Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DorosłaNieszczęsliwa

NIE ROZUMIEM TEGO FACETA

Polecane posty

proszę was o pomoc bo sama już nie umiem tego zrozumieć. Dwa tygodnie temu rozstałam się z mężczyzną, który wybrał związek z inna kobietą. zakończyłam to ja wyznając mu, ze go kocham gdzie usłyszałam z jego ust, że nie czuje tego do mnie i że sam nie wie czy jeszcze potrafi kochać. Bardzo to przeżyłam bo odkryłam się ze swoimi uczuciami, a ponieważ łączą nas wspólne interesy nie mogę zerwać z nim kontaktu. nie muszę chyba mówić jakim zerem się poczułam i jakim ostatnim brzydactwem wiem, ze tamtej kobiet tez nie kocha co za ironia. Mój problem jest jednak inny. on sam proponuje spotkania które nie maja nic wspólnego z naszymi interesami. w momencie gdy usłyszał, od kogoś, że jakiś mężczyzna zaproponował mi spotkanie wyśmiał mnie i powiedział, że to nie jest żaden komplement bo on cytuje umawia się z samymi brzydkimi kobietami. kolejny raz poczułam się jak nic niewarta kobieta. nie rozumiem tego, nie rozumiem dlaczego robi mi takie docinki typu, ze jestem mało urodziwa, wynika to z kontekstu albo, że tępa a to ja trzymam całą firmę w ryzach. co ja mam o tym myśleć bo już sama nie wiem dlaczego on mnie tak traktuje.

Gość bigos w gwiazdki
znam ten typ faceta i jestem w podobnej sytuacji, tacy kolesie czują się bezkarni i nawet jak im naplujesz w twarz to powiedzą, że deszcz pada

Gość a jak my się
spuszczamy kobietom na twarz to też mówią że deszcz pada tylko że bardziej gęsty :D

Gość zrób tak a będzie ci dobrze
DorosłaNieszczęsliwa Zrób mu loda na zgodę jak possiesz mu penisa to mu przejdzie :D przynajmniej mi by przeszło :D

Gość lofiks
jedyną metodą na takiego typa jest inny facet. To go najpierw będzie śmieszyło, potem rozwścieczy i będzie zazdrosny a na końcu będzie chciał cię wyrwać od tamtego żeby znowu porzucić. To śmieć.

ale dlaczego tak mnie jeszcze poniża, pogrąża mnie, a ja czuję się jak zero. Dlaczego sam uparcie dąży do naszych jak najczęstszych spotkań jak ja dla niego się nie liczę, w końcu wybrał inną. dlaczego śmieje się, że mogę podobać się komuś innemu. mimo, ze jest w danym momencie ze swoją kobietą to i tak będąc z nią pisze do mnie wiadomości a ja wiem, ze zamiast tulić mnie tuli kogoś innego.

Gość bigos w gwiazdki
możesz go jeszcze spróbować ośmieszyć, faceci z przerostem ambicji nad możliwościami nie mają poczucia humoru

a dlaczego nie chcesz się z nim pogodzic ?

Gość bigos w gwiazdki
on nie umie sobie poprawić inaczej samopoczucia jak twoim kosztem

a może coś do ciebie czuje tylko kulawo to pokazuje albo zgrywa że mu na tobie nie zależy ?

Gość bigos w gwiazdki
zawsze mi buziaki przesyłasz mój drogi, pod jakim nickiem się nie pojawię... dzięki :-)

Gość bigos w gwiazdki
też mam zagwostkę z takim samym typem i szukam na niego sposobu prawdopodobnie, zeby mieć z nim spokój, będę musiała być chamska i nie do końca lojalna wobec wspólnych tajemnic, bo rozmowy ostrzegawcze nic nie dają

bo rozmowy ostrzegawcze nic nie dają A może kulawo je z nim przeprowadzasz ? czy nie ?

Gość zwykły facet1981
uwielbiam jak się mądrzy inaczej wypowiadają na forum. Nieszczęśliwa moim zdaniem ten facet czy mu się to podoba czy nie coś czuje do Ciebie, nawet jeśli to nie miłość to jest to coś co nie daje mu zapomnieć o tobie i sam garnie do ciebie. Może sobie być z inną ale to o tobie chyba myśli i masz w sobie pewnie coś czego nie ma tamta panna. Głowa do góry bo jeszcze może coś z tego być a jeśli ty nawet nie będziesz chciała po tym co zrobił to przynajmniej będziesz miała satysfakcję, że jednak byle czym nie jesteś i wygrasz z inną. Jeśli garnie do ciebie to może jesteś niezwykła ;-)

Gość bigos w gwiazdki
rozmowy są już chamski i wprost, posuwam się nawet do szantażu stąd twierdzę, że ten typ tak ma- plujesz na niego, mówi że pada

Gość Esma500
to tak samo jak ja nie zrozumiem , jak mozna żyć nie mając na rachunki i jedzenie :(

Gość kto tak nieładnie uczynił i
pierdnął ???? [ zaciągam się ]

Gość bigos w gwiazdki
nie chwaląc się jam to uczynił :-)

Gość bigos w gwiazdki
on czasem mnie obsikuje złotym deszczem ze swojej armatki ale ja mówię że to pada

Gość bigos w gwiazdki
taa... spitalam, bo się zaczyna- pozdro podeszwa

Gość Podszyw hehehe :D
Ej no nie musiałaś się zaczerniać :(

bigos w gwiazdki Ale ja się dopiero rozkręcałem :(

kocham go nadal ale nie mogę pozwolić, żeby mnie kolejny raz zranił bo tego nie przeżyje. chciałabym bardzo, żeby żałował, że to się skończyło ale teraz już nigdy nie będę pewna jego uczuć. raczej też obiektywnie nigdy nie będę umiała ocenić jego zachowań w stosunku do mnie.

No ale jak ktoś tu jest sztywny to musi się obrażać papa