Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomozcie456854

jak rozwiązac problem?? Pomocy kafeteria!

Polecane posty

Gość pomozcie456854

Otóż mamy troche problem rodzinny.. Kilka lat temu mieliśmy w rodzinie tragedię tzn za dwa tygodnie obchodzimy 10 rocznicę. W tragedii uczestniczylismy wszyscy tzn moja rodzinaw tym moje dzieci i moi tescie. Poszkodowani w najwiekszym stopniu bylismy my czyli moja rodzina, tescie w mniejszym stopniu ale nie tak bardzo. Od tamtej pory nie mieszkamy ze sobą. Tesciowa dała na mszę za dwa tyg. w niedziele (kiedy jest najwiecej ludzi godz. 11.30). Po czym dzwoni mi że jest msza za naszą "tragedię" w 10 rocznice. mam jej za złe że nic wczesniej nie wspomniała, ni ustalila z nami niczego... Nie chce tam isc!!! A wyjde na najgorszą ;( Nie chce pisac co sie stało bo to nie jest w tej chwili istotne. Pomózcie mi rozwiazac ten problem

Gość pomozcie456854
:)

Gość Ciekawie mówicie
Ale dlaczego nie chcesz iśc? To jest msza, tam idzie się dla Boga, a nie dla teściowej.

Gość SamaJa2
To idźcie do kościoła na inną godzinę

Gość pomozcie456854
nie chce iść bo to dotyczy mojej rodziny głównie a nie tesciowej i powinna to z nami przedyskutować.

Gość SamaJa2
Trudno nam Ci doradzić, bo nie wiemy o co chodzi.

Gość nie rozumiem Ciebie w tej
sytuacji. Teściowa miała taką potrzebę, aby zamówić mszę w rocznicę. Zrobiła więc to - świadczy to tylko o tym, że pamięta, przeżywa itp. (nie wiem oczywiście, czego sprawa dotyczy). Powiadomiła was odpowiednio wcześniej. Ty nie chcesz iść - nie napisałaś, dlaczego. Jeśli np. jest to dla ciebie zbyt bolesne - to nie idź. Jeśli "bo nie" - to niezbyt ładnie świadczy o tobie.