Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no kto to widział:)

Realne objawy ciąży

Polecane posty

Nie chce mi sie juz czytac w necie o objawach, które ma sie wszystkie na raz. Jakos w to nie wierze. Napiszcie kobietki kiedy zaczął Wam naprawde rosnac brzuszek, kiedy zaczely bolec piersi i w którym tygodniu odkryłyscie,ze jestescie w ciązy:)

piersi zaczeły mnie boleć praktycznie od razu i to jest najczęstszy i jeden z pierwszych objawów. To własnie obrzmiałość piersi i to ze okres mi się spóżniał 4 dni sprawiło że poszłam po test ciążowy. O tym że jestem w ciązy dowiedziałam się miesiąc po zapłodnieniu, a co do brzucha to tylko ja go widzę, nie mieszczę się w stare spodnie ale nikt ze znajomych by się nie domyśłił że jestem w ciąży jakbym im nie powiedziała ( tyle że jestem gruba, ważyłam 78 kg przed ciążą przy 171 cm wzrostu, wiec u mnie wszystko zwala się na nadwagę) I jeszcze wrócę do objawów- jednym z pierwszych było zmęczenie, normalnie 24h/d bym spała gdybym mogła- potrafiłam obudzić się rano wyspana i po godzinie juz znów leżałam w łóżku taka byłam zmęczona.

Gość azu
Dwie ciąże i dwa razy pierwszym objawem był brak okresu a potem pozytywny test. I tyle.

realne objawy u mnie to brak okresu. Piersi i brzuch bolał normalnie jak każdego miesiąca. Dziwny był natomiast jeden incydent w nocy poprzedzającej spodziewaną @, było mi bardzo niedobrze, ale przeszło gdy wypiłam herbatę, więc to zbagatelizowałam:) Dolegliwości typowo ciążowe pojawiły się w 8 t.c.

u mnie na razie tylko brak okresu:P

u mnie brak okresu bóle piersi były nabrzmiałe później mdłości i wymioty męczące bardzo mam czasem i teraz a brzucha jeszcze nie widać choc dziwne bo jestem w 18 tygodniu i nic ruchy bardzo słeabo czuję ale już coś

ja sie czułam zupełnie jak przed okresem : ból piersi, lekki ból brzucha i to wszystko. Myślałam ze okres się pojawił ale jak sie spóźnił 2 dni to zrobiłam test i II kreski . Powodzenia

Gość mamma0
generalnei to oprocz braku okresu to wszystko co jest nietypowe, ale WYRAZNE. Czyli nie ze wydaje ci sie, ze masz mdlosci, ale jak masz rzeczywiscie takie mdlosci, ze nie mozesz nic robic, kreci ci sie w glowie, ze stac nei mozesz, zygasz co rano, na sama mysl o zjedzeniu czegos myslisz, ze padniesz, padasz od niektorych zapachow. Tylko te zdecydowane sygnaly sa objawem ciazy.

Gość ifeelfalldown
krecilo mi siew glowie...bardzo no i sluz...gesty i bialy....i zachcianki..mialam od razu...

Gość ifeelfalldown
aa no i caly czas spalam

Gość nanogen
od poprzedniej srody strasznie zle sie czuje. boli mnie brzuch jestem bardzo zmeczona jest mi niedobrze nie moge nic jesc. schudlam. tylko ze w tym samym momencie przeziebilam sobie nerki. mam bardzo nieregularny okres w tamtym miesiacu go nie mialam. wczoraj zrobilam test wyszedl negatywny:( i czy to mozliwe ze tak zle sie czuje przez te nerki i czy tez mozliwe ze przez nie mogl wyjsc zly wynik testu?

Gość nanogen
no tak to jest forum a nikt sie nie wypowie... nie mozna laczyc na pomoc:(

nie możliwe żeby okres spóźniał ci się przez chorobę nerk wiem o tym dobrze a jesli chodzi o test to moze jest wczesnie dlatego negatywny zrób drugi za jakiś czas najlepiej idź do lekarza

Gość nanogen
ostatni okres mialam w lipcu 23. chodzi mi o to czy przez te nery moge sie tak zle czuc? do lekarza pojde w piatek

to raczej nie przez nerki spróbuj zrobić jeszcze jeden tes wychodzi tylkao jedna czy pokazuje sie gdzies tam moze slaba kreska?

Ja odkrylam, ze jestem w ciazy, kiedy nie bylo miesiaczki. Bylam w szostym tygodniu. W drugim miesiacu ciazy bolalo mnie podbrzusze (jak na okres), piersi (tak samo jak na okres). Wtedy tez zaczely sie mdlosci i nudnosci.

_Cini_ czyli objawy jednak mozna miec dopier w 2 miesiacu.

podnoszę:)