Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onmyinterview

stupid questions

Polecane posty

Gość onmyinterview

Wlasnie wrocilam z interview. Nie cierpie tych powalonych pytan typu dlaczego chcesz tutaj pracowac , jak widzisz siebie za 5 lat? Do tego caly dzien leje. Za kazdym razem po takim interview zle sie czuje . Na jedno miejsce jest zawsze ponad 100 aplikacji , czesto mam interview , ale nie moge nigdy przejsc dalej....ochyda

Gość powiem szczerze- gdy
a nie można tego nazwać rozmową kwalifikacyjną?

takie czasy niestety przyszly... i pol biedy jak pytaja dlaczego chcialabys pracowac w firmie, gorzej jak pytaja, dlaczego bys nie chciala pracowac w firmie i co by ci sie najmniej podobalo..

Gość onmyinterview
Dokladnie rozmowa kwalifikacyjna. , z tym ostatnim pytaniem jeszcze sie nie spotkalam.Dzieki dopisze do kolekcji.

Gość dokladnietaksamo
ja jezdze na wozku widlowym , kwalifikacje+doswiadczenie , zadano mi pytanie dlaczego pracuje na wozku widlowym i jakbym go opisal....

Gość luska z liverpoolu
ja najbardziej nie lubie pytania "dlaczego chcesz odejsc z obecnego miejsca pracy". Kuzwa to jest najgorsze pytanie na swiecie!

Gość palamala
Coz, kazdy wie, wlacznie z pracodawca, ze osoby na interview mowia to, co powinny, a nie to, co naprawde mysla. Tak naprawde interview jest po to, zeby sprawdzic jak sobue poradzisz w takiej stresujacej sytuacji, czy twoje odpowiedzi sa inteligentne i czy za bardzo nie sceimniasz. No i generalnie jakim jestes czlowiekiem i czy bedzie sie z Toba dobrze pracowalo.

Gość alfajed
do rozmowy kwalifikacyjnej trzeba sie dobrze przygotowac, zeby potem nie byc zaskoczonym przez takie wlasnie ''glupie'' pytania jestem w UK ponad 10 lat i nie zdarzylo mi sie, zeby mnie po rozmowie kwalifikacyjnej nie przyjeto do pracy. Raz mi sie zdarzylo, ze mnie przyjeli od razu w trakcie rozmowy. Pozostale 2 razy zadzwonili nastepnego dnia lub za pare dni, zeby mi zaoferowac stanowisko. Dobre CV to nie wszystko, rozmowa kwalifikacyjna to najlepsza weryfikacja,a do niej jak juz pisalam trzeba sie naprawde dobrze przygotowac

Gość alfajed
masz tu kilka stronek http://career-advice.monster.co.uk/job-interview/job-interview-questions/what-are-the-most-common-job-interview-questions/article.aspx Ostatnie pytanie o zwierzeta mialam na swoim interview ponad 7 lat temu :D Wlasciwie wszystkie z tej listy mialam. http://jobs.telegraph.co.uk/article/3886112/10-most-frequently-asked-interview-questions/ tutaj sobie przejrzyj tez strony, to z ogolnego Google search https://www.google.co.uk/#q=how+to+get+a+job+interview+questions+UK&hl=en&prmd=imvns&source=lnt&tbs=ctr:countryUK%7CcountryGB&cr=countryUK%7CcountryGB&sa=X&ei=qZFhUMyyEqjL0QWjh4GAAw&ved=0CBcQpwUoAQ&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_cp.r_qf.&fp=3cea2528ae56914f&biw=1440&bih=703

Gość alfajed
zle sie cos wkleilo wpisalam w google how to get a job interview questions UK

Gość onmyinterview
Glupie pytania mi zadawano , ale dzisiaj dostalam list , ze mam te prace . Hurra...

Gość kapittannka
hej no to gratulacje :)