Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niezadowolona. :(

Znienawidzony duży biust

Polecane posty

Do "oj kobiety kobiety :D" "ja też Ci pokażę jak wyślesz"- hahaha, chyba żartujesz. :P To Ty wyślij najpierw, proszę bardzo. Nie będę dawała zdjęć. Nie chcę żeby wszyscy je oglądali i rozważali za i przeciw tylko radzę się osób które mają jakiś pomysł lub miały/mają podobny kłopot co ja.

Gość oj kobiety kobiety :D
Niezadowolona. :( Do "oj kobiety kobiety " "ja też Ci pokażę jak wyślesz"- hahaha, chyba żartujesz. To Ty wyślij najpierw, proszę bardzo. Nie będę dawała zdjęć. Nie chcę żeby wszyscy je oglądali i rozważali za i przeciw tylko radzę się osób które mają jakiś pomysł lub miały/mają podobny kłopot co ja. Nie wyślę Ci bo nie mam biustu tylko jajka :D wiedziałem że się nie uda z twoimi cycuniami :(

Gość nie ma możliwości
Dereszowska moze w biuscie ma to 95,ale na pewno sporo pod biustem,jakoś nie widać,ze jest duży,raczej powiedzilabym,ze średni

"laski sa dziwne dziwne" Postać fizyczną? Co masz DOKŁADNIE na myśli? :P

Gość laski sa dziwne dziwne
Postać fizyczną? :D:D:D sugerowałem że jesteś niewidzialna bo takie chuchro z Ciebie :D więc pytałem czy masz postać fizyczną :D

"nie ma możliwości" Zaczynam Cię lubić. :P Masz podobne wymiary co ja?

Gość oj kobiety kobiety :D
najlepszy biust dla kobiety to 75D ❤️

Gość no średni a ma 95 w biuście
a tu laska ma 90 i krzyczy że ma wielki

"laski sa dziwne dziwne" Co Ty w ogóle robisz w tym temacie? :P Może mi coś poradzisz, co specjalisto? :D

Gość nie ma możliwości
Moj 95 ,ale w porównaniu z Deresz.wygląda gigantycznie,wzrost tez 170.

Do "no średni a ma 95 w biuście" Wiesz co, naprawdę dużo zależy od sylwetki, ja jestem szczupła i wysoka więc biust optycznie wydaje się większy niż u niższej, odrobinę nawet grubszej osobie...

Gość proponuje pomiar suwmiarką
na zmierzenie objętości i głebokości, dodatkowo w pakiecie badania na iq

Gość laski sa dziwne dziwne
Może mi coś poradzisz, co specjalisto? Ja no dobra poradzę Ci przytyj do 60 kg i przyjmuj 5 ml doustnie spremy swego ukochanego no i dbaj o siebie patyczku :D

"proponuje pomiar suwmiarką na zmierzenie objętości i głebokości, dodatkowo w pakiecie badania na iq" To dość bezczelne zabrzmiało. I ogólnie do wszystkich, którzy jak czytają o moim problemie pukają się w czoło" Jest to portal "kafeteria.pl", dział "zdrowie i uroda". Piszę o moim problemie, każdy sądzi o tym co innego. Ludzie, bądźcie uprzejmi... Jest to mój kompleks, jestem inteligentną osobą, uwierz mi. Dostałam się na medycynę na WUMie więc nie jestem raczej pustą lalunią myślącą tylko o swoich cyckach i o tym co zrobić żeby podobać się facetom. To JA czuję się z tym źle i nie podobam się sobie. Nie mam problemu ze swoją urodą- wiem, że nie jestem brzydka, jestem wysoką, szczupłą, naturalną blondynką z porcelanową cerą bez trądzika i ani jednego pryszcza. Jest to mój jedyny kompleks. Nie chcę się tu przechwalać nie wiadomo czym tylko PO PROSTU PORADZIĆ. To takie głupie?

Ech, proszę o więcej rad! Odświeżam.

Gość nollinka
A te staniki to na 100% dobrze dobrane? bo obwód 70 (o 75 nie mówiąc) przy 62 cm w talii to jednak dość sporo. Ile masz pod biustem jak zmierzysz ciasno i na wydechu?

Mam 72, na pewno dobrze zmierzyłam. :P Talia nie ma za bardzo znaczenia, mam po prostu duże wcięcie w talii i tyle. :)

Gość nollinka
a próbowałaś obwodu 65 z odpowiednią miską? bo przy 72 na pewno nie nosi się staników 75...

Najczęściej jest to 70, myślisz, że mniejsza miseczka załatwi sprawę?

Gość nollinka
Myślę, że przy mniejszym obwodzie będzie lepsze podtrzymanie, a miseczka przy nim lepiej zbierze biust i będzie wyglądał na mniejszy i zgrabniejszy, na Stanikomanii były odpowiednie zdjęcia, o: http://stanikomania.blox.pl/2007/08/Biust-dziewiaty.html http://stanikomania.blox.pl/2008/10/Wyrzuc-minimizer-poczuj-sie-FFantastycznie.html U siebie też taki efekt obserwuję :)

A gdzie taki kupić?

Gość gość
Witam drogie panie,wy narzekacie na ogromne biusty a ja takiej kobiety poszukuję nic dodać nic ująć puszystej z fałdkami i ogromnymi piersiami tylko że ciężko o taką ale jeśli by była to zapraszam do kontaktu gg 48072581.

Gość kamforka
Ja swój biust polubiłam. Kiedyś, jak byłam nastolatką to narzekałam, a teraz mam wręcz odwrotnie. I poznałam markę biubiu, która jest stworzona z myślą o kobietach takich jak ja.

Gość gość
Ja wolę Urkye - lepsze materiały i mniej "ciotkowate" kroje :)

Gość gość
Dzień dobry, mam do sprzedania biustonosze znanej, polskiej firmy SAMANTA w bardzo niskiej cenie - szeroki wybór modeli, rozmiarów oraz kolorów. Towar pochodzi ze zlikwidowanego sklepu z bielizną - jest w 100% nowy, z metkami, w większości w oryginalnych pudełkach producenta. Oferowane modele: - Alice A211 - Ananke A043 - Arika A351 - Blanka A043 - Eliza A011 - Elwina A925 - Hana A052 - Inti A351 - Modesta A142 - Modesta A351 - Modesta A922 - Semi A211 - Semi A922 - Zorza A925 Całość towaru jest wystawiona na allegro pod poniższym linkiem: http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=16367185 Odbiór osobisty we Wrocławiu lub wysyłka pocztą. W przypadku zainteresowania proszę o kontakt - patrykksel@wp.pl.

Gość Wiiikaaa
Nienawiść nienawiścią, ano ale można z niąsobie poradzić. Kup dobry stanik - to po pierwsze. Taki Alles na przykład, bo mają dobre rozmiarówki. Po drugie - pokochaj siebie, bo to podstawa. Jesteś piękna z większym czy mniejszym biustem. A i tak znajdziesz faceta co go pokocha, to o to sie nie martw.

Gość gość
Dokładnie tak! Pokocha, pokocha i taki biust! Tylko fakt, dobry stanik, żebyś ty też się super czuła. I też Allesa mogę polecić bo jakość mają super. Pozdrawiam ciepłutko! :D

