Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bnhj,lnm

Dekoloryzacja włosów w domu

Polecane posty

Gość bnhj,lnm

Czy któraś z Was robiła taki zabieg w domu? Bo ja się właśnie nad tym zastanawiam. Mam teraz kolor nieokreślono-brązowo-czerwono-srakowaty, dość ciemny a marzy mi się rudy... Czy wystarczy raz użyć dekoloryzatora a potem mogę nakładać farbę? Jak bardzo można w ten sposób rozjaśnić włosy?

Gość dsdsaasasasas
rozjasniacz a potem farba

Gość bnhj,lnm
Rozjaśniacz? Można go nakładać na farbowane włosy?

Tylko idioci doradzają używania rozjaśniacza!:) a poźniej płacz i lament że pół włosów wypadło ! Moja rada--> do fryzjera !

Idź do fryzjera, możesz sobie narobić plam, może Ci nie wyjść taki kolor jaki chcesz osiągnąć. a potem będzie płacz i lament... ;)

Gość masz inny problem
moja rada: poczekaj aż odrośnie, spłucze się.... ewentualnie wyrównuj kolor szamponetką, to jedyny sposób by całkowicie nie spalić i nie spiertolić sobie włosów

Myj szamponem przeciwłupieżowym, i udaj się do fryzjera jeśli chcesz dekoloryzację;) ja też miałam robioną fryzjerka od razu nałożyła farbę i mam ładny kolorek ;) sama nie rób!

Gość kalukabiszkamnie
nie rozjaśniaj o nie moje włosy piękne długie zachciało mi się z czarnych jasny brąz no i mam zniszczone krótkie i wypadaja ; /