Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chcę a nie mogę!

Negatywny a pozytywny.

Polecane posty

Gość Chcę a nie mogę!

Hey. Mam do Was pytanie. Zacznę może od początku. Od ponad roku staram się z Dziecko. Współżyjemy z chłopakiem od tego czasu bez zabezpieczenia. Kilka razy już robiłam testy ciążowe lecz to nie było to. Od pewnego czasu (może tydzień-dwa) powiększyły mi się gruczołki na piersiach. Stawały się coraz większe a teraz powiększyły mi się piersi i brodawki o bardzo dużo. Okres powinnam dostać 6 dni temu ale jest cisza. Zdarza mi się mieć @ co drugi miesiąc ( mój gin powiedział że to od stresu itd a ja mam 22 lata). Ucieszona wysłałam chłopaka do apteki po test..robię zadowolona a tam tylko jedna kreska. Jak to możliwe? Nie mam mdłości ( moja mama i siostra też nie miały). Bolą mnie tylko piersi no i są duże zmiany w nich. Wiem że powinnam iść do lekarza. Ale nie chcę się z nim wykłócać że przecież test klamie bo jestem w ciąży. Czy jest to możliwe żeby test wyszedł negatywnie i że jestem w ciąży? Proszę o radę i pozdrawiam.

jest możliwe, odczekaj z dwa dni i powtórz test albo idź od razu zrób sobie betę to będziesz wiedziała na pewno, mi dopiero po dwóch tyg od daty @ pojawiła się ledwie widoczna kreska, ale na szczęście beta była pozytywna i teraz czekam na synka. A co do obrzmiałych piersi to może to być też wynik zaburzeń hormonalnych, bo sama piszesz ze zdarza ci się mieć @ co 2 miesiące. Życzę powodzenia

Gość Nie wiem już co mam sądziććć
Mozliwe ze ci sie owulacja przesuneła i nie widać idz zrób test beta hcg do laboratorium-wyniki masz na drugi dzien bo ginekolog to nic nie zobaczy w tak wczesnej ciąży.

Gość jjdjdjdhd
masz 22 lata i już chcesz bachora?? żal

Gość Chcę a nie mogę!
A co w tym złego że w wieku 22 lat chcę mieć dziecko ? Jeśli nie umiesz odpowiedzieć na pytanie to się nie wypowiadaj. Chcę więc się staram. dzięki dziewczyny za wypowiedz. A gdzie mogę takie badania przeprowadzić ?

Ja mam 21 lat roczna coreczke o ktora staralismy sie okolo roku. I co tez potepicie? Hehe. A badanie beta mozesz zrobic w przychodni w laboratorium tam gdzie krew oddajesz na wyniki

Gość Chcę a nie mogę!
agoraaa,,, ...,,, gdybym poszła do laboratorium na pobranie krwi to muszę im mówić że to ma być na wykrycie ciąży ? Bez żadnego skierowania czy jak ?

Gość Chcę a nie mogę!
Dzięki wielkie za pomoc.