Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakochany<333

Czy związek przez internet wytrzyma 3 lata ?

Polecane posty

Gość zakochany<333

Hey wam mam taki problem otóż mam niewiele latek (1gm) nie chce żeby pisano tu że jestem dzieckiem ;p bo tylko z wyglądu w środku jestem rozwinięty bardzo dobrze emocjonalnie :) Więc przejdźmy do tematu ;-) Otóż niedawno poznana dziewczyna (beata) bardzo mi sie spodobała z charakteru i nie tylko nie będe tu wypisywał wszystkich jej cech bo po co i w końcu doszliśmy do tego że jesteśmy ze sobą ona ma tyle samo alt co ja (13l) !13l)(1gm) i ona mieszka ok 300km odemnie więc to daleko ale bardzo sie kochamy codziennie długo ze sb piszemy i takie tam wgl jesteśmy mocno w sobie zakochani i chcemy być razem gdy skończymy gimnazjum zamierzamy razem mieszkać i mam do was 2 pytania 1- Czy taki związek przez internet może przetrwać 3lata jakie sa na to szanse i takie tam wasze porady :) 2-Jaką inna opcje widzicie tu poza mieszkaniem ze sobą bo bez niej życie nie ma sensu :( i ciągle tęsknie piszemy wgl takie tam :)

Platoniczna miłość wskazana.Dopiero czas pokaże.Lecz słyszałem o takich szczęśliwych zwiazkach do póżej starości.Tylko w dobie takiego nawału elektronicznego czy przetrwa.??Trudno wyrokować:) Zachowuj się normalnie,moze a nuż sie uda.:classic_cool:

Gość Farbowana12
Wedlug mnie taki zwiazek nie ma szans... sama bylam na odleglosc i to nie ma szans... Pozatym jestes jeszcze bardzo mlody i bedziesz mial wiele takich dziewczyn..

Gość zakochany<333
właśnie że nie ona jest jedyna charaktery mamy prawie te same te same upodobania all ten sam :)

Gość Farbowana12
No niby nie.. ale i tak nie wierze w milosc na odleglosc...

Gość zakochany<333
sekret urody może i jestem młody ale dojrzały emocjonalnie wiem co kocham a co nie :) wgl tak poza tym oprócz 1 pytania było 2 :)

Gość zakochany&amp3323
3 lata potem zamierzamy mieszkać razem oczywiście najpierw sie zaręczę :)

Farbowana12--nie bądztaka pesymistka.Mając 12 lat poznałem dziewcze hoże.Pisywaliśmy do siebie(nie było netu) dosyc długo.Ona 19 ja 17 lat.Spotkaliśmy się w Wrocławiu i skonsumowaliśmy ten"zwiazek"Niestety wyjechała do Izraela po nie długim czasie.I tylko tak się historia zakończyła.

aha aha.. fajne takie młodziencze milostki :) jesli wytrzymacie bez siebie i oboje bedziecie tego chcieli to moze przetrwac :) schody moga sie zaczac jak juz faktycznie zamieszkacie i okaze sie ze jestescie troche inni niz wam sie wydawalo, duzo was w sobie denerwuje itp... ale to tez mozna przetrwac jak sie chce ;)

Gość zakochany&amp3323
sekret urody grunt to wierzyć ale chciałbym nie tylko patrzyć na to z moje strony ps tam jest 2 pytanie :)

Gość zakochanywbecie
ines06 dzięki za miła wiare :) i życzę sukcesów :))

a nie ma za co :) to ja zycze powodzenia ;) co do 2 pyt nie widze innej mozliwosci jesli jest taka odleglosc a chcecie byc razem... ewentualnie np ty mozesz pojechac do jej miejscowosci czy w okolice np na studia i tam mieszkac w akademiku albo odwrotnie, ona do twojego miasta (to na wypadek gdyby rodzice mieli jakies ale ) ;)

tez tak myśle :) jesli dziewczyna jest tak samo dojzala to bedzie jak chcecie ;)

Schody zaczynają sie w małżeństwie ,gdy przychodzi latorośl.Jak będziesz pomagał przyszłej partnerce sądze ze uda wam się to.

Gość zakochanywbecie
dzięki ines i sekret :) no ines nie widzę problemu co do akademika bo studia chcemy zrobić te same ja medycyna i ona też :) ps mógłbym wiedzieć ile macie lat :] i co do tej godz o której to napisalem dopiero co wstalem bo mam grype

w sekrtecie powiem Ci,że to jest doskonały afrodyzjak pomagać przyszłej żonie/partnerce.Nie bedzie zmęczona trudami życia więc i ❤️ bedzie sie rozwijać.

Mam 63 lata.Zostalem sam po 40 latach malżeństwa.Wcześnie sie połozyłem spać i obudziłem się o 0.30No coż starość nie radość poza tym SAMOTNOŚĆ OKRUTNA JEST ,WDZIERA SIE NIESPODZIEWANIE I NISZCZY ŻYWY ORGANIZM.😭

Gość zakochanywbecie
Jak pomagać zależy w czym i jak jest dużo zajęć dla żony przyanm sie wam że już dawno ogarnąłem temat gotowania sprzątania i tego typu :)

My już z moim długo na odległość. widujemy się czasem w weekendy albo święta... i wcale nie mieliśmy dużo innych partnerow. całe 0. Powodem nie jest to, że jesteśmy jacyś wyjątkowo paskudni, albo głupi :) wszystko zależy od chęci.

Gość zakochanywbecie
Ja zawsze byłem wychowywany na osobę kulturalną i wykształconą :D

zakochanywbecie --trudno jest trafić na właściwą osobę.Jakby pracował nad swoim charakterem toby został nadal z mamą Twoją.Przecież jest to ścieranie sie charakterów,trzeba iść na kompromisy.Nie jest nikomu latwo.Zauroczenie mija po,2-3 latach i pozostaje życie.Mądre życie.

Gość zakochanywbecie
nie chce mi sie dogłębnie psisac ale ten debil jak byłem mały puszcza mi filmy wojenne :O to jest aki skurczybyk którego sie powinna zabić ;p

Gość zakochanywbecie
powiem krótko byłem w sądzie patrzyłem po aktach sprawy i doszedłem do wniosku takiego mówię w przenośni nigdy nikogo bym nie zabił chyba że jak wojna :)

Gość zakochanywbecie
a propos mam takie pytanko do was bo ona chce iść na medycynę i ja tez chciałem isc ale mam 2 zawody tak przynajmniej sb obieram medycyna/informatyka które z tych 2óch byście wybrali ?

Jak jesteś zdolny oba fakultety możesz studiować.Jeśli mniej radzę informatykę.Przyszłość.Medycyna jest okrutnym ,nie przewidujacym zawodem.