Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onaonaona222

grube czy chude?

Polecane posty

Gość onaonaona222
wg większości kobiet o dużych gabarytach - ona jest przeraźliwie chuda.

Gość hahahahaha jasne
teraz tutaj wejdzie chmara grubych, otyłych pasztetów i powie,ze ona jest chuda

Gość onaonaona222
czekam na te kobiety o większych gabarytach żeby mi powiedziały dlaczego pani po prawej wygląda lepiej...

Gość Lilaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
wczesniej nie była chuda była normalna, teraz jest upasiona a wiadomo co tusza robi z organizmem, serce, nerki itd obciązone,pomijam fakt ze wyglada ohydnie

Gość głupota tej laski poraża
a skąd wiadomo które zdjęcie jest starsze? Może była gruba i schudła, dlaczego tego nikt nie bierze pod uwagę? Tylko od razu,że się spasła.

Gość jako normalna kobieta powiem t
ak - byla szczupla, teraz jest otyla. oczywiscie 1sza wersja jest o wiele bardziej estetyczna natomiast osobiscie znam mezczyzn ktorzy ponad wszystko wola u kobiet wieksze piersi, tak wiec podejrzewam ze chociaz sie nie przyznaja jakis procent mezczyzn woli wersje numer 2. osobiscie wolalabym wygladac jak wersja pierwsza. dodam ze twarzy dziewczyna tez nie ma ladnej wiec ogolnie nie jest atrakcyjna.

modelki maja super ciala, czym ty sie przejmujesz kobieto... normalny facet zawsze wybierze taka ktora jest szczupla, ale nie jak anja rubik...

Jak dla mnie pani nr.1 wysportowana, nr2. i nr.4 - szczupla, nr.3 normalna:P

Gość onaonaona222
nie chodzi o to czy przytyła, czy schudła ani o temat tamtego artykułu - chodzi o to które ciało jest bardziej pożądane?

Gość onaonaona222
jako normalna czyli nie ważne ze ona ma wałeczki i sporą nadwagę - ważne że ma duże piersi?

onaonaona222 Jak dla mnie skrajny przypadek wybrałaś:/ Normalne,że wszyscy wybiora 1-wszą wersję- jest zdrowsza, ładniejsza dla oka itp. Po co zadawać pytanie na które odpowiedź jest aż tak oczywista??? tym bardziej w dobie, w której dbanie o siebie,sylwetkę,zdrowie jest bardzo ważne.

Gość onaonaona222
zadaje, bo jeśli trafi się artykuł o szczupłych kobietach to zaraz tysiące innych obrażają je, wyśmiewają, ubliżają, bo anorektyczki, bo wiecznie na diecie...

Gość onaonaona222
http://www.sztafeta.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=3052:fitness-authority-i-fitness-model-poland&catid=95:inne-dyscypliny&Itemid=372 ja mam ciało podobne do tej babki - może większy tyłek ale generalnie dużo ćwiczę, ciężką praca dorobiłam sie lekkiego kaloryfera na brzuchu. NIc mi się nie wylewa, nic nie wystaje - ale oczywiście wg 98% ludzi wyglądam źle. Jako normalny szary człowiek który jest szczupły - wyglądam jak szkielet, ale gdybym była zawodowa modelka albo tancerką to pewnie by chwalili.

dziewczyno idź do psychologa, pomoże Ci:) Co Cię obchodzi opinia innych ludzi, tym bardziej INTERNETOWYCH TWORÓW????To żaden wyznacznik, nie można kierować się tym co ludzie piszą na necie.Każdemu podoba się coś innego, ile ludzi tyle gustów.AMEN

mysle ze dla niektorych mezczyzn tak. ogolnie mam takie spostrzezenia - im bardziej facet maczo, meski tym czesciej woli kobiety pelniejsze. Mezczyzni metro, z nizszym libido wola kobiety szczuple, za to chude lubia faceci flegmatyczni, o niskim libido. Wiem to poniewaz na mezczyznach znam sie jak malo kto, lata praktyki robia swoje. Zreszta jedz do Wloch - tam sa prawdziwi mezczyzni i prawie kazdy woli pelniejsze. Te chudzinki czesto sa pozadane przez mlodsze pokolenie mezczyzn, ktorzy sami nie sa pewni siebie i swojej meskosci.

onaonaona222 Rozumiem,że teraz czekasz na poklask? Mamy Cię wszyscy wychwalać w niebiosa. Bo jesteś taka pracowita, dbająca o siebie itp. Może jak podrośniesz i zmądrzejesz ( czego szczerze Ci życzę) przejrzysz ,że życiu są też inne wartości ( dla niektórych ważniejsze) niż smukłe, piękne ciało.

