Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rzoana

jak podziekowac szefowi za ' cudowna ' wspolprace

Polecane posty

Gość rzoana

Witam, nastal czas nostalgii i apatii chce oglosic wszech i obec ze odchodze z tego chorego sklepu zucam grube baby i zucam fortune jako tam zarabiam czyli 1000 zl zaczynam nowe zycie na poziomie w luksusie i na bezrobociu ale! w zwionzlu z tym ze jestem bardzo msciwa nue chce odejsc nie pozostawiajac niczego po sobje chce utkwic w oamienci bosa do konca zycia i nauczyc go ze z takimi jak ja sie nie zadziera. Myslalam zeby go zglosic do PIPy ale z czym?

Gość rzoana
Wiem już, poprostu zwale mu sie ostrym kupskiem na twarz

Gość hhhhnbbv
Daj ogłoszenie że zatrudni sprzedawczynię za 3000 zeta podaj jego telefon i dopisz dzwonić po 20-tej ...będzie miał przesr..ne

Gość nektaryna
obciagnij, ale nie skoncz

Gość rzoana
podszyw wyzej. nie chce robiic czegos nielegalnie. chcr zeby to bylo zgodne z prswem.

Gość rzoana
czy jest tu ktos powazny. chce zeby mnie popsmietal za te tysiac wyplaty

Gość rzoana
ja mam wyksztalcenie. nie jestem po jakiejs tam zawodowie czy technikom a po liceum. i tysiac zlotych tylko. smiech na sali.

Gość klijjjka
Zgodziłaś się na taką pensje, więc o co te pretensje? Daj spokój z mściwością, to niskie i upadlające. Odejdź, zacznij lepsze życie, ale pozostań osobą na poziomie! Jeśli chcesz zaakcentować swoje niezadowolenie zostaw mu bukiet z pokrzyw na biurku z liścikiem, że dziękujesz za "cudowną" współpracę i zapomnij o tym miejscu. Ale zemsta??? Daj spokój... PS Rzucić pisze się przez "rz", a nie "ż".

Gość rzoana
kazdy debil z gadza sie na takie zaropki a potem narzeksja

Gość klijjjka
A w czym liceum jest lepsze od technikum??? :) Nikt Cię nie zmusza do pracy tam.

Gość rzoana
ja sie nie zgodzilam na taka pensje chcialam wiecej ale on nie chcial dac. i na jakim biurku. chyba na ladzie. ja we sklepie pracuje.

Gość klijjjka
A zgłosić do PIP zawsze możesz, jeśli tak Ci na tym zależy. O ile w ogóle są jakieś podstawy do takiego zgłoszenia.

Gość klijjjka
Ale on chyba ma gdzieś jakieś biurko? Zgodziłaś się podpisując umowę. Podwyżki Ci nie dał, bo miał takie prawo, by nie dać. Ty w tej sytuacji możesz jedynie odejść.

Gość klijjjka
Ale on chyba ma gdzieś jakieś biurko? Zgodziłaś się podpisując umowę. Podwyżki Ci nie dał, bo miał takie prawo, by nie dać. Ty w tej sytuacji możesz jedynie odejść.

Gość rzoana
bo w techechnikum wszystkie sie puszczaja i sa w ciazy nie musza sie tesz uczyc a w liceum to sa mondrzy ludzie prawie naukowcy i potrzebuja tylko tszech lat na naukie a nie 5 jak technikaze

Gość klijjjka
Albo to podszyw, albo jesteś strasznie głupiutka :)

Gość rzoana
to podszyf ale madrze pisze a jakie trzeba miec podstawy to ze malo placi moze byc

Gość rzoana
a wierzycie ze tutaj nie ma sprzataczki i ja musze okna myc a ja mam mature

Gość rzoana
to byl podszyf ja nie robie takich bykow mam matute

Gość smutkkaaaaa
Mądrze pisze, generalizując, że w technikum wszystkie się puszczają i są nieukami? :) Nie bądź śmieszna. Ten Podszyw miał na celu ośmieszenie Ciebie, ale Ty sama to zrobiłaś, uznając, że „mądrze pisze. No bardzo „mądrze, zwłaszcza z tyloma bykami :))) Sama bym Ci nie dała podwyżki, gdybym miała taką pracownicę :D

Gość Pracuj za 3 zł 50 gr
sluchaj ja widzialam ogloszenie o prace w solarium za 3.50 zł / h , porazka

ja słyszałam jak kiedyś u mnie w pracy ktoś na odchodne zrobił ogromne zamówienie specjalne na dużą kwotę z terminem dostawy już po jego odejściu z pracy :) podobno była jazda na 102, bo towaru nie mogli zwrócić :)

Gość rzoana
nie jeden sie ze mna zgodzi ze w technikum tak jest a o zawodowkach jiz mie wspomne chlajo cpaja i kazdy z kazdym patologia i z biednych domow rozbitych rodzin a w liceum dzieci lekarzy dentystow i biznesmenow

Gość smutkkaaaaa
Robisz: 1.żucam; 2.zwionzlu; 3.technikom. To nie są literówki, to byki :) Nie wiedziałaś, że technikum również kończy się maturą i egzaminem z przygotowania zawodowego? :-) Teraz niemal każdy ma maturę, nie ma się czym chwalić. Może kiedyś matura to było coś, ale nie w dzisiejszych czasach.

Gość rzoana
yo ja na odchodne nakradne i co jak mi to udowodni

Gość smutkkaaaaa
Wszędzie jest patologia, w każdym środowisku znajdziesz buraków i ludzi na poziomie. Śmieszne to Twoje spojrzenie na świat

Gość smutkkaaaaa
Właśnie dałaś popis tego, jaki to ten Twój poziom jest :)

Gość rzoana
o co wam chodzi kazdy jest tylko czlowiekiem ja prosilam o Rade jak sie zemsciic a wy mnie hramatyki uczycie. czy mogie go zglosic za to ze kaze mi dprzatac choc jestem sprzedawco