Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tralaololol

wrzechogarniająca chora zazdrość..

Polecane posty

Gość tralaololol

to uczucie , które mną rządzi jest tak toksyczne,że mam największą ochotę (ale tylko w myślach) zrobić tej osobie coś żeby jej nie było aż tak dobrze jak jest bo to osoba, która wiedzie życie idealne a ja uczestnicze niestety w tej zazdrości. jak się z tego uwolnić ? to mnie na prawdę męczy, nie jestem złą dziewczyną, ale emocje tak się skumulowały,że absolutnie nienawidzę tej osoby i mam ochotę na najgorsze. proszę o rady, na prawdę mi źle, uwierzcie ...

Gość taaki jeeden...
a co ta dziewczyna ma czego Tobie brakuje? wiesz nie zawsze jest tak kolorowo jak my to widzimy "wszędzie dobrze gdzie nas nie ma"

Gość tralaololol
możecie się dziwić ale właśnie ma wszystko to co ja pragnę, to nie są jakieś rzeczy, ale drobne sprawy,które powodują u mnie truciznę , którą noszę. ciagle płaczę bo wiem,że gdzieś tam jest ta osoba, która prowadzi bajkowe życie i wbrew wszystkiemu chciałabym ta osobą być albo na jej miejscu. ma lepiej niż nie jeden z nas, znacznie lepiej.. bajkowe życie.. nie wiem jak z tym żyć mam jesli dalej będę mieć w świadomości te jej zasranie śliczne życie..;(

Gość taaki jeeden...
jeżeli nadal będziesz się użalać na sobą i nad Twoim niby szarym w porównaniu z nią życiem, to nigdy nawet nie będziesz mieć okazji aby to zmienić. Co da Twoja zazdrość, nagle zamienicie się miejscami? dziewczyno daj sobie spokój z zazdrością i żyj swoim życiem i dąż do swojego szczęścia !!

zawsze znajdzie sie ktos lepszy i gorszy od ciebie :O Porównywanie sie z innym buduje chore emocje w których się taplasz i nie pozwala sie cieszyć tym co sama masz ;) Pomysl ze są osoby które mocno podziwiają ciebie :)

Gość tralaololol
ja to wszystko rozumiem, ale to się już jakoś zakorzeniło we mnie, nigdy tak nie miałam, nie wiem jak sobie odpuścić ... a czy walczyć o swoje szczęscie ? tak, walczę jednak wszystko to fiasko, nie wiem czy znajdę je kiedykolwiek. gdybym miała to co ona to bym była w niebie.. autentycznie.

Gość dsfdfgdgfh
naprawde pisze sie razem matole :/

Gość ja jestem na diecie redukcyjne
Może sprecyzujesz co rozumiesz pod pojęciem "bajkowe życie"

Gość na prawde
????