Gość gość
Wiiikaaa dziś WON k*****o ze spamem sraaaaylesa!!! WON k*****o ze spamem sraaaaylesa!!! WON k*****o ze spamem sraaaaylesa!!! WON k*****o ze spamem sraaaaylesa!!! WON k*****o ze spamem sraaaaylesa!!! WON k*****o ze spamem sraaaaylesa!!! WON k*****o ze spamem sraaaaylesa!!! WON k*****o ze spamem sraaaaylesa!!! WON k*****o ze spamem sraaaaylesa!!! WON k*****o ze spamem sraaaaylesa!!! WON k*****o ze spamem sraaaaylesa!!! WON k*****o ze spamem sraaaaylesa!!! WON k*****o ze spamem sraaaaylesa!!! WON k*****o ze spamem sraaaaylesa!!! WON k*****o ze spamem sraaaaylesa!!! WON k*****o ze spamem sraaaaylesa!!! WON k*****o ze spamem sraaaaylesa!!! WON k*****o ze spamem sraaaaylesa!!! WON k*****o ze spamem sraaaaylesa!!! WON k*****o ze spamem sraaaaylesa!!! WON k*****o ze spamem sraaaaylesa!!! WON k*****o ze spamem sraaaaylesa!!! WON k*****o ze spamem sraaaaylesa!!! WON k*****o ze spamem sraaaaylesa!!! WON k*****o ze spamem sraaaaylesa!!! WON k*****o ze spamem sraaaaylesa!!! WON k*****o ze spamem sraaaaylesa!!! WON k*****o ze spamem sraaaaylesa!!! WON k*****o ze spamem sraaaaylesa!!! WON k*****o ze spamem sraaaaylesa!!! WON k*****o ze spamem sraaaaylesa!!! WON k*****o ze spamem sraaaaylesa!!! WON k*****o ze spamem sraaaaylesa!!! WON k*****o ze spamem sraaaaylesa!!! WON k*****o ze spamem sraaaaylesa!!! WON k*****o ze spamem sraaaaylesa!!! WON k*****o ze spamem sraaaaylesa!!! WON k*****o ze spamem sraaaaylesa!!! WON k*****o ze spamem sraaaaylesa!!! WON k*****o ze spamem sraaaaylesa!!! WON k*****o ze spamem sraaaaylesa!!! WON k*****o ze spamem sraaaaylesa!!! WON k*****o ze spamem sraaaaylesa!!! WON k*****o ze spamem sraaaaylesa!!! WON k*****o ze spamem sraaaaylesa!!! WON k*****o ze spamem sraaaaylesa!!! WON k*****o ze spamem sraaaaylesa!!! WON k*****o ze spamem sraaaaylesa!!! WON k*****o ze spamem sraaaaylesa!!! WON k*****o ze spamem sraaaaylesa!!! WON k*****o ze spamem sraaaaylesa!!! WON k*****o ze spamem sraaaaylesa!!! WON k*****o ze spamem sraaaaylesa!!! WON k*****o ze spamem sraaaaylesa!!! WON k*****o ze spamem sraaaaylesa!!! WON k*****o ze spamem sraaaaylesa!!! WON k*****o ze spamem sraaaaylesa!!! WON k*****o ze spamem sraaaaylesa!!! WON k*****o ze spamem sraaaaylesa!!! WON k*****o ze spamem sraaaaylesa!!! WON k*****o ze spamem sraaaaylesa!!! WON k*****o ze spamem sraaaaylesa!!! WON k*****o ze spamem sraaaaylesa!!! WON k*****o ze spamem sraaaaylesa!!! WON k*****o ze spamem sraaaaylesa!!! WON k*****o ze spamem sraaaaylesa!!! WON k*****o ze spamem sraaaaylesa!!! WON k*****o ze spamem sraaaaylesa!!! WON k*****o ze spamem sraaaaylesa!!! WON k*****o ze spamem sraaaaylesa!!! WON k*****o ze spamem sraaaaylesa!!! WON k*****o ze spamem sraaaaylesa!!! WON k*****o ze spamem