Polecane posty

Gość świania czarna

Doradźcie. Miałam kochanka, który miał zonę. Jasny układ- seks bez obietnic czy zobowiązań. Poszliśmy jednak w czułość, usłyszałam nawet "kocham Cię". Spotykalismy się coraz częściej. Po jakimś czasie ja również się zaangazowałam. Zaczęło mnie jednak boleć, ze jestem tą gorszą drugą i odeszłam. I wtedy on zaczął rozpowiadać na mój temat jakieś totalne bzdury i wymyslone historie. Oczywiście, kiedy z nim rozmawiam, wszystkiego się wypiera, ale znajomi mi donoszą. Nie wiem jak z tym walczyć. Powiedzieć o wszystkim jego zonie?

Gość vbm
a moze to zona juz wie o was i to ona rozpowiada?

Gość ttttttttttrrrrrrrrr
a kto kaze cie sie wpierdalac w malzenstwo-dobrze ci tak, powinien jeszcze porozklejac twoje foty na ulicy z napisem-PCHA SIE Z KOPYTAMI DO WYRA-

Gość Moze zona juz wie?
Nie trzeba bylo sie pchac w czyjas relacje.

Robił świństwo żonie, teraz robi Tobie. Powiedz, ale nie tylko dlatego, że chcesz się na nim odgryźć. Postaw się po prostu na jej miejscu.

Gość autorko
a o co ci chodzi ? po chuj się brałaś za żonatego ? jesteś głupia i teraz chcesz się mścić ? było się zastanowić wcześniej zanim brałaś jego chuja do pyska. a że dodatkowo związałaś się z kolesiem bez klasy to tym bardziej potwierdza twoją glupotę.

Gość świania czarna
nie, on, i to historie wyssane z palca, ze gdzieś byłam, gdzie nigdy w zycciu nie byłam, czy ze np w piątek cos tam z kimś tam, a ja siedziałam w domu na dupie oglądając tvn boję się, że jak powiem, to tylko będzie gorzej bo ona też będzie wściekła

Każdy mężczyzna, który zdradza żonę jest mężczyzną bez klasy. Obydwoje jesteście siebie warci, Autorko.

Gość kle kle
Chcesz być następna ktora leczy sie zemsta ? Wiedzialas ,prosty uklad .Nie przeszkadzalo ci to wtedy ,kiedy bylas kochanka . Chcesz sie mscic .To opowiadaj znajomym jaki slaby byl w lozku .Ze nie mogl sprostac twoim oczekiwaniom .A zona nie przejmowalas sie wtedy ,wiec zostaw ja i teraz w spokoju .Bo wiesz ona jak sie dowie to prawdopodobnie wybaczy mu .A ty zostaniesz nazwana suką . Rozpowiadaj jezeli juz musisz sie mscic opowiesci dziwnej tresci o nim .Ze nosił majtki damskie itp itd :)

Gość świania czarna
jak ja zacznę opowiadać jaki jest w łóżku to chyba konsekwencja tego będzie to, ze zona się dowie, co nie?

Gość dr s.Fiutancja, na dziekance
nie mów żonie, ona i tak ma za swoje, coż ona winna, że ma chłopa świnię.

Gość świania czarna
nic nie wie póki co

oczywiscie ze powiedz, na pewno nie zaslugujesz na to zeby gadal teraz za twoimi plecami, trzeba bylo cicho siedziec skoro ma sie tajemnice. takze powodzenia :)

Gość dopiero teraz ci wstyd?
a gdzie bylas wczesniej autorko? bardzo dobrze,a co myslalas,ze bedziesz incognito? jestem pewna,ze i zdjecia zaczely krazyc po znajomych jak to ma miejsce w moim miejscu zamieszkania,gdzie wszyscy znaja sie na wylot ludzie robili im zdjecia i przesylali zonie i tym sposobem zona dowiedziala sie o ich kurewstwie

Gość Laura o sobie nie wiem nic...
zostaw ich w spokoju. zajmij się swoim chorym życiem. byłaś w stanie rozwalić komuś małżeństwo to teraz przełknij plotki na twój temat.

