Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fsokdposfkdfspo

Były chce do mnie wrócić

Polecane posty

trimer_ball nie zgodzę się z tobą , pomijają to że znam szczęśliwe powroty , nadal uważam że rozstanie buduje pod warunkiem że chce się naprawdę wracać i rozstanie zmienia na lepsze .

Gość trimer_ball
Osoba, która porzuciła a następne wraca, zawsze robi to tymczasowo. Tylko porzucone osoby, chca wracac na serio i z szczerych pobódek. Niestety ta co rzuciła, wraca, bo nic narazie się nie trafiło.

gdyby nawet przyjąć twoją zasadę , to osoba która rzuciła i nie znalazła nic lepszego to znaczy że uważa tą osobę za najlepszą i to doceni .

Gość Święta słowa:::;
ale tylko do czasu aż znów znajdzie się ktoś lepszy, młodszy...🖐️

zdaje sobie sprawe że większość kobiet tak uważa . nawet ta do której ja bym chciał wrócić i wiem że są nikłe szanse na to . szkoda tylko że nie wiecie , wyjątek potwierdza regułę .

w takim razie uświadom nam, co ona ma takiego, że chcesz do niej wrócić? dawała ci poczucie bezpieczeństwa, był dobry sex, czy może w tej chwili jesteś sam i zachciało ci się do niej wrócić, bo może akurat się uda? a jak nie, to przecież zawsze można znów się rozstać - jakie to bezpieczne.

ja wróciłam. Rozstaliśmy się z powodu,który już nie istnieje. Rozstanie nie było 'z winy', więc nie wiem kto kogo rzucił :D PO prostu się rozstaliśmy. U mnie jest lepiej niż było. Jesteśmy ze sobą rok od ponownego zejścia się.

ale masz nick:D swoją drogą boska jest ta reklama a aktorka za rolę powinna dostać "oskara":D

to fajna będzie z Ciebie babka:classic_cool::)

to była moja 2 kobieta z którą byłem na stałe . pierwsza puściła mnie po rogach z powodu że za dużo pracowałem i ją zaniedbywałem ale to nie o nią chodzi . jak byłem z 2 to przez dłuższy czas było bardzo fajnie i po kilku latach się rozpadło , no muszę przyznać że większa wina leży po mojej stronie i nie to żebym się tłumaczył ale to przez kolegów . po rozstaniu próbowałem z innymi kobietami się związać . nie pasowały mi pod względem charakteru , podejścia do życia czy drobiazgów z ich życia może niektóre były lepsze w łóżku ale sex to nie wszystko . minęło 5 lat i nadal za nią tęsknie . jestem pewny że teraz bym nie popełnił tamtych błędów bo życie nauczyło mnie dużo .

mój też chce do mnie wrócić :( to jest takie głupie i trudne, bo przecież mówi się że jeśli raz coś 'nie pasowało' to już będzie tak zawsze ; /

Gość ja wróciłam do exa, kiedyś
po tym jak rok nie byliśmy razem. Wybaczyłam mu, że odszedł do młodszej, że walczył nawet o playstation żebym mu oddała, choć kupił mi w prezencie. Przekreślił 8 lat wspólnego zycia na rzecz 17 letniej małolaty - wybaczyłam. Wróciliśmy do siebie po roku i znów się rozstaliśmy, tym razem na dobre. Wiecie jaki był powód rozstania? Odszedł do młodszej. Już nigdy żadnych powrotów 🖐️

to podpowiedzcie co zrobić aby zapomnieć o niej , pomimo że widujemy się często i jest to nie możliwe żebym wyjechał . chciałbym ją znienawidzić aby dalej mnie nie ciągnęło .

Gość jastin1976
Ja jestem na etapie przemyśleń... Wejść jeszcze raz i spróbować czy znaleźć nowa osobę i zacząć wszystko od początku ... :O co sugerujecie ??? Sama już zglupialam i nie wiem czy dać jeszcze jedną szansę :O

Gość jastin1976
Ja jestem na etapie przemyśleń... Wejść jeszcze raz i spróbować czy znaleźć nowa osobę i zacząć wszystko od początku ... :O co sugerujecie ??? Sama już zglupialam i nie wiem czy dać jeszcze jedną szansę :O

Gość jastin1976
Też chciałabym znienawidzic a kocham :-( Tak naprawdę oboje kochamy się ale dlaczego razem ciężko się dogadać ??? A bez siebie bardziej się nie da :-( :-( :-(

grunt to jak jakiś waligrycha chce wrócić do ex sprzed 60ciu lat bo nei ma co dymac i mu sie cos uroiło

Gość jesteś wiolonczelą
a ja mam pytanie do "oj tam" pisałeś, że się czesto widujecie, jak ona się wtedy w stosunku do ciebie zachowuje?

Gość jastin1976
Ocencie obiektywnie...czy może coś być z tego jak rodzina i znajomi robią mi pranie mózgu i są na nie... Czy może z tego coś być ... Demotywoje mnie to strasznie... :-(

Gość jesteś wiolonczelą
a rodzina jest na nie, bo? może oni widzą to, czego ty nie chcesz zauważyć?

Gość ;lowieuatpi8qerti8w
Autorko ile byliście razem??A ile czas rozstania trwał??

Gość Jastin1976
Tak, rodzina jest na nie bo twierdza ze on za wiele nie pracuje i czasem ciezko zaskakuje ;) ma czasem troche opoznienia jak coś mu mowie ze ma zrobić to musi zaskoczyć o co kaman ;) nigdy nie był na bezrobotnym radzi sobie jak potrafi wiec mysle ze nie jest z nim az tak zle a po drugie jezdził do mnie przez 7 lat prawie w kazdy weekend ...szkoda mi tego co włożyliśmy w ten związek choć wiem ze czasem był toksyczny ale odległość tez zrobiła swoje :O :O :O ale ogólnie jest dobrym człowiekiem ... ta presja w ktorej jestesmy powoduje ze kłócimy sie o byle pierdołę ... :( ale boje sie zaryzykować a pozniej pluć sobie w brode jak mi powiedzą a nie mówiliśmy ... :( znajomi mają dla mnie nowego kandydata ale ja po prostu nie chce o nim słyszeć ... :O

Gość jastin1976
Mam... Ale czasem w życiu przychodzi taka chwila że człowiek się polubił ... Ja właśnie się pogubilam i nie wiem która z dróg mam wybrać :-( Czasem człowiek potrzebuje porządnego kopa aby się ocknąć :O

Gość raki4444
Ja wróciłam i żałowałam. Tydzień przed ślubem go odwoływaliśmy. Są powody dlaczego ex to ex.

Gość jastin1976
Raki to u Ciebie było drastycznie... Okrutna sytuacja...a jak długo byliście razem ? Jaki powód zdrada ? Lepiej przed niż po ..ale nie zazdroszczę takiego przebiegu sprawy :-(

Gość gość
W skrócie moja sytuacja wyglądała tak, że chłopak po krótkim czasie rzucił mnie, ponieważ nic poważnego nie czuł, a on szuka powaznego związku i kobiety na całe zycie. Nie zależało mu aż tak bardzo, by kontynuowac ten związek, po prostu nie widział dla nas przyszłości. Problemem było to że ja się już zdążyłam w nim zakochać…. Musiałam go odzyskać. Zrobiłam to dzieki urokowi miłosnemu u rytualisty perun72@interia.pl. Wrócił i jesteśmy szczęsliwi.