Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Vink

Pytanie: od ktorego tc...

Polecane posty

Gość Vink

...zaczelyscie nosic specjalne ubrania ciazowe? Obecnie jestem w prawie 15 tc i jak do tej pory chodze w swoich normalnych ubraniach. Zawsze nosilam dzinsy, ktore w zasadzie sa dosc nisko osadzone w pasie takze mam juz maly brzuszek, ale nadal miszcze sie w swoje stare spodnie? Czy sa kobiety, ktore w ogole nie chodzily w ubraniach ciazowych?

Gość Maraketta
Ja po mimo małego brzuszka już od 12 tc ciąży zaczęłam nosić ciążówki. Jak je założysz to już nie będziesz chciała innych, uwierz. Później jak założyłam zwykłe spodnie, w które się z bez problemu dopinałam to robiło mi się słabo. Od 12 tc macica jest powyżej kości łonowej i nosząc zwykłe spodnie uciskasz ją, to niezbyt zdrowe, ale to Twoja ciąża i Twoje dziecko więc sama podejmiesz decyzję.

Na pewno zauwazysz kiedy nosic ciazowki:D 15 tydzien to brzuszek jest ledwo widoczny chociaz nie u wszystkich. Ja od poczatku chodzilam w legginsach bo nie moglam zniesc ucisku jeansow. A okolo 20 tygodnia dresy ciazowe i jeansy z pasem ciazowym. To zalezy kiedy przestaniesz sie miescic w swoje ubrania

Gość pampelluna
Jestwm w 20 tc i dalej nosze normalne dzinsy. Mam elastyczne,wiec mnie nie uciska nic. W poprzedniej ciazy zaczelam czasem zakladac gacie ciazowe kolo 22 tc,ale jakies takie nieforemne kupilam i wolalam dalej normalne dzinsy. Tak kolo 27 tc juz mialam za duze gabaryty na zwykle spodnie ,brzuch mi marzl ze tak powim :p wiec juz nosilam ciazowe

Chyba koło 18 tyg :) W zwykłe się mieszcze , ale mnie cisna , a tez chcodziłam w biodrówkach no i jak jeździsz autem to ciazówki lepsze :)

Gość maskarpone..
ja od 8 tyg juz sie nie miesciłam w swoje spodnie i zaczęłam chodzić w ciążowkach bo wyjścia nie było:)) teraz mam 18 tydz a brzuch ogromny, choc wagowo nic nie przytyłam:)

Gość kldjfwiej
Ja późno. W zasadzie od połowy czerwca. A urodziłam września. Ale miałam bardzo mały brzuszek