Gość świania czarna
mówię Ci, ze żona póki co nic nie wie

Gość kle kle
I z tym podekstem ,ze zerwalas z nim bo taki dziwny był .Zniesmaczyly cie te jego koronkowe majtki ,rozowe uszy kroliczka ( tak ostatni odcinek przyjaciolek ).Masz gwarancje ,facet nie przezyje .Nie przezyje upokorzenia .Baw sie dobrze :)

Gość autorko
ten twój ex fagas jest bez klasy, ale ty to jesteś mega bezklasowa. się uczepiłaś jego żony aby poinformować ją o zdradzie. szmata z ciebie , i tyle w temacie.

Gość świania czarna
pomijając "niefajność" tej sytuacji jakieś tam swoje dziwne zachowania seksualne miał i fakt, był to jeden z powodów zerwania :-)

Gość kle kle
Jezeli naprawde chcesz sie mscic ,To kup uszy kroliczka rzuc mu na biurko i powiedz .Mnie to nigdy nie bawilo .Ale moze tobie sie przyda :)

Gość kle kle
Jezeli naprawde chcesz sie mscic ,To kup uszy kroliczka rzuc mu na biurko i powiedz .Mnie to nigdy nie bawilo .Ale moze tobie sie przyda :)

Gość córka mafi
przewraca sie we mnie jak słysze takie historie, powiedz czego sie spodziwałas???? facet moze miec brzydka zone a piekna kochanke, ale kochanka to zawsze kochanka, śmiec i popychadło. sama sie zgodziłas na to. mój mąż miał przyjaciółke, i nie wybaczyłam mu tego, zona mu tez pewnie tego nie wybaczy. ale zdaj se pytanie jak to wróci do ciebie??????? bo co dajesz to wraca.

Gość świania czarna
jednym z powodów zerwania były zachowania łóżkowe, które mi nie pasowały ;-)

Gość autorko
ten twój ex fagas jest bez klasy. ale ty jesteś megabezklasowa. zostaw jego żone w spokoju, ona nie dość ,że trafiła na faceta-łajdaka to jeszcze potrzebne jej uwagi od kurwy. szmata z ciebie i tyle.

Gość autorko
ten twój ex fagas jest bez klasy. ale ty jesteś megabezklasowa. zostaw jego żone w spokoju, ona nie dość ,że trafiła na faceta-łajdaka to jeszcze potrzebne jej uwagi od kurwy. szmata z ciebie i tyle.

Gość On jest w tym tak samo
Jak ty, wiec z jakiej racji tylko tobie ma sie obrywac. Koles ma wyrzuty sumienia, oczernia cie - prosze bardzo, odplac mu pieknym za nadobne. Nie oceniajac sytuacji pod wzgedem moralnym, nie zmusilas go do seksu, sam chcial, wiec niech teraz sobie z tym radzi.

Gość autorko
ten twój ex fagas jest bez klasy. ale ty jeste megabezklasowa. zostaw jego żone w spokoju, ona nie dość ,że trafiła na faceta-łajdaka to jeszcze potrzebne jej uwagi od kurwy. szmata z ciebie i tyle.

Gość świania czarna
zastanawia mnie, czy ja będąc zoną nie chciałabym jednak wiedzieć, że mój mąż kogoś bzyka ja bym jej osobiście tego nie powiedziała

Gość dopiero teraz ci wstyd?
kle kle I z tym podekstem ,ze zerwalas z nim bo taki dziwny był .Zniesmaczyly cie te jego koronkowe majtki ,rozowe uszy kroliczka ( tak ostatni odcinek przyjaciolek ).Masz gwarancje ,facet nie przezyje .Nie przezyje upokorzenia .Baw sie dobrze alez autorka chce udawac przed wszystkimi,ze to nieprawda! a jak skorzysta z twojej rady kle kle,to utwierdzi wokol,ze kurwila sie na potege,a chyba nie o to jej chodzi tak koncza dziwki zonatych! a zonaty ruchacz i tak cos wymysli i wyjdzie na swoje ,przezyje,przezyje!!!jest wprawiony w klamstwach