Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przegięcie pały

oglądam UWAGĘ i łzy cisną się do oczu...Boże gdzie jesteś?!:(

Polecane posty

Gość przegięcie pały

skąd się biorą takie zwierzęta? bo to nie ludzie... ostatnio czytałam tu dyskusję na temat aborcji i przeciwniczki mówiły, że lepiej urodzić i oddać, niż usunąć kilkutygodniową ciążę...nigdy w życiu nie oddałabym dziecka, żeby spotkał je taki los:(

Gość dg-DG-dg
no wlasnie jaki los?

Gość przegięcie pały
żeby ktoś je zamordował w wieku 3 czy 5 lat:o albo gwałcił,bił czy poniżał

też oglądam i się zastanawiam co za inteligent dał tym ludziom dzieci??? to się nazywa poprawa losu dzieci? i nagle winnych brak :( szkoda tylko, że musiało dojść do takiej tragedii aby zaczęto się interesować tą rodziną i tym co te maleństwa przeżywały :(

Gość Maraketta
No pewnie, lepiej zabić dziecko jeszcze nim się urodzi. Jak można tak postąpić? O aborcji można mówić jeśli odbędzie się przed 6 tyg ciąży, bo wtedy jeszcze nie bije serce, a potem to już morderstwo.

Gość djhgshflak
a jaki wywiad tam byl przeprowadzany? no wywiad srodowiskowy A czy psycholog zadawal pytania? no zadawal pozim odpowiedzi tej pani byl zenujacy

Gość przegięcie pały
madziulah, nawet nie wiemy ile jest takich rodzin, gdzie dzieci są brane dla kasy, a potem bite,maltretowane i znęcają się nad nimi psychicznie. nie wiadomo w jakie ręce trafią, dlatego w życiu nie oddałabym dziecka, gdyby nie było mnie na nie stać lub byłabym młoda i nie mogła sama wychować...przysięgam, że wolałabym mieć wyrzuty sumienia wobec samej siebie po usunięciu zarodka, niż oddawać myślące,kochające i czujące maleństwo komuś, kto je może tak skrzywdzić

Gość do maraketty
już się zleciały świętojebliwe mohery:o ta morderstwo! lepiej kurva pozwolić się rozwinąć zarodkowi,nosić pod sercem,urodzić i oddać jak niechcianego śmiecia nie? a potem trafi do takiej rodzinki, gdzie będzie poniżane,lane aż huczy i może jeszcze gwałcone...i jeśli mu się poszczęści i nie zginie "w nieszczęśliwym wypadku", to kiedyś zapuka do drzwi matki biologicznej i podziękuje jej za to, że go oddała i zgotowała mu taki los:/

Gość a ja kocham życie
do powyżej-dobrze gadacie.mohery do filcu!!!!!!!!

masz rację nie wiemy w ilu rodzinach rozgrywa się dramat :( sama jestem w ciąży i nie jestem w stanie sobie wyobrazić jak można skrzywdzić własne dziecko i patrzeć na jego cierpienie. Przecież te dzieci cierpiały w milczeniu, były bezbronne. Tutaj człowiek się troszczy o brzuszek, rozmawia z nim, stara się z]robić wszystko by mały był zdrowy by szczęśliwie przyszedł na świat. A tu w ułamku sekundy dwoje dzieci odchodzi :(

Gość dmnc sdmn
nie chcecie aborcji to macie

przestańcie się martwić pierdołami tych zapchlonych moherów! A potem sie dzieje jedno z drugim....to też była KATOLICKA rodzinka...i co?

Gość chyba nie oglądałas dokładnie
Matka dzieci nie oddala-opieka je jej odebrała.

Gość a ja kocham życie
ta kato-polo była,chyba katy-polo.

