Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama3miesiecznegochlopca

mleko humana

Polecane posty

Gość mama3miesiecznegochlopca

witam. co sadzicie o mleku humana ?? ktoraś z was podaje moze to swojemu dziecku ?? czy to mleko jest bardziej tresciwsze od mleka modyfikowanego.

Gość małamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ja daję humanę. Do tej pory było to 1 plus. Teraz już 2. My przeszłyśmy z nan na humane bo mała miała zaparcia.

Mój syn miał po chymanie okropną wyspyke i musiałam zmienić na inne (bebilon) z tego byłam zadowolona po jakimś czasie prubowałam znowu zamienić na humanne niestety nic z teo znowu wysypka i zostaliśmy na bebilonie

Gość blablbalablbalblbalbalablablab
Ja też dawałam mojemu synkowi humanę plus. Bardzo byłam zadowolona. Na początku pił bebilon - kolki, później bebiko - zapracia, później humanę i to była po prostu bajka. Niestety ciężko było ją dostac, w sklepie była na przemian humna zwykła i humana plus, ciężko było je odróżnic, bo opakowanie różniło się jednym małym szczegółem tylko i dostawcy chyba uwagi nie zwracali. :O Dwójki nie widziałam nigdzie, czasami po dwa opakowania trójki na półce stały. Niestety z tego powodu jak przechodziliśmy z mleka początkowego na następne musieliśmy mi zmienic mleko. :(

Gość Autorko, ty pomiocie jeden
Polecam Enfamil. Jedyne dobre mleko, lepsze w smaku nawet od krowiego.

Gość blablbalablbalblbalbalablablab
Aha dodam, że na początku synek był dokarmiany enfamil ale lekarz kazał zmienic mleko.

Gość małamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Ja też z humany jestem mega zadowolona. Mała spokojna najedzona, bez żadnych płaczów i krzyków. Na nan jak pisałam był koszmar. U mnie w miejscowości jest multum humany w tesco.