Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nie cierpie nie cierpiec

pomóżcie mi zrozumieć zachowanie faceta

Polecane posty

witam, moj problem polega na tym ze jestem w zwiazku z facetem ktory na samym poczatku naszej znajomosci mnie oszukal, utrzymywal kontakty z kolezanka mieszkajaca za granica ( wczesniej uprawiali cyber sex przez skype, pisali do siebie i dzwonili prawie codziennie mowiac jak za soba tesknia) w prawdzie od momentu kiedy mnie poznal nic zlego z nia niby nie pisal i nie mowil ze za nia teskni, ale tez nie potrafil jej powiedziec ze sie z kims spotyka.. domyslilam sie ze cos jest nie tak jak ona zaczela oznaczac go na postach i zdjeciach, napisalam do niej, zadzwonila do mnie opowiedziala jak to on caly czas niby do niej dzwoni i jak wygladaja ich relacje. od razu zostawilam go i nie chcialam miec z nim nic wspolnego, chodzil przepraszal w koncu przystal na moje warunki (zerwanie kontaktu z ta dziewczyna, skasowanie jej nr, wyrzucenie jej ze znajomych, z skype). wrocilismy do siebie, bylo wszystko na dobrej drodze i niestety nastaly wielkie zmiany w moim zyciu i zostalam zmuszona do podjecia decyzji o wyjezdzie do innego kraju, powiedzialam mu o tym, facet plakal i prosil zebym zostala, zaproponowal ze moge u niego mieszkac.. mialam rozwazyc ta decyzje, jednak ciagle niepewna jego postanowilam go sprawdzic, moja kolezanka do niego napisala a on wdal sie z nia w rozmowe i twierdzac ze jej nie kojarzy (tak naprawde sie nie znaja) zaproponowal ze moze bedzie okazja sie spotkac.. jak sie dowiedzialam bylam w szoku!! pomozcie mi zrozumiec, jak on moze jednego dnia plakac i prosic zebym z nim zamieszkala, a potem pisac do jakiejs obcej kobiety o spotkaniu... co mam zrobic? jestem zdruzgotana...

Gość przedstawiciel sssamęęęczonych
rzuć go. proste.

Gość jaba daba jaba
ja ci powiem tak: JAK BEDAZIESZ DALEJ Z TYM KOLESIEM to wcale mi ciebie nie bedzie żal. On nie zasługuje na ciebie, Czy Ty tego nie widzisz??? Laski, czemu nie umiecie prosto w oczy powiedziec komus kto jest wielkim idiotą, robi wam takie rzeczy - nie umiecie im tego powiedziec i kopnąć ich w dupe??!! Dajecie się sobą manipulować! Koles przyprawia ci rogi dziewczyno. Ratuj się, wyjezdzaj za granice i rob kariere. Jeszcze przyjdzie na ciebie ten wlaściwy czas i normalny, wartościowy facet!!