Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tonny Cage

Ona unika kontkatu.

Polecane posty

Gość Tonny Cage

Siema. Sprawa wygląda tak, że poznałem pewną dziewczynę. Na drugim spotkaniu poszliśmy do łóżka, ale ona od tego czasu (a minął ponad tydzień) nie chce się spotkać. Tzn proponowałem 2 razy spotkanie, to zawsze jakieś głupie wymówki że jest zajęta. I co teraz robić? Olać ją? Mamy po 24 lata.

Gość knj j
wydaje mi się, że po prostu jej nie odpowiadałeś w tych sprawach. to logiczne. po pierwszym razie, chciała się spotkać drugi raz. za drugim poszła do łóżka, a teraz się nie odzywa. olej ją. im bardziej będziesz natrętnym, tym ona będzie bardziej na nie. cóż życie...

Gość lubi się puszczać co
chwilę z innym więc szuka innego gościa z większym przyrządem. Przykro mi

Gość znajdź inną chętna która
pójdzie z Tobą już na 1 spotkaniu do łózka. Jaki masz problem?

Gość karolina z konstancina
"Na drugim spotkaniu poszliśmy do łóżka" jeżeli zadajesz się z blacharami i puszczalskimi to się później nie dziw. Kobiety z niską samooceną wskakują od razu do wyra, bo myślą że w ten sposób przyciągną uwagę faceta. A ta panna najwidoczniej uważa, że jest brzydka/głupia albo ty jesteś beznadziejny w te klocki/ uważa ze jesteś brzydki, głupi itp Rożne są opcje...

Gość ja chodze do łózka
po godzinie i zawsze poznaje super ekstra facetów ^^ a i tworze udane związki oparte na miłości