Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nie lubię Dody, ale lubię lody

Spinka na czacie z Egipcjaninem

Polecane posty

Chcial mojego Skype. Obejrzalam go, a sama kamerke zaslonilam palcem. Zablokowalam go i usunelam ze Skype. Mowil lamanym polskim. -Nie podobam ci się? -Nie, jesteś ładny, ale za czarny. -Oglądaj tylko jak sie zaspokajam, a potem wyłącz. -My Polki nie jestesteśmy do zaspokajania. -Jesteście szmaty, miałem kilka. -A wiesz, co my o was sądzimy? ze jestescie CIAPACI i dobrzy tylko w lozku! a w glowie pusto! a polscy faceci was nienawidzą! -no, wystarczy wam dziecko. i sie wylogowal. ale nam pojechał ;D

Gość czy ja dobrze pamiętam czy
wymyslłas to idiotko, zaden egipcjanin nie mowi tak dobrze po polsku

Gość rtsghrtgrt
przeciez pewnie z nim po angielsku rozmawiala. A tutaj przetlumaczyla. Dlaczego odrazu ja wyzywasz? Myslisz troche?

Gość czy ja dobrze pamiętam czy
mysle wiecej niz ty, ciekawe po co z egipcjaninem gadala, pewnie liczyla na komplementy i ślub :D :D :D

Gość nic czyli konsekwencja
napisz mu, że nie jest żadnym Egipcjaninem bo oni już dawno wymarli i zostali wchłonięci przez hordy dzikich arabskich najeźdźców, których on jest potomkiem i żeby sobie przypomniał jak dostali w dupę od Izraela w 1967 :D możesz dodać, że armią izraelską dowodziło i służyło w niej wielu polskich żydów i że się proszą o kolejne lanie :D

mowil z blędami, ale ich nie pamietam, wiec zacytowalam poprawnym polskim. nie denerwujcie się :D

Gość rtsghrtgrt
a czy to wazne po co z egipcjaninem rozmawiala? Jej sprawa. Nasi mezczyzni z PL , nie sa lepsi. Czesto jeszcze wieksze chamstwo mozna spotkac.

do kolesia: czy ja dobrze pamiętam czy jesteś jakiś jebnięty. przecież wyraźnie stanęłam po stronie polaków, a nie jarałam się egipcjaninem. skoro nie potrafisz tego docenic, to spierdalaj, ale nie pisz głupot. jest dla ciebie szansa, jesli szybko skontaktujesz sie z dobrym psychologiem, bo twoj poziom frustracji osiagnal zenit.

chuj w to, ze egipcjanin mnie pojechal. to inna kultura - my tez ich raczej nie lubimy. ale ze polak nie potrafi docenic, ze powiedzialam tak z dumą o polskich facetach, ze bym wpierdolili w chwile egipcjanom, to dopiero buractwo...

Gość rtsghrtgrt
Nie lubię Dody, ale lubię lody -olej to, i nie zawracaj sobie glowy. W kazdym zakatku ziemi znajdzie sie jakis nieprzyjemny typ. Pozdrawiam.

a kolega nic czyli konsekwencja bardzo dobrze napisal. moglam mu tak powiedziec :P szkoda, ze nie lubie historii i nie potrafie tak jechać ludzi jak ty :)

rtsghrtgrt dokladnie tak zrobię, olewam frajerow cieplym moczem, spuszczajcie sie z wrazenia, ze mnie wyzywacie od idiotek! pozdrawiam

Gość nic czyli konsekwencja
ale uważaj gdybyś czasem wspomniała o 67 w bezpośredniej rozmowie, bo oni białej gorączki dostają, w ogóle Arabowie, na wspomnieni wojny, która trwała 6 dni i przegrali ją sromotnie :D nie tylko Egipt ale i jeszcze kilka arabskich krajów czasy wielkości Arabów, już dawno minęły i oni mają na tym tle ogromny kompleks a tak poza tym, to też ludzie ze swoimi wadami i zaletami i baaaaaaaaardzo różnorodni kulturowo, obyczajow