Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ona126

Chcę przytyć...

Polecane posty

Witam,czy jest ktoś kto ma podobne zmartwienie..waze ze mało i chcialabym troche przytyć,ale nie jest to takie proste..pierwsze co to rzucam palenie, staram sie wiecej jesc,pomimo ze zjadalam 4 posilki dziennie. Dodatkowo robie miksture mleko w proszku plus mleko normalne... ,a wy jakie macie sposoby??

Gość ooooooooooochhhhhhhhhhhhhhhhhh
a ja odwrotnie, jem mało, nie jem słodyczy, nie piję żadnych coca coli i soków, biegam i nic:(

Gość tez mam ten problem
a ile masz wzrostu i ile wazysz? ja staram sie ze 3 razy dziennie po posilku wypic kaszke dla dzieci zeby podbic kcal. poza tym od czasu do czasu biore cos na apetyt bo ciezko z tym u mnie

163 cm i 49-50kg;/// Ja pije mleko w proszku z mlekiem normalnym...,ale to dopiero drugi dzien,jak zaczelam;)Miejmy nadzieje;)

Gość Elitka102
znajoma która zawsze była chudzielcem przytyła objadając się codziennie zupkami chińskimi, zwłaszcza wieczorami.

Gość Marzenia się spełniają_*
rób wszystkie błędy tych, którzy bezskutecznie próbują schudnąć ;) nie jedz śniadania, jedz bardzo dużo, ale wieczorem cztery posiłki dziennie to niekoniecznie dobre rozwiązanie, bo to przyspiesza metabolizm, powinnaś właśnie jeść nieregularnie, im wcześniej tym mniej, im póżniej w ciągu dnia tym więcej łącz duże ilości węglowodanów z tłuszczami, ciasto z bitą śmietaną jak najbardziej wskazane pamiętaj, żeby nie ćwiczyć przypadkiem ;) zamiast tego preferowane jest spędzanie czasu przed telewizorem z dużym zapasem przekąsek i gazowanych napojów pod ręką no i regularnie jadaj w fast foodach, wybieraj zestawy powiększone i dodatkowe desery

Gość tez mam ten problem
To moje marzenie zeby wazyc tyle co Ty... ja mam 161 cm i waze w porywach do 44 kg :/

Gość aaaaanngggggggggg
mam ten sam problem 20 lat 165 45 kg , w tym ze nie jem miesa , probowaliscie jakies diety na przytycie ?

Gość aaaaanngggggggggg
do :tez mam ten problem ile masz lat ?

Gość tez mam ten problem
23 stuknelo ale wygladam na duzo mniej. z dietami u mnie problem, nie potrafie sie ich trzymac bo mam kiepski apetyt, jem wiec wtedy kiedy moge.

Gość a nie lepiej isc do dietetyka
ja nie wiem czemu ludzie po macoszemu traktuja ten zawod :( mi dietetyczka pomogla schudnac, a znajomej przytyc.

Gość aaaaanngggggggggg
ja ide na studia w tym kierunku ;) w szkole sredniej mocno schudlam (chociaz zawsze mialam niedowage), pozno wracalam do domu i moj dzien to byl jeden wiekszy posilek . przyzwyczailam sie ze do 17 nie musze nic jesc. a u was jak to bylo ?

Gość tez mam ten problem
ja od zawsze bylam chuda

U mnie to różnie bywało,kiedyś ważyłam nawet 60 kg ,ale wtedy nie czułam się komfortowo... Potem schudłam do 54 kg(jak dla mnie najlepsza waga) ,a potem w życie troszkę mi się poprzewracało ,dużo stresów,nerwów... i schudłam ,ważyłam nawet 46kg...masakra;/ potem przytylo mi sie powoli ,ale waga staneła przy 49kg... chciałabym przytyć te 5kg by waga doszła do 54kg. Chciałabym mieć grubsze łydki i uda,i troche więcej w pupie;D a o raczkach to już nie wspomnę. Może zaczniemy razem jakoś dążyć do tego by przytyć,dzielić się tym co i w jaki sposób robimy by przybyło nam troszkę ciałka. Co do dietetyka na razie wybrać się nie mogę ,gdyż jestem w uk,ale jak tak dłużej będzie to bede musiała się wybrać.

U mnie to różnie bywało,kiedyś ważyłam nawet 60 kg ,ale wtedy nie czułam się komfortowo... Potem schudłam do 54 kg(jak dla mnie najlepsza waga) ,a potem w życie troszkę mi się poprzewracało ,dużo stresów,nerwów... i schudłam ,ważyłam nawet 46kg...masakra;/ potem przytylo mi sie powoli ,ale waga staneła przy 49kg... chciałabym przytyć te 5kg by waga doszła do 54kg. Chciałabym mieć grubsze łydki i uda,i troche więcej w pupie;D a o raczkach to już nie wspomnę. Może zaczniemy razem jakoś dążyć do tego by przytyć,dzielić się tym co i w jaki sposób robimy by przybyło nam troszkę ciałka. Co do dietetyka na razie wybrać się nie mogę ,gdyż jestem w uk,ale jak tak dłużej będzie to bede musiała się wybrać.

Gość tez mam ten problem
ona126 - ja jestem za:) tylko musze odlozyc tycie na pare dni bo przyplatalo mi sie jakieś choróbsko i niezadobrze się czuje, a jedzenie zeszło na drugi plan. Pamiętam że kiedyś brałam tabletki na apetyt, dostałam je od lekarza na receptę i rzeczywiście przytyłam ok. 5 kg jednak po ich odstawieniu waga utrzymała sie krótko, jakieś 2-3 miesiace :/ i znowu wrocilam do poprzedniego stanu.

tez mam ten problem- nie masz przypadkiem na mysli peritolu??Brałam te tabletki,i faktycznie pomogły gdyż prawie cały czas spałam,a co się budziłam w ciągu dnia,to objadałam się wszystkim co po padło ,, i kładłam się spać dalej,potem znowu pobudka i znowu jedzenie i spanie i tak na okrągło ... jednak po odstawieniu tabl. tak jak piszesz po jakims czasie wracałam tez do normy.,. Szybkiego powrotu do zdrowia..ja idę zrobić sobie płatki z mlekiem;D i wracam na serial;) "Przyjaciółki"

i co nie ma nikogo wiecej kto chcialby przytyc??lub miał kiedyś takie problemy,ale jednak przytyl??

Gość tez mam ten problem
Witaj ona;) tak, chodziło mi o peritol. Apetyt miałam po nim straszny, ale nie spałam aż tyle co Ty ;) Nawet chyba mam gdzieś jeszcze te tabletki hmm może zażyje je jeszcze zanim sie przeterminują.. Przeziebienie mi przechodzi, ale został straszny katar i nawet nie czuje smaku w tym co jem. Aaa przypomniało mi się jeszcze, że też probowałam z mlekiem w proszku. Wyczytałam to na jakimś forum i wprowadziłam w życie... dałam rade kilka dni- tydzien, może dwa i miałam dość. Dodawałam do niego pare łyżek kakao zeby mialo lepszy smak. Z każdym dniem coraz trudniej mi się to piło, nabrałam wstrętu do mleka ;p Odstawiłam, pomimo ze cos tam sie zaczynało dziać, miałam troche wiekszy brzuch, widziałam to po spodniach. Ale cóż, nie dałam rady... A Ty długo już je pijesz?