Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eyudld

straszny BÓŁ >>>>>>>>>>> ;((((((

Polecane posty

Gość eyudld

od kilku dni strasznie boli mnie lewa strona szyi karku i ręka :( czuje jakby byla bezwladna , kazdy ruch ręka powoduje ogromny ból. boli tez jak sie schylam. Co to moze byc ? ostatnio nie wykonywalam zadnej ciezkiej fizycznej pracy , wiec na pewno nie jest nadwyrezona . nie wiem co to moze byc :((((((((( wie ktos ? mial ktos tak kiedys???

Gość Rudy rydz w lesie....
mogło cię przewiać. musisz przykładać ciepłe kompresy robić masaż.

Gość prawdopodobnym jest
ze przy terazniejszej pogodzie moglas cos sobie przewiac

Gość może być np.
rwa ramienna, zapalenie barku i różne inne. Idź do lekarza.

Gość widocznie niektórym potrzebny
na pewno zawianie albo w przeciągu byłas.. Proponuję smarowac Amolem a na ramię nawet plaster rozgrzewający nakleić

Gość eyudld
to chyba jednak nie to , prawie caly czas siedze w domu a, jesli juz wychodze to cieplo sie ubieram . Ten ból jest taki dziwny polaczony z takim uciskiem jakbym miala jakis kamien tam w srodku . :(

Gość widocznie niektórym potrzebny
skoro uważasz, że to nie zawianie to idź do lekarza, my ci przez internet nie powiemy co to jest :) Równie dobrze mogłas źle spać i skręcić szyję

Gość eyudld
to chyba jednak rwa ramienna jak ktos wyzej pisal ... mam chory kregoslup , wiec to by sie zgadzalo .. straszny ból :( A takl przy okazji mam pytanie Otóż, bylam ostatnio z tym moim kregoslupem u takiego jakby " znachora " człowieka , któtry nastawia kręgi itp. bylam tam z moim chlopakiem i przy okazji " zbadal " on mnie .. Stwierdzil , ze mam 5 wysunietych kręgów, wysuniety dysk , skrzep z lewej strony kregoslupa, i starta panewke biodrowa z lewej strony ... I nie wiem sama czy w to wierzyc..jak mysliscie ? da sie za pomoca samego dotyku rozpoznac w kregoslupie takie wady??

Gość eyudld
uppppppp