Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ikonka...................

Mieszkam na wsi,jak chcesz to nazwij mnie wieśniakiem....

Polecane posty

Gość reghrtht
przeprowadzilam sie z miasta 300 km na wies :D i nie zaluje. :) te widoki i w ogole, ludzie madrzejsi z perspektywa na zycie a nie te cwoki z miasta co im tylko melanze, sranze dupanze w glowie. :)

Gość Miauknisia :)
i krówki można doić, kurki cip..cip..wołać, świnki oporządzać , gnój wywozić i na sianku się ruchać ...sielanka :D

Gość koniokradek
wsi spokojna, wsi wesoła ....piękne są polskie wsie i wioski :)

Gość Miauknisia :)
to wszystko bym robiła mieszkając na wsi yeah :D a tak nie ma sianka muszę się ruchać w szkolnej toalecie :(

Sto razy bardziej wolę miasto z dostępem do WSZYSTKIEGO, niż wieś, gdzie o 12 przyjeżdża samochód z bułkami, a jak chcesz więcej to zaginaj do miasta :O Bo tak właśnie wygląda PRAWDZIWA WIEŚ, a nie jakieś obrzeża miasta.

Gość pięknywieczór :)
nad wiejskim bajorem żabki kumkają bocianek sennie kłapie dziobem ...romantyzm wiejski mnie rozmarzył :)

Pancerna - dobry sposób na oszczędzanie jak nie masz pod ręką wszystkiego :-P

Mieszanie na wsi jest dobre na wakacje, by odpocząć. Na dłuższą metę można zwariować. Rok temu mieszkałam 3 miesiące na wsi. Dłużej nie dałam rady. Wszędzie daleko, 2 sklepy na krzyż, autobusy jeżdzą co kilka godzin :O i co z tego, że świeże powietrze? Nie samym powietrzem człowiek żyje. Z resztą człowieczeństwo ze wsi jest uciążliwe. Nie ma wielu młodych ludzi. Są albo starzy, albo w średnim wieku no i dzieci. Czy nie jest pięknie wyjść wieczorem na balkon i zobaczyć cudowną panoramę miasta?:) Te światła, te bloki...wg mnie to jest piękne ;)