Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

-Bimbałek-

Kobiety spod znaku LWA są najlepsze w seksie.

Polecane posty

bimbale jeden BYKI GORA PRZECIEZ !!!!! niemozliwe ze slabe.....-musiales dorwac krowe - Niestety. Byki są średnie, ale nie najgorsze.

Gość a strzelce?
a ten strzelec z końca miesiąca to kogo powinien ustrzelić?:classic_cool:

Gość pani krowa...znaczy sie byk
Wypraszam sobie, jestem bardzo czula, a zarazem perwersyjna.

a strzelce? a ten strzelec z końca miesiąca to kogo powinien ustrzelić? A bo ja wiem? Co ja jestem wróżka? :P

pani krowa...znaczy sie byk Wypraszam sobie, jestem bardzo czula, a zarazem perwersyjna. - Kiedy ostatni raz bzykałaś się w parku? Gdybym poprosił cię, żebyś była w rajstopach wyciętych w kroku, kręciłby cię taki seks?

"Razem ze Skorpionem, Byk zaliczany jest do najbardziej zmysłowych znaków zodiaku. On nie spocznie w swych staraniach, dopóki obiekt westchnień nie wywiesi białej flagi na znak uległości i poddania." :D

Żonko, już pisałem, że jesteś wyjątkiem. Tak opisują byki w horoskopach, ale to się mija z prawdą. Widocznie musieli pisać horoskop na twoim przykładzie :D.

w parku? A jakby nas ktos przyuwazyl? nie, nie, to nie wchodzi w rachube. W rajsto.... to czyli nie wystarczy ze zdejmne majtki?

Aster, nie mogę, bo nie zaliczyłem wszystkich znaków. Mogę tylko napisać, że nie zaliczyłem wagi, bo to łamagi :D. Skorpionic nie, bo to moje przyjaciółki dwie :P Rak - byle jak. Romantyczny i flegmatyczny. Jeden orgazm ją zadowala. Panna - jak to baba, zmienną jest. Ale o orgazm u niej trzeba się postarać. Może być perwersyjna, albo odwrotnie. Zależy na jaki egzemplarz się trafi.

pani krowa...znaczy sie byk w parku? A jakby nas ktos przyuwazyl? nie, nie, to nie wchodzi w rachube. W rajsto.... to czyli nie wystarczy ze zdejmne majtki? Właśnie odpowiedziałaś sobie jna pytanie jaką jesteś kochanką i na ile świetna w seksie :D🖐️

Gość Lwica:)
:D przypomniałam sobie, że kupiłam kiedyś w sex shopie takie majtki czerwone z wycięciem do tego był stanik z wycięciami, ale jak się ubrałam w komplecik, to koza powiedział, że mam to ściągać bo sobie obetrze :P

A co ja startuje w jakichs zawodach? O to przepraszam... ale uwazam ze jestem dobra fte klocki

Ja pisałem o rajstopach, a nie o majtkach :D Fetysz nylonu. Tyłeczek kobiecy w cienkich rajstopach bezmajtkowych jest sexy .

Gość Albo takie coś
pantyhose-dolls.com/pics/jbvideo/065/img/09.jpeg

Gość laleczka111
ja Jestem rakiem uwielbiam się bzykać i słyszałam że Jestem w tym bardzo dobra :) lubie kręcić mocno pupą :)

Gość EllaEllaAA
Bambinek Jesteś? Wypnę dla ciebie tyłeczek w rajstopkach 😘