Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CelinaMaj76

Sex mężczyźni - proszę mężczyzn o odpowiedź

Polecane posty

Gość CelinaMaj76

Czy mężczyzna może kochać się z kobietą, którą nienawidzi, mieć orgazm dość szybko i praktycznie robić to przez trzy dni z rzędu? Mój mąż mnie porzucił we wrześniu niby dla ojca, jestem 11 lat młodsza, atrakcyjna, wykształcona - byliśmy w lipcu na wczasach, ale miałam miesiączkę więc nie było między nami zbliżeń fizycznych - w czerwcu 3 razy - w sierpień nagła złość i pozew. Mąż od kilku miesięcy wywoził swoje rzeczy w ukryciu i spędzał w miesiąc w miesiąc czas u swojej rodziny - 400 km od naszego mieszkania, gdzie wynajmowaliśmy. Mieliśmy wszystko, pieniądze na dom, niby miłość, trochę choruję niestety od kilku miesięcy na uszy, ale liczę, iż z tego wyjdę, jak przestanę się w końcu denerwować. Mąż od kilku miesięcy zaś karze mnie milczeniem i złością na przemian, gdy utraciłam odwagę, by przenieść się z nad morza w jego rodzine strony, gdzie nie przebywał stale 25 lat. Nie chce wrócić, nie wpuścił mnie do swojego mieszkania, gdy już chciałam zamieszkać, wypowiedział mieszkanie tutaj i zmienił zamki. Szaleństwo. Wypisuje w pozwie różne bzdury, ale boli mnie najbardziej nienawiść - czy to możliwe - jak można pisać w czerwcu o miłości, by potem pisać takie rzeczy. W lipcu chodzić w górach za rękę, dzielić się jedzeniem wzajamnie. Nic nie rozumiem, nie potrafię żyć z tą myślą. Nie chce rozmawiać. Pytam więc jak to jest ze seksem u mężczyzn - mógł się zmuszać, by coś ukryć?

Gość tararaaa
a Ty nie mogłabyś uprawiać seksu z kimś kogo nienawidzisz? co za problem?

Gość CelinaMaj76
Nie mogłąbym. Dla mnie sex to akt bliskości i atrakycjności.

Gość CelinaMaj76
Nie ma na świecie osoby, do któej mogłabym żywić takie uczucie - nawet jeśli zrobiła mi krzywdę. Złość ale nienawiść - to jakby wróg.

Gość wredniucha
"mógł się zmuszać, by coś ukryć? nie, po prostu opróżniał się w ciebie tak jak się traktuje kibel - brzydzisz się go ale go używasz żeby sobie ulżyć

Gość CelinaMaj76
Tararaa - jestm kobietą czy mężczyzną - bo kobiecie pewnie łatwiej współżyć nawet gdy nie ma ochoty - ale mężczyzna?

Gość tararaaa
jestem kobietą. mój były pieprzył się ze mną w przeddzień oznajmienia o rozwodzie i kochance. masz jeszcze jakieś pytania?

Gość CelinaMaj76
Wredniucha staszne to co piszesz - to tylko świadczy więc, że nie mam za kim płakać skoro tak mnie potraktował i tak myślał - czyli co - miał ochotę na sex a byłam tylko narzędziem? Oddzielił emocje? Chciałam ratować małżeństwo,ale widzę, iż nic nie mogę zrobić.

Gość CelinaMaj76
Tararaa - myślam o kochance - może coś ukrywa - jak pojechałam nawet z policją nie otworzył mi drzwi

Gość tararaaa
wyjebane na śmiecia miej

Gość CelinaMaj76
A rozwód z jego winy? Mój mąż się nie przyzna jeśli kogoś ma, jest zbyt sprytny, chce rozwodu bez orzekania o winie. Myślałam, że jak się kocha fizycznie, to coś do mnie czuje - ale po twoim przykładzie widzę, iż to moja wyobraźnia i muszę brać pod uwagę resztę zachowań podłych i złych

Gość CelinaMaj76
Myślałam o detekywie dziś i zrobić ładne fotki i mu oprawić, orginały do sądu jak kogoś ma

Gość CelinaMaj76
wydaje mi się , że mu sie wtedy z tą jego kochanką nie układało, to wyposzczony trzy dni z rzędu mnie kochal. ja niestety przytyłam a ta jego kochanka szczupła jest i wyzsza ode mnie

Gość CelinaMaj76
Bardzo śmieszne - mi się zawaliło życie, wpadłam w depresję - proszę o zrozumienie - tylko tyle

Gość CelinaMaj76
A ja jestem szczupła - od stresu teraz nawet za 48 kg

Gość CelinaMaj76
dostałam pryszczy i wysypki nerwowej na twarzy i uszy jakby mi się odstające zrobiły. straszne nieszczęscie mnie spotkało

Gość CelinaMaj76
zdarzyło misię raz , że jadąc z mężem w pociągu 2 klasy osobowej , był tłok , nie było gdzie usiąsć więc usiadłam na kolanach kierownika pociągu i poczułam "potwora" i ... tak miło by6ło. czy mąż mi to kiedyś wybaczy?

Gość 123wax
Czy facet może ruchać dziwki i mieć z nimi orgazm?

Gość CelinaMaj76
no właśnie Was o to pytam? jestem jego dziwką i czy mu ze mną dobrze?