Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nkfwnfwonfw

Bycie dziewczyną wojskowego

Polecane posty

Gość nkfwnfwonfw

Macie jakies doswiadczenia?

Gość giowaniprycz
mój ojciec był wojskowym matka jakoś go do tond nie wywaliła przez okno

Gość Esma500
mój dziadek był wojskowym

Gość a daj sobie spokoj
wojskowi sa zimni jak lod,liczy sie tylko praca i cel a kobieta na drugim miejscu

Gość giowaniprycz
"wojskowi sa zimni" stereotypy :o każdy człowiek jest inny i indywidualny niezależnie od profesji np mój ojciec to cipka

Gość nkfwnfwonfw
Przy nim to ja wyłaże na zimna:). Jest ciepła osona ale strasznie lubi rzadzic

Gość wojskowi to zazwyczaj
muskularni idioci, którzy nie potrafią samodzielnie myśleć i traktują kobietę dość przedmiotowo.

Nieprawda :) znam 2 wojskowych i o dziwo ani rodziny nie rozstawiaja po katach, ani nie sa zimni, ani bezduszni.

Gość no to prawda wojskowi
są głupi jedyne co potrafią to strzelać i zabijać ludzi, jeżdżą na te wszystkie wojny, zabijają a potem udają że jest fajnie...

Gość do Calluna79
po co dajesz link do tego, że kobiety są inteligentniejsze od mężczyzn? zresztą to ściema, wystarczy się rozejrzeć...

Gość jak jesteś dziewczyną
wojskowego to pewnie jesteś tlenioną blondyną albo lalą z czarnymi włosami obowiązkowo spieczona na solarce. Albo jesteś zwykła dresiarą, innych dziewczyn wojskowi nie mają

To nieprawda... Kłamstwa wyssane z palca. Nie każdy wojskowy jest taki sam, dziewczyny...

Wiem, czytałam... Mimo to wiem, że nie wszyscy są tacy sami i niektórzy wyróżniają się z "tłumu: wojskowych. Mojej znajomej mąż jest wojskowym. To człowiek potulny jak baranek. Nie on ją rządzi, lecz ona nim...

A ją jestem żona wojskowego i mam najbardziej czulego i jkochanego faceta na świecie:) rządzić to ją rządze a w pracy jaki jest to już mnie nie interesuje:) A

O:D I takie zdanie mi się podoba:) Gdzie się poznaliście i ile już jesteście razem?:)

Poznaliśmy się jak jeszcze był w zasadniczej i ogółem jesteśmy prawie 5 lat:) ją na początku powiedziałam że ma nie przynosić pracy do domu i nie jest idealem ale to raczej wynika z charakteru a nie jego zawodu:)

Wow:) Ale na jakiejś imprezie , przez znajomych?^^ No tak. Dobrze, że Cię kocha i szanuje. Widać, że potrafi oddzielić pracę od rodziny. To jest najważniejsze:) Choć trzeba też mieć szczęście, aby na takiego trafić. Ty nie masz żadnej styczności z wojskiem?

Poznaliśmy się na czacie:) nie mam stycznośći ale znam bardzo dużo wojskowych i naprawdę to są normalni ludzie ale też i tacy którym odbija:)

Kiedyś w plusie była usługa że wyszukiwalo osoby o przeciwnej płci w podobnym wieku:) jemu kumpel zainstalował dla rozrywki i ją też sobie tak o pisałam. Później pisaliśmy do sobie i długie rozmowy a później spotkania i jesteśmy małżeństwen :)

Kiedyś w plusie była usługa że wyszukiwalo osoby o przeciwnej płci w podobnym wieku:) jemu kumpel zainstalował dla rozrywki i ją też sobie tak o pisałam. Później pisaliśmy do sobie i długie rozmowy a później spotkania i jesteśmy małżeństwen :)

Gość lalalalalaaaaaaaa
Ja jestem 7 lat zona żołnierza zawodowego i jestem najszczesliwszą osoba na ziemi :)Mąz jest pracowity,spokojny i troskliwy.Pora obalić stereotyp ,ze wojskowi rozstawiają rodzine po kątach!To nieprawda.Tak nawiasem mówiąc,to ja wiode prym w naszej rodzinie a nie mąż :)

U mnie jest to samo :) głośno się tego nie powie ale to ją mężem dyryguje jak zechce. :)

Gość katarina1155
Do lalalalalaaaaaaaa Masz całkowitą racje, ja też jestem żoną żołnierza zawodowego i nie narzekam

Gość lalalalalaaaaaaaa
Mój ma służbe 21-ego ;)

Gość katarina1155
Mój w sobotę zjeżdża z poligonu.

Ha ha mej też miał mieć ale ma jednak w święta:) to jest leo minus choć i jak mają bardzo dużo wolnego:) i zarobki duze :)