sraaaaylesa!!! WON k*****o ze spamem sraaaaylesa!!! WON k*****o ze spamem sraaaaylesa!!! WON k*****o ze spamem sraaaaylesa!!! WON k*****o ze spamem sraaaaylesa!!! WON k*****o ze spamem sraaaaylesa!!! WON k*****o ze spamem sraaaaylesa!!! WON k*****o ze spamem sraaaaylesa!!! WON k*****o ze spamem sraaaaylesa!!! WON k*****o ze spamem sraaaaylesa!!! WON k*****o ze spamem sraaaaylesa!!! WON k*****o ze spamem sraaaaylesa!!! WON k*****o ze spamem sraaaaylesa!!! WON k*****o ze spamem sraaaaylesa!!! WON k*****o ze spamem sraaaaylesa!!! WON k*****o ze spamem sraaaaylesa!!! WON k*****o ze spamem sraaaaylesa!!! WON k*****o ze spamem sraaaaylesa!!! WON k*****o ze spamem sraaaaylesa!!! WON k*****o ze spamem sraaaaylesa!!! WON k*****o ze spamem sraaaaylesa!!! WON k*****o ze spamem sraaaaylesa!!! WON k*****o ze spamem sraaaaylesa!!! WON k*****o ze spamem sraaaaylesa!!! WON k*****o ze spamem sraaaaylesa!!! WON k*****o ze spamem sraaaaylesa!!! WON k*****o ze spamem sraaaaylesa!!! WON k*****o ze spamem sraaaaylesa!!! WON k*****o ze spamem sraaaaylesa!!! WON k*****o ze spamem sraaaaylesa!!! WON k*****o ze spamem sraaaaylesa!!! WON k*****o ze spamem sraaaaylesa!!! WON k*****o ze spamem sraaaaylesa!!! WON k*****o ze spamem sraaaaylesa!!! WON k*****o ze spamem sraaaaylesa!!! WON k*****o ze spamem sraaaaylesa!!! WON k*****o ze spamem sraaaaylesa!!! WON k*****o ze spamem sraaaaylesa!!! WON k*****o ze spamem sraaaaylesa!!! WON k*****o ze spamem sraaaaylesa!!! WON k*****o ze spamem sraaaaylesa!!! WON k*****o ze spamem sraaaaylesa!!! WON k*****o ze spamem sraaaaylesa!!! WON k*****o ze spamem sraaaaylesa!!! WON k*****o ze spamem sraaaaylesa!!! WON k*****o ze spamem sraaaaylesa!!! WON k*****o ze spamem sraaaaylesa!!! WON k*****o ze spamem sraaaaylesa!!! WON k*****o ze spamem sraaaaylesa!!! WON k*****o ze spamem sraaaaylesa!!! WON k*****o ze spamem sraaaaylesa!!! WON k*****o ze spamem sraaaaylesa!!! WON k*****o ze spamem sraaaaylesa!!! WON k*****o ze spamem sraaaaylesa!!! WON k*****o ze spamem sraaaaylesa!!! WON k*****o ze spamem sraaaaylesa!!! WON k*****o ze spamem sraaaaylesa!!! WON k*****o ze spamem sraaaaylesa!!! WON k*****o ze spamem sraaaaylesa!!! WON k*****o ze spamem sraaaaylesa!!! WON k*****o ze spamem sraaaaylesa!!! WON k*****o ze spamem sraaaaylesa!!! WON k*****o ze spamem sraaaaylesa!!! WON k*****o ze spamem sraaaaylesa!!! WON k*****o ze spamem sraaaaylesa!!! WON k*****o ze spamem sraaaaylesa!!! WON k*****o ze spamem sraaaaylesa!!! WON k*****o ze spamem sraaaaylesa!!! WON k*****o ze spamem sraaaaylesa!!! WON k*****o ze spamem sraaaaylesa!!! WON k*****o ze spamem sraaaaylesa!!! WON k*****o ze spamem sraaaaylesa!!! WON k*****o ze spamem sraaaaylesa!!! WON k*****o ze spamem