Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

-Bimbałek-

Kobiety spod znaku LWA są najlepsze w seksie.

Polecane posty

Nie wiem jak skorpionice, bo wszystkie były moimi przyjaciółkami. A człowiek honoru przyjaciół nie dyma w d... 🖐️

Gość Królowa Polski II
Ponoć to Skorpiony są właśnie najlepsze w seksie, a na drugim miejscu Ryby

Gość Królowa Polski II
A Ty autorze spod jakiego znaku jesteś?

Królowa Polski II Ponoć to Skorpiony są właśnie najlepsze w seksie, a na drugim miejscu Ryby - Skorpiony, a nie skorpionice. Ryby są zimne i bardzo kiepskie w łóżku. Maja małe potrzeby, małą fantazję i duże zahamowania.

Gość _Bimbałek-
Jestem prawiczkiem 🖐️

Gość a strzelce?
:)

elisa- Gówno prawda! Wodniki są lepsze - Potrafią nieźle lać wodę i mydlić oczy. A jak przychodzi co do czego to parują :D🖐️

Gość a strzelce?
te z końca? haha zgadza się trudno dostępne :D a jakie w łóżku? ;)

"- Potrafią nieźle lać wodę i mydlić oczy. A jak przychodzi co do czego to parują " grabisz sobie, oj grabisz :P

Uprzedzając pozostałe pytania Bimbał, przeanalizuj na potrzeby kafeterii pozostałe znaki :D🖐️

Gość Lwica:)
nie zgadzam się, ja nie jestem dobra w łóżku, ale to pewnie dlatego ze miałam tylko jednego partnera, który był spod znaku kozy i nie dał mi rozwinąć mojego potencjału. Często ja miałam ochotę a on nie, bardzo chciałam uprawiać sex w zakazanych miejscach, on się wstydził. Nawet w lesie, ani na wydmach nad morzem nie chciał. W aucie też nie spróbował. Kto wie, może z innym dałoby się zrealizować moje ero-marzenia. Ubrania by się na nas rwały:P

jesli znasz się na tym, to powiedz mi kogo jako lwica powinnam poszukać?

Lwica:) nie zgadzam się, ja nie jestem dobra w łóżku, ale to pewnie dlatego ze miałam tylko jednego partnera, który był spod znaku kozy i nie dał mi rozwinąć mojego potencjału. Często ja miałam ochotę a on nie, bardzo chciałam uprawiać sex w zakazanych miejscach, on się wstydził. Nawet w lesie, ani na wydmach nad morzem nie chciał. W aucie też nie spróbował. Kto wie, może z innym dałoby się zrealizować moje ero-marzenia. Ubrania by się na nas rwały - Czyli mieścisz się w normie dobrych kochanek :D

Lwica:) jesli znasz się na tym, to powiedz mi kogo jako lwica powinnam poszukać? Skorpiona kochanie. Tu nie ma żadnych wątpliwości. Tylko nie tego apodyktycznego, zaborczegio i złego.

a tak czułam, że ze skorpionem mogłabym się dogadać (przynajmniej w łóżku - to na wypadek gdybym trafiła na tego apodyktycznego...:P)