Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdziwionaaaaaa

starszy facet w pracy mi dokucza

Polecane posty

Gość zdziwionaaaaaa

Jestem trzeci tydzień w nowej pracy. Kolega z pracy, starszy ode mnie o 20 lat mi dokucza. Nie wiem dlaczego. Pozostali panowie są dla mnie mili i życzliwi, tylko ten jeden się na mnie uwziął. Nic nie zrobiłam co mogłoby spowodować takie zachowanie tego pana. Pierwszy raz się spotykam z takim zachowaniem ze strony dużo starszego ode mnie faceta. Nie wiem jak się zachować. na razie go ignoruje. Co mi radzicie? PS. Pytanie do mężczyzn: dlaczego douczacie kobietom i jakim najczęściej?:)

Gość irmiksa
jakiś frustrat i palant. olej szowinistyczną świnię;)

Gość powiem szczerze- gdy
dokładnie-olej dziada

Gość zdziwionaaaaaa
Stał sie trochę milszy od czasu gdy zaczęłam mu obciągać z połykiem :)

Gość zdziwionaaaaaa
Powyżej to podszyw.

Gość m-m mk caffe
publiczny plaskacz w twarzyczkę osadzi go na dupie

Gość irmiksa
zdziwina wiemy;) zamy to forum nie od dziś i umiemy odróżniać podszywy... a jak ci dokucza?

Gość m-m mk caffe
publiczny plaskacz w twarzyczkę osadzi go na dupie\ skutecznie i raz na zawsze

Gość spytaj go wprost
po jakiejś głupiej docince spytaj czy chce cos ci jeszcze powiedzieć, jeśli nie to niech wytłumaczy o co mu chodzi bo nie kumasz. Możesz dołożyć że być może z powodu dużej róznicy wieku nie rozumiesz jego gadania, ale wszystko można wyjaśnić. STARY DZIAD!!!

Gość irmiksa
zdziwiona wiemy:) nie od dziś znamy to forum;) nie przejmuj się podszywaczami, bo inteligentna osoba się na to nie nabierze. a jak ci dokucza najczęściej? jak na to reagują inni? gdzie pracujesz?

Gość irmiksa
inteligentnie dorabiam jako tirówka :)

Gość Żabcia @!
Podszyw to jakaś frustratka, która zazdrości, choć nie ma czego, ale ona nawet nie zainteresuje starszego dziadka. Siedzi pół dnia na kompie i już nie wie, jak sobie zapewnić rozrywkę, nie pracuje. Żałosne Autorko Powiedz mu, że jeżeli się nie odczepi od Ciebie zgłosisz to do pracodawacy, nie kryj tego, że Ci stary oblech dokucza, mów o tym głośno i mów, że Ci się to nie podoba / stresuje / przeszkadza w wykonywaniu pracu. Jeśli oblech się nie odczepi, zgłoś to do pracodawcy, aby przeniósł Cię na inny dział, nie wiem gdzie pracujesz, żeby odseparował go od Ciebie, lub wystawił naganę. Poradź się też kogoś doświadczonego, rodziców, starszej kuzynki, ciotki.

Gość Lord Arkadiusz25
To dobrze, że sprawy się dobrze układają po tym obciąganiu. Myślę, że po wspólnym seksie analnym będzie dla Ciebie miły i szarmancki. Powodzenia! :)

Zapytaj grzecznie i kulturalnie o co mu chodzi. Najlepiej pzy swiadkach, a jesli cie zbywa nie daj sie. Stare pryki lubia sie dowartosciowywac dokuczajac mlodym kobietkom.

Gość Żabcia @!
ja dałam dupy od razu na rozmowie kwalifikacyjnej :)

Gość Lord Arkadiusz25
ty pierrdolona kurrwo :)

Gość Lord Arkadiusz25
Ej, chwila. To powyżej nie ja pisałem! W moim luksusowym apartamencie jest włamywacz! Odszedłem tylko na chwilę od komputera, żeby nalać sobie szklaneczkę Antiquary 21-old whisky, dzwonię po ochronę!

Gość Żabcia @!
Podszywająca się frustratko tobie i to nawet by nie pomogło :) Od tego wiecznego siedzenia przed kompem, braku pracy i ciągłego żarcia na pewno dobrze nie wyglądasz, wiesz o tym :) Nie nachodzą cię czasem myśli, że oto znowu zmarnowałaś cały dzień przed kompem durnowato się podszywając? Zgłosiłam cię do usunięcia.

Gość irmiksa
przez tą kretynkę/kretyna(bo nie wiadomo) autorka poszła z wątku...