Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość śmieję się Wam w twarz :D

Prawiczki myślą, że ich target to modelki, fotomodelki, hostessy i tancerki :D

Polecane posty

Gość może nie prawiczek ale........
zaburzenia barwnikowe skóry Ale do czego zmierzam swoją wypowiedzą....... można sobie poruchać fajną dupę bedąc brzydkim nawet za darmo , nie chodząc z nią nie ma na to reguły A prawiczek to powinno zostać wpisane w kanon chorób psychicznych takich samych jak schizofremia,nerwica czy inne zaburzenia emocilnalne bo tym jest własnie prawiczek brak sexu to tylko kropla w morzu,prawiczek ma ze wszystkim problem spowodowany swoja słaba psychika i szereg wypadków które go do tego doprowadziły i to trzeba leczyć. Tak samo jak brzydota tez powinna zastac wpisana na listę chorób genetycznych i np dostawać rentę a osobt decydujące sie na dziecko powinny robic badania genetyczne czy nie ma jakiegos konfliktu

Gość Zuzanna Amelia & 22
może nie prawiczek ale........ - Uwazasz , ze brzydcy nie powinni sie rodzic ?

Gość habenula
brzydale nie powinni sie rozmnazac

Gość yamunna
orygenes ojciec kosciola -mial 20 lat jak sie wykastrowal a Kk go zawsz e bardzo chwalił

Gość koralllinna
prawiki bierzcie przykład z ryśka z klanu.

Gość koralllinna
prawiki myślą, że przez swoje prawictwo są wartościowi - nic bardziej mylnego.

Gość koralllinna
no co za mohery, won podupczyć lepiej, a nie gnijecie na kafe.

Gość August Underground
nigdy nie zadupcze, bo jestem obłąkanym prawikiem z kafe.

Gość Mistrzzzz
No to widać gołym okiem, że cie nosi już od tygodnia

Gość Mistrzzzz
albo nawet i dłużej

Gość Prawus und Rawus :D
Karolajn ziejesz nienawiścią, coś czuję ze chciałaś jakiegoś prawika ujeżdżać a tu chuj bo nie chciał Cię

Gość Mistrzzzz
A ty do jakiej grupy się zaliczasz?

Gość Zuzanna Amelia & 25
Prawiczki chyba wstydza sie isc do burdelu

Gość progerria
skoro sie wstydzą do do konca zycia zostana prawikami i beda robic kase w mediach -jestem zenek , mam 67 lat i jestem prawikiem

Gość rahulitta
niech zostanie ksiedzem mnichem lub prawikiem konsekrowanym

Gość a ja mam gdzieś takie
dlaczego.............. bo kochałem i kocham tylko jedną,widok atrakcyjnej kobiety mnie po prostu nie rusza,po za jedną,a szczerze mam to gdzieś,gdy np jakaś hostessa próbuje mnie naciągnąć w markecie np ostatnio na 6 red bullów w cenie 4,chodź była bardzo miła nawet przez myśl mi nie przeszło,żeby ja podrywać,grzecznie ją spławiłem Np na euro tak się złożyło ,że siedziałem w tym samym sektorze co pani Siwiec,praktycznie każdy koleś ze wględu na wygląd do niej zagadywała prosił o autograf a ja nawet nie wiedziałem kto to jest,podejrzewałem,że laska jakiegoś piłkarza Potem się dowiedziałem,że to miss kibiców

Gość kamil97jgora
dajcie im spokój, nie oceniajcie ich tylko po jednej sferze życia. To tak jakby oceniać kobietę tylko po wyglądzie.

Gość hatalhuyuk
te reliigjne prawiki -sa głupie - bo nie umieja myslec samodzielnie -tylko pozwalaja zeby robił to za nich kler

Gość Zuzanna Amelia & 25
a ja mam gdzieś takie - Twoja zona to atrakcyjna kobieta ? Czekaliscie z Twoim pierwszym razem do slubu ?

Żony nie mam i nigdy mieć nie bede hehehehehehe Podłanczam się do tematu jako.............. nie wymówię tego słowa, w każdym razie wcale nie marze o laskach,spełniam się w innych dziedzinach

Gość Zuzanna Amelia & 25
a ja mam gdzieś takie - Jako prawiczek ?

