Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Aleksandra74

Zajęcia samoobrony Instytut Krav Maga Łódź

Polecane posty

Polecam wszystkim zajęcia samoobrony dla wszystkich: dzieci, młodzieży, dorosłych w Instytucie Krav Maga Łódź- Gdańska 91. Są super, jest to dobry trening fizyczny a przy okazji uczą jak zareagować w razie napadu, zagrożenia. Ja zapisuje się kolejny rok bo wiek i kondycja nie mają znaczenia. Polecam, Ola.

Gość o rany julek
KM to swietna rzecz ale wiele zalezy od instruktora. kto tam uczy?

Gość prawictwo pospolite1
ja tam w nie wierze w samoobrone .. To sa bzdury .

Gość prawictwo pospolite1
zadna kobieta nie obroni sie przed napastnikiem Mozna oczywiscie uderzać w jądra czy oczy czy krzyczeć . Ale to każdy wie. Nie trzeba do tego kursu samoobrony .

Gość o rany julek
guzik wiesz o samoobronie i KM. nawet slabsza fizycznie kobieta sie obroni przed napastnikiem jesli bedzie wiedziala jak a tego wlasnie Krav Maga uczy. i nie jest to tylko kopanie po jajach.

Gość o rany julek
guzik wiesz o samoobronie i KM. nawet slabsza fizycznie kobieta sie obroni przed napastnikiem jesli bedzie wiedziala jak a tego wlasnie Krav Maga uczy. i nie jest to tylko kopanie po jajach.

Gość MalvinaLdz
Jak ktoś twierdzi, że krav maga dla kobiet to bzdura... to współczuje szczerze braku wiedzy... Ja sama chodzę na krav mage do http://www.galvarino.pl i na początku nie potrafiłam w żaden sposób zareagować na atak... Kopanie po jajkach, wkładanie w oczy palców...wszystko fajnie ale gdzie wyrobić takie odruchy ? czekać aż ktoś zaatakuje?