Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onaonaona222

grube czy chude?

Polecane posty

Gość tomelw
a co jest złego w tym ostatnim zdjęciu? jak dla mnie panna wygląda bardzo dobrze, nic się nie wylewa a o to przecież chodzi. Kobieta może miec pełniejsze kształty byle chodziła w dobrze dobranych ciuchach - jak widzę wałeczki, boczki, biodrówki a nad nimi obwisły brzuch to mnie krew zalewa :P panna może być szczupła, normalna byle wymiarowa :P

Gość dsds
ja pie0xADrdolę

każda potwora znajdzie swego adoratora :D Ważne zeby zmieniać swoj wyglad dla siebie a nie dla kogoś, jesli akceptujesz siebie taką jakś jesteś to nie przejmuj sie, niech kazdy zajmie sie sobą. A faceteci sa rożni kazdy woli co innego u kobiety i kazdy patrzy na figure inaczej, wystarczy ze bedzie Cie kochał i szanował taką jaką jesteś.

A faceteci sa rożni kazdy woli co innego u kobiety i kazdy patrzy na figure inaczej, wystarczy ze bedzie Cie kochał i szanował taką jaką jesteś. " anula za dużo rad babci i mamusi słuchałas odnośnie tuszy u kobiet Zdrowemu i normalnemu mężczyzna nigdy ale to nigdy nie bedzie sie podobała "grubaska" i nie wiem co byś pisała to inaczej nie będzie

oj zdziwił byś sie .... wiem sama po moim bracie Wielokrotnie mi dogadywał jak byłam młodsza a sam teraz ma taką co ledwo w dzrzwiach sie miesci.... Kazda znajdzie powodzenie jesli tylko bedzie dbała o siebie i miała coś wiecej do zaoferownia niz tylko ładny tyłek

to twój brat albo musi być zdesperowany albo po prostu nic lepszego nie mógł zdobyć ;)