Gość Zuzanna Amelia & 25
I jak mozna byc hetero i nie marzyc o laskach ? Tutejsze prawiczki maja traumy jak , np . Darker ktory byl popychadlem , albo Prawiczek bez wiary ktory panicznie boi sie kobiet i wiecznie byl outsiderem czy offerma ktory bedac niskim grubasem w okularkach wiecznie dostawal kosze.

Gość samanta mamba -
eh prawiczki to zagubieni chłopcy którzy teraz jako dorośli mężczyźni potrzebują kobiecego ciepła i niekoniecznie muszą szukać ukojenia w objęciach hostessy czy modelki, oni kobiety nigdy nie zaznali, a wiadomo, że natura się odzywa i nie ma bata, że są chłodni na wdzięki kobiet. mogą sobie wmawiać, że dali sobie z nimi spokój, ale wiadomo, że to jest po prostu nierealne.

"Darker ktory byl popychadlem" ­ Jakiś konflikt tu zachodzi bo popychadłem byłem dla facetów ale jakoś do nich mnie nie ciągnie. ­ "teraz jako dorośli mężczyźni potrzebują kobiecego ciepła" ­ Ściany mają go więcej niż wy. ­ "mogą sobie wmawiać, że dali sobie z nimi spokój, ale wiadomo, że to jest po prostu nierealne." ­ A tymczasem 28 urodziny nadchodzą wielkimi krokami a randki jak nie było tak nie ma, dziewczyny jak nie było tak nie ma, jak byłem nikim dla was tak dalej jestem; pomimo wszelkich wysiłków poczynionych przez lata i teraz nawet ochota na to już minęła. Człowiek wstaje rano, idzie do pracy, wraca i pragnie znaleźć odrobinę ukojenia w codziennych przyjemnościach poczynając od siedzenia na kompie po książkę. Po prostu tak baaardzo chce mi się was podrywać i gadać z wami, tym bardziej, że każda KAŻDA z was ma do mnie tyle sympatii co niejaki Adolf do Żydów. Ogromna wręcz przyjemność przebywać z wami odbierając sygnały, że tylko wam się przeszkadza.

A można gdy łapie cię chandra np w świeta,albo jak się ma gorszy dzień to rzucasz się np w wir pracy Po prostu moja ukochana, dała mi jasno do zrozumienia,przy tym wyjątkowo aż do bólu ,bez litości pokazała mi gdzie jest moje miejsce i tak jak by dałem sobie spokój na wieki z kobietami

Gość samanta mamba -
"Ściany mają go więcej niż wy." ­ nie, po prostu żadna się przed Tobą na tyle nie otworzyła, wiadomo, że kobiety nie lecą się poprzytulać do każdego jednego faceta. zacznij je adorować, komplementować ale jak facet, jak samiec, a nie jak kolega.

"nie, po prostu żadna się przed Tobą na tyle nie otworzyła" ­ Otwierały się. Chyba, że mowa o nogach to rzeczywiście, nie. ­ "zacznij je adorować, komplementować ale jak facet, jak samiec, a nie jak kolega." ­ Obce baby na ulicy mam komplementować? (jak już gdzieś wyjdę po kilku godzinach zastanawiania się co powiedzieć). A to z samcem to nie wiem jak się robi. Nikt mnie nie nauczył ani nie pokazał. Jak was trzeba traktować niczym potencjalny materac to rzeczywiście zbyt wiele oczekiwałem. Głupie rady z dupy wzięte.

Gość samanta mamba -
Czekam tu i czekam, a nikt mnie nie chce wydupczyć :(

Gość samanta mamba -
"Obce baby na ulicy mam komplementować?" ­ na ulicy to najwyżej w jakieś święto, np. dzień kobiet, walentynki (jak zobaczysz samotną dziewczynę), itp. w dzień powszedni możesz wyjść na desperata. ­ najlepiej poznaj przez znajomych, rodzinę, portale, albo w codziennym funkcjonowaniu, np. w kolejce do gabinetu lekarskiego, czy w sklepie, ustąp dziewczynie miejsca w kolejce i zagadaj. sposobów jest mnóstwo, to wszystko zależy od Twojej wyobraźni.