sraaaaylesa!!! WON k*****o ze spamem sraaaaylesa!!! WON k*****o ze spamem sraaaaylesa!!! WON k*****o ze spamem sraaaaylesa!!! WON k*****o ze spamem sraaaaylesa!!! WON k*****o ze spamem sraaaaylesa!!! WON k*****o ze spamem sraaaaylesa!!! WON k*****o ze spamem sraaaaylesa!!! WON k*****o ze spamem sraaaaylesa!!! WON k*****o ze spamem sraaaaylesa!!! WON k*****o ze spamem sraaaaylesa!!! WON k*****o ze spamem sraaaaylesa!!! WON k*****o ze spamem sraaaaylesa!!! WON k*****o ze spamem sraaaaylesa!!! WON k*****o ze spamem sraaaaylesa!!! WON k*****o ze spamem sraaaaylesa!!! WON k*****o ze spamem sraaaaylesa!!! WON k*****o ze spamem sraaaaylesa!!! WON k*****o ze spamem sraaaaylesa!!! WON k*****o ze spamem sraaaaylesa!!! WON k*****o ze spamem sraaaaylesa!!! WON k*****o ze spamem sraaaaylesa!!! WON k*****o ze spamem sraaaaylesa!!! WON k*****o ze spamem sraaaaylesa!!! WON k*****o ze spamem sraaaaylesa!!! WON k*****o ze spamem sraaaaylesa!!! WON k*****o ze spamem sraaaaylesa!!! WON k*****o ze spamem sraaaaylesa!!! WON k*****o ze spamem sraaaaylesa!!! WON k*****o ze spamem sraaaaylesa!!! WON k*****o ze spamem sraaaaylesa!!! WON k*****o ze spamem sraaaaylesa!!! WON k*****o ze spamem sraaaaylesa!!! WON k*****o ze spamem sraaaaylesa!!! WON k*****o ze spamem sraaaaylesa!!! WON k*****o ze spamem sraaaaylesa!!! WON k*****o ze spamem sraaaaylesa!!! WON k*****o ze spamem sraaaaylesa!!! WON k*****o ze spamem sraaaaylesa!!! WON k*****o ze spamem sraaaaylesa!!! WON k*****o ze spamem sraaaaylesa!!! WON k*****o ze spamem sraaaaylesa!!! WON k*****o ze spamem sraaaaylesa!!! WON k*****o ze spamem sraaaaylesa!!! WON k*****o ze spamem sraaaaylesa!!! WON k*****o ze spamem sraaaaylesa!!! WON k*****o ze spamem sraaaaylesa!!! WON k*****o ze spamem sraaaaylesa!!! WON k*****o ze spamem sraaaaylesa!!! WON k*****o ze spamem sraaaaylesa!!! WON k*****o ze spamem sraaaaylesa!!! WON k*****o ze spamem sraaaaylesa!!! WON k*****o ze spamem sraaaaylesa!!! WON k*****o ze spamem sraaaaylesa!!! WON k*****o ze spamem sraaaaylesa!!! WON k*****o ze spamem sraaaaylesa!!! WON k*****o ze spamem sraaaaylesa!!! WON k*****o ze spamem sraaaaylesa!!! WON k*****o ze spamem sraaaaylesa!!! WON k*****o ze spamem sraaaaylesa!!! WON k*****o ze spamem sraaaaylesa!!! WON k*****o ze spamem sraaaaylesa!!! WON k*****o ze spamem sraaaaylesa!!! WON k*****o ze spamem sraaaaylesa!!! WON k*****o ze spamem sraaaaylesa!!! WON k*****o ze spamem sraaaaylesa!!! WON k*****o ze spamem sraaaaylesa!!! WON k*****o ze spamem sraaaaylesa!!! WON k*****o ze spamem sraaaaylesa!!! WON k*****o ze spamem sraaaaylesa!!! WON k*****o ze spamem sraaaaylesa!!! WON k*****o ze spamem sraaaaylesa!!! WON k*****o ze spamem sraaaaylesa!!! WON k*****o ze spamem sraaaaylesa!!!