Gość king sajszzzz
o czym była ta Uwaga dokładnie? bo nie oglądałam

Gość przegięcie pały
wiem wiem, że jej opieka zabrała, ale z tym oddaniem pisałam jako o sobie, że ja bym nie oddała jeśli miałabym wybierać między usunięciem zarodka, a oddaniem niemowlaka, bo toczyła się tu kiedyś taka dyskusja i mi się przypomniało...a ta kobieta nie miała wyboru, bo była bieda i już prędko dzieci odebrane. pewnie jakieś jeszcze anonimy zgłaszały i plotkowały - ciekawe co sobie teraz myślą, są współwinni teraz!:o

Gość adfadfadf333
co wy pierdolicie niedojeby, ona tych dzieci nie oddała! zabrali jej! z biedy qrwa Pojebana logika lepiej zabić niż dać innym żeby zatłukli i zabili... a jaka tu jest różnica? końcowy efekt ten sam- dziecko będzie martwe. Zarodek to dziecko. Każdy z nas był zarodkiem i gdyby ktoś mu przeszkodził w rozwoju to nie żyłby teraz. Szkoda że was nikt nie usunął.

Gość wozkolandia
ja niie moglam tego ogladac,przelaczylam kanal w momence jak mowil o kopniaku w brzuch ;( ;(

Gość przegięcie pały
o tym, o czym ost. huczało w całej Polsce - rodzina zastępcza wzięła 2 dzieciaków (3 i 5) pod swoją opiekę (dostawali za to 7tys zł), a zabili oboje. najpierw chłopczyk niby spadł ze schodów, a 2mce później dziewczynka się utopiła...potem się okazało, że były notorycznie bardzo bite:o

Gość boga nie ma
kretynko. Nie wiedziałaś ? :D O boga pyta :O Osz koorwa jakie wy rozpłodowe maciory jesteście bezrozumne :O :O Ten świat jest poyebany do szczętu więc pomyśl o tym jedna z drugą zanim popuścisz szpary i sprowadzisz tutaj kolejną biedą niewinną istotę.

a co się w Azji dzieje z ludźmi w każdym wieku, każdej rasy, płci i wyznania :(

Gość przegięcie pały
kretynka to masz na imie:o a maciora rozplodowa to tez twoja stara ktora popuscila szpary i urodzilo sie takie cos, takie gowno jak ty! nie chcesz miec dzieci, nie lubisz ich to nie miej, ale nie nakazuj innym miec takiego zyebanego myslenia jak ty

zlepek komórek XD proponuję wyłączyć TV, z której nauczyłaś się tego prymitywnego określenia

Gość przegięcie pały
to oczywiscie bylo do : boga nie ma

Gość boga nie ma
przegięcie pały - tylko pyerdolić potrafisz ściero

Gość Maraketta
Najlepiej to się nie ruchać jak się nie chce dzieci, albo zabezpieczać. Jak można w ogóle oddać albo usunąć/ zabić swoje dziecko????? Powinno się takie jednostki eliminować ze społeczeństwa, bo to nie ludzkie.

Gość przegięcie pały
boga nie ma - prosze cię, juz nie musisz sie przedstawiac, wszyscy wiedza jak sie nazywasz:) i ty masz byc matka? na innym temacie piszesz, ze sie zaczynasz starac, pffff, wspolczuje twojemu dziecka takiej mamulki spod budy z piwem i menelami:o

Gość chyba nie oglądałas dokładnie
Nie 2,a 5 dzieci w wieku 1-6 lat. Rodzina była biedna,bo ojciec trafił za kradzieże do więzienia. Ale jakby matce dali te 3 tysiące to by stanęła na nogi,ale lepiej obcym dać 7tysięcy... matka lat 28,ojciec 26. Dzieci były zaniedbane,3 latek nie potrafił robić na nocnik,5 latka nie trzymała moczu i nie umiała się umyć. W normalnym kraju dostaliby zasiłek, opiekunka z opieki by przychodziła na wizyty patronażowe, a matka miałaby zabieg,aby dalej się nie rozmnażać,ale u nas wszystko od dopy strony.