Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość śmieję się Wam w twarz :D

Prawiczki myślą, że ich target to modelki, fotomodelki, hostessy i tancerki :D

Polecane posty

Gość trening rys.
Zuza co za bzdury piszesz jaką modelkę? Zadbana kobieta starczy w zupelnosci reszta to charakter i uczucie.

Gość kamil jgora
teraz takie czasy, że każda zadbana kobieta jest uważana za modelkę

Gość jssnjsjs
trening rys. - zadbana, czytaj super wystrzałowa laska?

Gość trening rys.
jssnjsjs Zadbana czyli ie jakaś modelka ale i biedrzycka porostu normalna.

Gość co w tym złego, że chcemy
mieć bardzo atrakcyjną dziewczynę której będą nam zazdrościć inni?

Gość offerma
spójrzmy prawdzie w oczy, nie każdy ma szansę na kobietę. my nie mamy i musimy się z tym pogodzić, a nie pajacować.

Gość Zuzanna Amelia & 6
12:21 [zgłoś do usunięcia] co w tym złego, że chcemy mieć bardzo atrakcyjną dziewczynę której będą nam zazdrościć inni? ­ Dla kazdego modelki nie starczy.

Gość offerma
Strzelanina w Sanoku. 17-latka zabarykadowała się z napastnikiem dobrowolnie http://www.rmf24.pl/fakty/polska/news-strzela nina-w-sanoku-17-latka-zabarykadowala-sie-z-napastnik,nId,76 8798 albo taki: http://natropie.onet.pl/najnowsze/ocalona-prz ez-pierscionek,1,5383291,artykul.html chyba jest oczywiste dlaczego jestem 38 letnim prawikiem. w życiu do głowy by mi nie przyszło żeby kogoś zakopać żywcem albo strzelać do policji (choć policji nie lubię).

Gość co ci policja zrobila
czemu nie lubisz ?

Gość ertulllka
a burdle to co?

Gość Zuzanna Amelia & 24
Kapsel - Wszystkie prawiczki sa na randkach.

Gość kamil jgora
ale oferma mówiłeś że masz punkty karne a szybka jazda samochodem to przecież nic innego jak usiłowanie zabójstwa

Gość offerma
jechałem szybko, bo... ja po prostu lubię zap­ierda­lać :classic_cool:

"ale oferma mówiłeś że masz punkty karne a szybka jazda samochodem to przecież nic innego jak usiłowanie zabójstwa" x a poza tym z głową w porządku?

Gość zatroskana ...
a może prawiczki są prawiczkami bo nie czują pociągu do kobiet? obecnie jest mnóstwo ukrytych gejów.

Gość vitek kłyczko
Kobiety nie czują pociągu do prawiczków

Gość kamil jgora
a czym oferma różni się zastrzelenie człowieka od rozjechania go na pasach ? i to śmierć i to śmierć

Gość kamil jgora
moja teoria jest taka że ja byłem długo prawiczkiem, bo się za bardzo przejmowałem odrzuceniem. Zanim zacząłem brać psychotropy to po odrzuceniu przez laskę przeżywałem to rok zanim zagadałem do następnej, a jak zacząłem brać psychotropy to ten okres karencji spadł do miesiąca. Efekt - po roku brania psychotropów poderwałem dziewczynę która jest dziś moją żoną. TAk że być może trzeba próbować nawet jak się nie udaje i to jest sposób na kobiety. Choć odrzucenie jest straszne

"a czym oferma różni się zastrzelenie człowieka od rozjechania go na pasach ? i to śmierć i to śmierć" x a czy ja kogoś USIŁOWAŁEM rozjechać na pasach? masz ty coś poprzestawiane pod garem, to na pewno.

Gość kamil jgora
oferma jeżeli tniesz w zabudowanym 90 to przecież jak ci ktoś wejdzie na pasy to nie wyhamujesz, nie ma bata, a jak będzie mokra czy śliska jezdnia to już w ogóle tak że przekraczanie prędkośći w zabudowanym to usiłowanie zabójstwa i tego nie zmienisz

te twoje teorie są tak idiotyczne że nie mam zamiaru nawet z nimi dyskutować a już na pewno nie będę się przed tobą tłumaczył, idioto. na jeżdżeniu samochodem znasz się najwyraźniej jak świnia na astronomii i będziesz mi tu sadził mądrości rodem z wystąpień min. rostowskiego i nowaka.

Gość vitek kłyczko
Dla mnie takie podchody do dziewczyn nie mają sensu. Można na nią patrzeć i się uśmiechać i ona wtedy też musi coś zrobić.

Gość kamil jgora
no widzisz ja się uśmiechałem aż mnie mięśnie bolał i nic to nei dawało więc musiałem brać psychotropy innej rady nie było gdyby nie one to bym dziś jęczał na kafe a tak mam żonę i dziś wieczorem znowu seks ech życie jest piękne kocham Cię Skarbie

Ja dzisiaj widziałem piękną brunetkę w SKM. Prawdziwa piękność, z reguły wolę blondynki, ale ona byłem cudem natura. Ja kręciłem do dziewczyny (Oleńki) co ma urodę modelki i chyba nawet jakieś zdjęcia robi, ale one wolą kasiastych pakerów.

Gość bexalala
Zuzanna "obudz sie" ah, ta zlosliwosc ludzka :P to chlopak nie moze byc przystojny jak dla mnie to nic zlego bycie prawiczkiem z wyboru

Gość IMO12391
Bo Samice, mój Kolego, wolą tych, o Których na samą myśl robi im się mokro. A Kafeteryjne Prawiki takowych emocji im nie dostarczają :P

Gość Zostawcie prawiczków
Każdej robi się mokro na myśl o innym typie faceta, skoro tak to już ująłeś. Jedna woli przystojnego, zadbanego i kulturalnego. Inna z kolei harpagana w dresie. Prawictwo nie nic do tego. Szukacie na siłę sensacji. Wielu kolesi się martwi, że są gorsi, bo nie zamoczyli. Nie ma co się spieszyć i robić tego z byle kim.

Gość a Ty IMO czemu jesteś sam?
???