Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wali_mi_sie_swiat

Co byscie zrobily?

Polecane posty

Gość Wali_mi_sie_swiat

Jestem z facetem pol roku, mam 32 lata. On ma 50. Swietnie nam sie uklada. Mamy wszystko czego trzeba - milosc, wzajemny szacunek a nawet pieniadze. Ogolnie patrzac jest bardzo dobrze. Problem w tym, ze on nie chce dziecka a ja zawsze chcialam. Powiedzial NIGDY. Przez pol roku dawal mi jakies nadzieje. Teraz juz nie ma zadnych. Odejscie od niego znaczy dla mnie dodatkowo wyprowadzenie sie do innego kraju. Co zrobic? Czy tak da sie zyc? Czy bede mogla byc szczesliwa nie majac dziecka a majac wszystko inne? Ja mysle, ze nie ale moze mam teraz zaburzone myslenie z rozpaczy...

Gość Maraketta
Nie powinnaś się tak poświęcać dla faceta i rezygnować ze swoich pragnień. Jeśli chcesz mieć dziecko to najwyższa pora, bo młodziutka już nie jesteś, szkoda Twojego czasu w dodatku na takiego starego dziada.

Gość xxxxxxxxxxxxyyyyyzzzz
Bedziesz przy nim szczesliwa ale tylko na chwilę...on za 10 lat bedzie mial 60 lat, wtedy poczujesz ze stracilas to co najlepsze... moja siostra poslubila starszego faceta o 20 lat, na poczatku sielanka, teraz jak jest juz starszy jest poprostu jego niańką...maja dzieci, ale te dzieci maja z niego raczej dziadka niz ojca...

Gość Maraketta
Jemu pewnie już za dużo nie zostało, a Tobie tak. Co jeśli to będzie 5-10 lat? I co potem? Zostaniesz sama jak palec i nieszczęśliwa, bo na dzieci będzie już za późno. Nie marnuj życia, jesteś jeszcze młoda i masz szansę ułożyć sobie życie z kimś kto będzie chciał mieć z Tobą dziecko :)

Gość Maraketta
Jemu pewnie już za dużo nie zostało, a Tobie tak. Co jeśli to będzie 5-10 lat? I co potem? Zostaniesz sama jak palec i nieszczęśliwa, bo na dzieci będzie już za późno. Nie marnuj życia, jesteś jeszcze młoda i masz szansę ułożyć sobie życie z kimś kto będzie chciał mieć z Tobą dziecko :)

Gość Wali_mi_sie_swiat
Tez uwazam, ze powinnam odejsc. Ale poza tym wszystkim jestem z nim szczesliwa i to strasznie boli...