Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość śpiącaaaaa

odpuścić gamonia?

Polecane posty

Gość śpiącaaaaa

Hej, znam pewnego faceta od roku... widuje się z nim i znajomymi z jego kręgu co kilka miesięcy, bo to akurat przebywają w innym kraju. Ostatnio była impreza i super się bawiliśmy, no i strasznie z nim zaszalałam, ja leciałam na niego a on na mnie, wylądowaliśmy w łózku, na drugi dzien to samo, a teraz koniec weekendu i praca. I dziś drugi dzień jak ani słowa od niego, teraz era facebooka a że mam go w znajomych to kontakt niby istnieje ale choc tam zaglądam to nie pisze do niego. I on do mnie też nie... Na pewno wie, ze mui sie podoba, ale ja wiem, że to dośc rozrywkowy facet, bardzo pewny siebie. najbliżsi znajomi odradzali mi interesowanie się nim ale cóż, po ptokach:] I teraz mam dylemat, bo nie chcę zeby pomyslał, że mi aż tak zalezy, jest pewney siebie i kobietki na niego lecą, poleciałam ale nie chcę aż tak lecieć więc czy lepiej poczekać czy się sam odezwie?? czy darować sobie??? i nie chodzi mi o rady typu "jak dałaś to teraz ma cię za łatwą i olewa" bo to w sumie chyba wiem:] ale zna mnie już na tyle, ze wie że taka nie ejstem ale nie chcę wyjśc na taką co za nim lata sądzicie, że jak facetowi zależy to sam sie odezwie, choćby na fb czy znajdzie jakiś inny sposób???

nie no, pewnie ze "wie że taka nie jesteś" tylko tak ci "wyszło przypadkiem" :D ale czad!!!!

Gość śpiącaaaaa
oj tam, złe sformułowanie:P myslał, ze jestem aż za bardzo grzeczna ale tak się zastanawiam czy to ja go nie wykorzystałam żeby sprawdzic czy takie cudo:P no ale mimo wszystko go lubię i trochę mi smętnie jak okaże się prawdziwym motylkiem:)

Gość śpiącaaaaa
tak czy siak, nie bardzo mam ochotę zagadywać i staromodnie uważam że nawet jak go gdzieś na dostepnym fb zobaczę to nie powinnam od razu pierwsza zaczepiać, bo wyjdzie, że na niego lecę;/

O kuźwa nie mogę :D. Dałaś mu dupy a teraz się boisz,żeby nie pomyślał czy na niego lecisz? :D:D.To tak samo jak napisanie facetowi karteczki "przeleć mnie i podanie adresu"(też takie znam) i wrzucenie mu do skrzynki,żeby nie wyjść na łatwą :P

Gość śpiącaaaaa
:P w dzisiejszych czasach zwiazki sie różnie zaczynają:p po pewnym zaczętym na grzecznie w którym facet okazał się 100% świnią dwulicową zmieniłam sobie zasady;P

Gość Lord Arkadiusz25
" "jak dałaś to teraz ma cię za łatwą i olewa" bo to w sumie chyba wiem:] ale zna mnie już na tyle, ze wie że taka nie ejstem " Gratuluję, stwierdziłaś coś, i w tym samym zdaniu temu zaprzeczyłaś.

Gość śpiącaaaaa
Lord:] dziwne sformułowanie, wiem:]

"facet wcale nie uważa, że kobieta jest łatwa jeśli pójdzie z nim do łóżka" a gdzieżby tam :D

Gość śpiącaaaaa
Dzięki magdaleno:] ale jak milczy to chyba sprawa jasna:( a choćby chciał tylko seksu to przecież tez by sie odezwał ale co do Twojego tematu to jednak warto wierzyć, że fajni faceci istnieją:)

Gość jhbuuuhuhuh
dalas mu dupy jak dziwka, ale jestes tak pozytywna ze cie lubie :)

Gość śpiącaaaaa
:] taaa a mi się już chce śmiać z samej siebie:) zwłaszcza jak pomyslę, że myślałam, że to ja go uwiodłam:]

Gość jhbuuuhuhuh
to tez smieszne hehehe :D olej dupka i tyle, nie daj mu satysfakcji, ze ci zalezy. niech mysli, ze masz do niego zupelnie obojetny stosunek