Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Vikixd

Masturbacja a seks

Polecane posty

Gość Vikixd

Mam 17 lat, od roku sie masturbuje. Mam zamiar teraz zacząc współżycie z moim chłopakiem, zaufanym i zdecydowałam sie na niego ale... boje sie ze przez masturbacje nie bede czuć przyjemności czy nie bede dochodzic ;( nie wiem co mam robić. Czy moje obawy mogą sie sprawdzic? Ostatnio moj chłopak włoył mi palca do srodka i lekko nim poruszał ale nie czułam przyjemności. Czy podczas seksu to sie zmienia? Napiszcie mi czy mam sie czym martwic;<

Gość Pan Bóg
Idź najlepiej do klasztoru. Inne przyjemności są dla ciebie zamknięte na wieki,po wieko trumny. UMRZESZ>>>>>>>>>>>>>>>>>

Gość Vikixd
piszcie normalnie a nie...

Gość do viki xd
penis jest duzo szerszy niz palec...

Gość Pluto20
Powoli na poczatku

Gość Gooostek
Czasem mam wrazenie ze masturbacja jest lepsza od sexu jezeli chodzi o wrazenia. rączka regulujesz uscisk penisa. A jak c*pka luźna to tak jakbys walił w powietrze, zero przyjemności.

Gość Aneczka 78
Seksu zakończonego cudownym orgazmem kobieta musi się nauczyć, zaskakuje dopiero po 50. zbliżeniach. Propozycja: kup se dildo wielkości penisa Twojego chłopaka i sama trenuj aż będziesz uzyskiwać orgazmy w przedziale 7-10minut Pamiętaj o higienie, KY i antykoncepcji adekwatnej dla wieku. Chłopaka też naucz kultury seksu, co znajdziesz w necie pod hasłem fizjologia seksu🖐️

Gość Aneczka 78
unikaj masturbacji brudnymi pacami, bo zedrzesz śluzówkę łechtaczki, zakazisz bakteriami i wywołasz stan zapalny narządów rodnych. Jaki wniosek? Mydło, woda, KY(lubrykant poślizgowy) i delikatność w pocieraniu łechtaczki👄