windnita 0 Napisano Wrzesień 25, 2012 Witam jestem na diecie od 20.09 starm sie jesc dietetycznie moje menu na dzis : 9.30 kromka chleba zbozowego z białym serem z rzodkiewka i 2 talarki pomidora zółtego 13.00 jabłko 16.00 połpaczki ryzu z 4 klopsikami mielonymi gotowanymi do tego sos warzywny ( marcher,selker,pietruszka,por i cebula) startuje z wagi 80 kg 25.09.2012 - 79 kg jak myślicie uda mi się czy tak jak jem jest dobrze :)??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
porcelanowaedytka 0 Napisano Wrzesień 25, 2012 Hm, trzymam mocno za kciuki. Ja proponuję zwiększyć liczbę posiłków. Masz jakiś limit kalorii? Zamiast dwóch talarków pomidora raczej cały lub dwa, naprzemiennie z ogórkiem, czy papryką. Na ryż radzę uważać, średnio dostarcza jakichś wartości odżywczych. Owoce z kolei najlepiej jeść rano:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
windnita 0 Napisano Wrzesień 25, 2012 Nie mam limitu kalori , staram sie poprostu jeśc bez tłuszczu warzywa,owoce jakies miesko gotowane. A trzy posiłki to u mnie max jestemcały dzien najedzona aleteż nie mam czasu na wiecej posiłków :( A wy jak sie odchudzacie ??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
windnita 0 Napisano Wrzesień 25, 2012 Haloo nikt sie niechce przyłączyc ??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
windnita 0 Napisano Wrzesień 25, 2012 No nic samatu widocznie bede :((( jutro sobie znówwszystko napisze co zjadlami wogóle i jakos mi pójdzie .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Morelowa pani Napisano Wrzesień 25, 2012 Ja jestem:) też potrzebuje zrzucić 20 kg tak na oko:) dwa tygodnie temu rodziłam i nie miałam jeszcze styczności z waga ale chciałabym ważyć 65 kg. A ćwiczysz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
windnita 0 Napisano Wrzesień 25, 2012 powiem szczerze ze staram sie ale dzis to było 10 min skakanki i 1 kmna rowerze :) hehehe wiec nie najlepiej mi poszło- nie mamczasu zbytnio ale chodziłam tez 1 h po lesie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość przecież to sprzedawca Napisano Wrzesień 25, 2012 a po ile macie lat? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
windnita 0 Napisano Wrzesień 25, 2012 ja mam 27 lat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Morelowa pani Napisano Wrzesień 25, 2012 Ja 21. Do mnie w piatek rowerek stacjonarny przyjeżdża i to na razie będzie jedyna moja forma aktywności bo z racji maluszka w domu nic lepszego nie wymysłe:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
windnita 0 Napisano Wrzesień 25, 2012 napiszcie co jecie :) jak to u was wyglada i ile wazycie ??:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
windnita 0 Napisano Wrzesień 26, 2012 zjadłam : 9.30 - kromka chleba zbożowego z jedym pomidorem;) i uciekam do pracy pozniej napisze wieczorkiem co i jak mi dalej poszlo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szczupła duchem 0 Napisano Wrzesień 26, 2012 Hello :) Nie będziesz sama, ja też mogę się przyłączyć. Nie będę zaglądać tu często bo pracuję, ćwiczę, basen codziennie + 2 dzieci i 2 psy :) Ale napewno regularnie. Tak ktoś ci już poradził- ryż średnio dobry jest na diete, chyba, że brązowy. Kasze- polecam, jak makaron też brązowy+ gotowane, parowane, pieczone mięso, ryby, dużo warzyw, owoce do południa+ trochę ruchu. Będzie ok ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
windnita 0 Napisano Wrzesień 26, 2012 dzieki za wsparcie :) odrazu lepiej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ewelcia7676 Napisano Wrzesień 26, 2012 Ja tez chce sie przylaczyc. waze 70kg przy wzroscie 167cm. Moj cel to 60kg. Postanowilam odstwaic miesko pieczone i ziemniaki z sosem. teraz na obiad zupka warzywna, staram sie nie jesc duzo chleba. tak ogolnie to chce jesc warzywa i owoce(zero slodyczy!!!) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blackberry_88 0 Napisano Wrzesień 26, 2012 powodzenia laski :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_MalgosiaGosia_ 0 Napisano Wrzesień 27, 2012 Hej dziewczyny! Przyłacze sie do Was... MOja dieta od poniedziałku to 1000kalori+ 3 razy w tygodniu ćwiczenia 1,5h:) Zobaczymy jak długo bede sie tego trzymała:) jak narazie mam na sumieniu 3 "grzeszki"- słodki drink i 2 ciasteczka;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
windnita 0 Napisano Wrzesień 28, 2012 Fajnie że sie przyłączyliscie :) moj bilans na dzis prawie nic nie jadłam bo cały dzin sprztanie potem zakupy zrobiło sie pózno i tak to wyglada z tymi moimi regularnymi posiłkami ale jutro juz sie poprawie jakos niemoge schudnac a nic nie jem juz :( a jak tak u was jakie macie diety ???? co fajnego jecie ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach