Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karuzelaKaruzela

która karuzelę wybrać?

Polecane posty

Gość karuzelaKaruzela

siedzę przeglądam i jest tego tyle że nie wiem na co się zdecydować. Podobają mi się modele Fisher Price: z rybkami http://allegro.pl/fisher-price-karuzela-z-rybkami-g9157-projektor-i2627596779.html oraz ta z serii Rain Forest http://allegro.pl/fisher-price-karuzela-z-pilotem-rainforest-k3799-i2632617451.html może któraś z was miała dla swojego dziecka i może sie wypowiedzieć???

Gość ..piggy
pracuję w sklepie dziecięcym i powiem ze obydwie sa ciekawe.. :) takze ktorakolwiek kupisz pewnie i ty i dzidzius bedziecie zadowoleni :)

Gość karuzelaKaruzela
no właśnie te tiny love też są bardzo ciekawe tyle że fisher price ma np. projektor może Pani która pracuje w sklepie nam tutaj doradzi:)

Gość Yhymmm
A po co ci to w ogole? Jak masz zamiar tego uzywac? Dziecko w lozeczku ma spac a nie sie bawic wiec bedzie je to tylko rozpraszalo. I oczywiscie dopiero po ok 2 msc w ogole ja zauwazy a po 3 sie zainteresuje. Tylko raz jeszcze, po co zabawa w lozeczku? Moj synek w lozeczku spi i ma tylko bialy ochraniacz.

chyba żartujesz???? Mój syn uwielbiał karuzelkę. Jak zasypiał to mu się ją włączało, poza tym jak wstawał to też lubił się na to pogapić :P i próbował rączki wyciągać aby ją złapać. Autorce nie doradzę bo miałam zwykłą z canpola, bardzo fajna, ale nakręcana i to było dużym minusem bo głośno terkotało, poza tym co chwilę trzeba było znowu nakręcać.

Gość ..piggy
hmm... chetnie.. ale u nas takich nie ma.. mamy bardziej "standardowe" czytaj "zwykłe" ;) mi sie podobaja obydwie i pewnie tez bym miaa dylemat ktora wybrac

Gość matka alergika...
mialam tiny love wyspa marzen, synek uwielbial bardzo dlugo i zasypial przy niej i patrzyl na nia. musialam wymontowac, bo zaczal juz wstawac i chcial ja na czesci rozmontowac ;) super sprawa do lozeczka. tiny love ma pilota i gra przez 20min!

Gość ..piggy
hmm.. tak patrze na nie jeszcze raz i mysle ze moze wybralabym ta z rybkami :)

Ja polecam Tiny Love, ta Rain Forest jest taka trochę straszna przez te wielkie ruszające się liście :)

Gość karuzela karuzela
już sama nie wiem:D teraz jeszcze ta tiny love i już w ogóle mam zagwostkę;P

Gość ..piggy
ooo ta tiny love tez jest swietna :)

Gość karuzela karuzela
no to mi pomoglyście;D