Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ex-rasistka

Kiedyś byłam straszną rasistką, teraz bronię obcokrajowców :)

Polecane posty

Gość ex-rasistka

jakie to życie dziwne

a ja dokładnie na odwrót. kiedys nie miałam nic przeciwko innym, teraz już mnie życie nauczyło że nie wobec wszystkich trzeba być takim tolerancyjnym

Gość KOKSUSEKPIK
niech zgadnę byłaś w Egipcie i jakiś dziad powiedział że cię kocha a ty się z nim chajtnęłaś :classic_cool:

Gość mussssssssssssssss
zapewne należysz do tych osób, którymi miota od ściany do ściany ja nigdy nie byłem rasistą ale nie widzę powodu, dla którego należałoby pozwalać na osiedlanie się dużej liczbie obcokrajowców, szczególnie odmiennych kulturowo bo z tego prędzej czy później będą wynikały problemy

Gość adfadfafd333
A ja odwrotnie, nawet głosowałam na murzyna, a teraz nie chcę ich znać. Poznałam się na nich :P

Gość ex-rasistka....
chodzi o to, że kiedyś o kazdym mówiłam ciapaty, brudas itp. ale poznałam jednego muzułmanina i nie, nie mowil mi że jestem piekna, że mnie kocha... byl moim kumplem gdy wszyscy sie odwrocili, mimo ze mowilam o nich straszne rzeczy, ja bym powiedziala takiej osobie żeby spadala, a on wyciagnal do mnie pomocna dlon. teraz mi strasznie wstyd. nigdy nie bede juz osadzac i oceniac ludzi p.s jakiś zjeb skradł mi nicka ;/

Gość adfadfafd333
jedna jaskółka wiosny nie czyni, a wyjątek potwierdza regułę :)

Gość DO AUTORKII
to znaczy że od tamtego czasu ostro zgłupiałaś

Gość ja pierrrrdole
ja tez nie mam nic do obcokrajowcow. na ogol najwiecej do powiedzenia maja ci, ktorzy ledwo wychylili nos poza swoje wojewodztwo. wady ma kazdy, nie nalezy dyskryminowac ze wzgledu na pochodzenie czy religie. ale to Polska wlasnie, powiesz cos dobrego to na pewno dalas doopy ciapatemu (co to koorwa w ogole za slowo?:o)

Gość zeta1
przestalas byc rasistka wtedy gdy murzyn lub muslim wsadzil ci smierdzacego obrzydliwego fiuta w cipe

Gość ja pierrrrdole
no wlasnie o tego typu postach pisalam :o:o:o

Gość zeta1
skoro sie tak oburzasz to rozumiem ze wyklaczasz seks z takim obrzydliwym muslimem?, jezeli kobieta poznala takiego i rozmawiala z takim o konflikcie turecko-kurdyjskim, o problemach Berberów w Algierii czy Tunezji, o stosunkach libijsko-egipskich, o likwidacji problemu palestynskiego to w porzadku, ale szczerze watpie by kobiety poznawaly takich ludzi by z nimi dyskutowac na tak wazne dla normalnego czlowieka tematy

Gość tylko niedowartosciowani
ludzie oceniaja innych i dyskryminuja. jesli ktos jest zadowolony z tego, kim jest i co robi i jest szczesliwy w zyciu, co nie oznacza, ze ma wszystko podane na tacy, ale po prostu umie cieszyc sie zyciem i tym, co ma - nie potrzebuje krytykowac zycia innych :) a brudni i smierdzacy muzulmanie to jakis wasz zasrany stereotyp ;)

Gość ja pierrrrdole
znam wielu Turkow i innych muslimow, zyje wsrod nich wlasciwie. tak, o polityce tez rozmywiamy, kontakt z muzulmanami to nie tylko seks w egipcie na wakacjach, jak mysli wiekszosc :o spytal mnie jeden kiedys (po bojce u nas na euro) o co chodzi miedzy nami Polakami a ruskimi. ze nie rozumie tej nienawisci. no to troche mu wyjasnilam sytuacje.... wyklaczasz? nie zrozumialam :D sprostuj, prosze :)

Gość 8ikki
i co mu powiedziałaś o nienawiści polsko - ruskiej ?

Gość momwwm
"tylko niedowartosciowani ludzie oceniaja innych i dyskryminuja" Ty to jesteś rasistka! Jak tak można napisać o murzynach i muzułmanach???

Gość ja pierrrrdole
po tym, co zaszlo, sporo ludzi myslalo, ze Polacy tacy nietolerancyjni, ze tylko czekali na przyjazd ruskich zeby im wpiertolic :D:o:o i tak troche sie podsmiewali ze niebezpiecznie jechac do Polski etc. denerwowalo mnie to nie na zarty :o opowiedzialam mu o naszej historii i o tym, jak wyglada u nas obecnie syt, polityczna. o

Gość ja pierrrrdole
wcielo mi post :o zaraz dokoncze...

Gość zeta1
wykluczasz mialo byc widze ze nawet jak piszecie cos na inne tematy to i tak w glowie wam tak zwany seks , ktory powtarzam raz jeszcze jest złem

Gość ja pierrrrdole
ze wladze wchodza w doope ruskim (i nie tylko), ze nie robi sie prawie nic dla dobra Narodu, obywateli, ze nie broni sie interesu Polski jako SUWERENNEGO panstwa. przeciez cala akcja nie wyniknela dlatego, ze ruscy szli sobie ulica :o tylko poszlo o to, Z CZYM szli. i o to, ze politycy zgodzili sie na taki czyn. koorwa wybryk wlasciwie :o rosja ma nas za goowno, tak samo jak i jej obywatele, wiec kazda sytuacja jest dobra, zeby nam to okazac. to tak, jakby jakis neofaszysta wyszedl ze sfastyka w izraelu :o pytam go wyobrazasz sobie taka sytuacje? chcieli pokazac, ze oni u nas rzadza, coz, wyszlo z deczka inaczej, bo Polacy nie dadza sie :)

Gość ja pierrrrdole
oczywiscie zaznaczylam, ze nie ma czegos takiego jak nienawisc polsko-rosyjska (chociaz chyba jest w sumie?:D), ze duzo jest sprawka mediow i politykow, ze ludzie tak na siebie jadem nie pluja i nikt nie mial zamiaru atakowac spokojnych biednych rosjan na ulicy, bo ich nie lubimy. ze to nie tak. ale jesli ktos uzywa znakow, symboli, ktore bardzo zle nam sie kojarza (dziwi to kogos?:o) to logicznym jest, ze znajdzie sie ktos z werwa i rozgoni towarzystwo, ot cala filozofia.

Gość ja pierrrrdole
zeta1 w sumie nie wiem czy Ty do mnie piszesz? :D

Gość 8ikki
czyli całkiem ładnie wytłumaczyłaś, brawo :)

Gość zeta1
do Ciebie i do innych zachlysnietych muslimskimi obrzydliwymi fiutami

Gość ja pierrrrdole
aha, z moich postow wynika, ze zachlysnelam sie fiootem muslima? :o brawo nie rozumiem tego uprzedzenia, naprawde :o

Gość eeeeaajj
nie można generalizowac. Ja mieszkałam za granicą, polacy okazali się........ tzn polki, a obcy bardziej w porządku, pomogli nie chcąc nic w zamian