Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie mam pomysłu na ślub

Jak zorganizować przyjęcie weselne na 30 osób?

Polecane posty

Gość nie mam pomysłu na ślub

Robił ktoś? możecie coś podpowiedzieć? napewno nie w domu,bo nie mamy miejsca, będzie trzeba wynająć jakąś małą restaurację, ale co dalej? tylko obiad czy obiad, tort,jeszcze jakiś posiłek? do której godziny? bo tylko obiad to tak dziwnie,a może po prostu do północy i wynająć jakiś zespół żeby trochę potańczyć tylko czy dziadkowie bedą tańczyli? ehh sama nie wiem,będą rodzice,rodzeństwo,chrzestni, najbliżsi kuzyni. Doradźcie coś,jak to było u was?

Gość nanogen
moi znajomi robia wesele w namiocie. a jesli bedzie wesola atmosfera to i dziadkowie beda tanczyli

Gość SamaJa2
Na 30 osób to sala w restauracji (chociaż znajomi np. wynajęli salę w gospodarstwie agroturystycznym + catering). Normalnie obiad np. 2-3 daniowy (ale każdy ma nałożoną porcję) ale zamiast deseru tort. A potem zimna płyta (ewentualnie na koniec barszcz z krokietem czy coś w tym stylu) Co do muzyki do proponuję we własnym zakresie to zorganizować (ale wcześniej zapytać w restauracji czy oni udostępnią Wam sprzęt grający czy musicie go sami przywieźć). Nagrajcie parę płyt. To do której godziny to zależy o której macie ślub, ale pewnie koło północy - pierwszej godziny się skończy.

Gość Kasia.B
A może tu? www.kurozweki.com

ja miałam na 25 osób :) w małym hoteliku w pięknej okolicy, wszystko było w biało-zielonych kolorach, nawet moja sukienka :)