Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fausto

nowotwor zlosliwy

Polecane posty

Gość fausto

witam, czy ktos moze mnie pocieszyc? jakie sa rokowania przy raku zlosliwym z przerzutami na narzady?

Nie martw sie, a zamiast tego ciesz sie kazdym dniem. Moze jeszcze cos sie zmieni. Dzisiejsza medycyna wiele moze i nie takie przypadki juz rozwiazywala. Najwazniejsze to nie zabic w sobie nadziei. Trzymaj sie, powodzenia! :).

Gość tez do mnie przylazł
a gdzie go masz?

Gość fausto
w sumie to nie chodzi o mnie a o siostre. rak szyjki, przerzuty

Gość martulkaaaa_________
też polecam wyżej podlinkowane forum, tam znajdziesz lepsze informacje, niż tu ale pisząc tam posta podaj więcej szczegółów, wyniki badań, diagnozy, bo tak to nie wiadomo o co dokładnie chodzi

Gość I tak
Ale to na forumach ma to samo o raku,czyli nic nowego ,chemia,naswietlania i operacje,a na koncu smierc,a to przeciez nie o to tu chodzi

Gość azalka
polecam forum onkologiczne tam zajdziesz odpowiedzi na nurtujące Cie pytania - mi bardzo to forum pomogło, kiedy mama była chora. Trzymaj się !

Gość azalka
też szukałam takich odpowiedzi : jakie rokowania, ile czasu zostało itp. Teraz wiem jak bardzo człowiek chce znać odpowiedź na te pytania. Ale nikt Ci nie odpowie jednoznacznie. To zależy od osoby, stopnia rozwoju choroby

Gość I tak
Jakie odpowiedzi???nie ma zadnych odpowiedzie,chyba ze zapytasz swoje wewnetrzne ja,lub tez zadasz pytanie Bogu

Gość I tak
Każdy z nas wszystkie odpowiedzi ma w sobie,tylko trzeba umieć zapytać,a odpowiedz napewno sie pojawi,we snie lub innej sytuacji w zyciu