Gość onaonaona222
nie oczekuje poklasku, bo wiem jak wyglądam i nie mam w tej kwestii żadnych kompleksów. Dziwi mnie tylko nienawiść ludzi do tego typu figur. Właśnie toczy się batalia na onecie w sprawie tego czy chude jest piękne czy nie. Setki kobiet uważa, że wylewający się brzuch spod zbyt obcisłej bluzki jest apetyczny i seksowny. Że ćwiczenia i zdrowe jedzenie jest BLE, że po co sie tak męczyć... lepiej jeść i jeść i tyć i tyć. Ok, każdy ma swoje życie ale miło by było jakby te grube miały trochę szacunku do innych, do tych co o siebie dbają.

Gość tomelw
gdyby miała płaski brzuch i szczuplejsze uda byłoby ok:)

Jejku dziewczyno, a kto Ci broni dbać o siebie?NIKT! Więc pielęgnuj swoje smukłe ciało, rób tak jak TOBIE się podoba i przestań patrzeć na innych.Na necie ludzie piszą wierutne bzdury,chcąc podbudować własne ego.Wiele z tych wpisów sama ,siebie okłamuje.Kto nie marzy o zdrowej,pięknej,wysportowanej sylwetce?W naszych czasach to jest norma.Grubi zawsze chcieli schudnąć,lepiej wyglądać- więc nad czym ta debata? Wylewający się tłuszcz, nie jest sexy i nigdy nie będzie.Nie zmienia to jednak faktu,że znajdą się amatorzy takich wdzięków.Ot, co.

anula3010 Sama nie wyglądam jak modelki victorias secret, i dla mnie ta pani jest gruba.Nie opaśna świnka, ale gruba.Tak jak pan wyżej napisał- jakby straciła troszkę z brzucha i ud, była by OK.

Gość onaonaona222
ależ oczywiście, że nikt mi nie broni tylko po jaką cholerę ludzie wpierdalają się moje życie i mówią mi co mam jeść, że mam przestać się katować ćwiczeniami (a ćwiczę tylko w domu przed tv). Ja nie wypominam grubym koleżankom że mają schudnąć, mają zmienić dietę. O to mi chodzi. Chciałabym żeby wszystkie większe panny zajęły się sobą i swoją dupą, bo dość mam słuchania jak to źle wyglądam, a niestety nie jestem na tyle chamska i złośliwa żeby im pocisnąć.

Gość nie prawda
ja wygladam tak http://www.google.pl/imgres?q=waskie+biodra+duzy+biust&hl=pl&client=opera&hs=IXp&sa=X&rls=pl&channel=suggest&biw=1367&bih=937&tbs=ic:specific,isc:orange&tbm=isch&tbnid=G8RGhst9uyosFM:&imgrefurl=http://nasze-babskie-sprawy.blog.onet.pl/Moda-Dobieranie-stroju-kapielo,2,ID408508921,n&docid=DdzcPnDbOTmZAM&imgurl=http://strojekapielowe.biznes.net/images/fx/max,650,780/1b/filee0.jpg&w=387&h=580&ei=689iUJnUOtDGtAbEkoCIDQ&zoom=1&iact=hc&vpx=772&vpy=159&dur=8598&hovh=275&hovw=183&tx=93&ty=152&sig=108732977527386334205&page=1&tbnh=184&tbnw=130&start=0&ndsp=30&ved=1t:429,r:19,s:0,i:132 duzy biust waskie biodra i choadz jestem szczupla to nie jest to fajne

więc wyładowujesz złość tutaj.Szkoda zdrowia- przestań być mięczakiem i powiedź na następny raz takiej koleżance żeby zajęła się sobą i swoim ciałkiem,które telepie się przy każdym ruchu :P