Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nataliiiiiiiiiiiiiii

Jak zarabiacie?

Polecane posty

Ja chyba nie odezwałabym się, albo wyjechała do mamy, nie wiem, nie byłam w takiej sytuacji ale ja to nawet się obrażam, jak podniesie maż na mnie głos. A do jakiego miasta masz najbliżej? Przede wszystkim powiedz koleżankom, rodzinie, że szukasz pracy, często to szybciej przynosi efekt niż rozsyłanie cv.

trzymajcie za mnie kciuki, ide juz bo on niedlugo bedzie... nie chce zeby mnie zastal przy komputerze... trudny wieczor przede mna :O odezwe sie rano, dziekuje Wam za wsparcie/...

Gość do natalii
no i zebys ma na stol tylko obiadu nie postawila,on musi wiedziec ze to nie zarty jak cie w ten sposob traktuje.ciuchy niech tez sam sobie pierze.takie zagrywki bardziej dzialaja na mezczyzn niz gadanie,ktorego i tak nie rozumieja

Gość do natalii
a ja bym na twoim miejscu wlasnie siedziala az do usranego wieczora przed netem.Boisz sie go?

ja mam czwórkę, najmłodsza ma niecałe 3 lata - siedzę w domu, mamy firmę, która na nas zarabia, więc nie ma takiej potrzeby, żebym musiała iść do pracy - tym bardziej, że jestem teraz w ciąży. ale wiem, że jak dzieci będą już dość duże, to zacznę się bardziej i częściej udzielać w firmie.

Gość do fanki
o ja pierdziule,ty nic innego nie umiesz robic tylko DZIECI????

mam obiad, bo moje dzieci musza cos jesc zrobilam im, to sobie pewnie wezmie i on w koncu zarabia na to jedzenie :O a ja juz sama nie wiem co ja czuje... czy sie boje czy nie. smutno mi na pewno okropnie. tyle wiem. chcialabym zasnac i sie nie obudzic.. tyle lat w jeden moment poszlo sie je***... boje sie tego co bedzie.

Gość przestan z tym obiadem
daj dzieciom i schowaj sobie reszte na jutro.Ja bym nie dalo takiemu bokserowi damskiemu

Gość do fanki
no tak.zmieniac pieluchy i prac obsrane gacie

Gość hjaDASSASJSAJAJ
To straszne :O :( Nie udawaj, ze nic sie nie stalo bo stalo sie. To, ze cie maz przepraszal to nie znaczy ze ty masz od razu wybaczyc. Porozmawiaj z nim i powiedz mu wprost, ze sie go boisz, boisz sie tego co moze w moku zrobic. Podstawa jest zebys znalazla jakas prace ale nie wiem jak to ma wygalaac z 3 malych dzieci? Cz ynie mozesz wyjechac do rodzicow albo rodzenstwa, moze do dziadkow? Gdziekolwiek?

Ja tlumacze rozne teksty i dokumenty (ale nie jestem przysieglym) plus pracuje jako copywriter (w jez ang). Pisze (tzn pracuje) ile chce, ile wypisze tyle mi zaplaca, ustalam sobie pewne minimum na miesiac plus zastrzegam, ze jestem chetna jak maja jakies super, czy tez pilne zlecenia (wyzsza stawka). Pare godzin dziennie na tym spedzam, kontakty mam wiec w razie wypadku bez problemu moge sobie zwiekszyc doplyw gotowki. Oprocz tego dzialam w 3 sektorze (zawsze jest to doswiadczenie+ kontakty). Znasz jezyki? jesli tak to moze tlumaczenia? Robienie kartek bizuterii, kartek okolicznosciowych? Sprzedaz na allegro?

zarabia dobrze ale w umowie ma mniej, gora 1000 dostalabym nie ma dokad pojechac jestem sama, siostra jest za granica, ale jej tez sie srednio uklada... do rodzicow nie pojde, nie moge... musze liczyc sama na siebie...

szkoda mi takich ludzi jak ty, o takich wąskich horyzontach, zapatrzonych w czubek własnego nosa. a do autorki - przeczytałam pobieżnie poprzednie topiki i ja sobie nie wyobrażam, co bym zrobiła na twoim miejscu... chyba chciałabym jak najszybciej wynieść się od tego drania. nie masz nikogo bliskiego, do kogo mogłabyś się przenieść na jakiś czas?

Gość hjaDASSASJSAJAJ
Zacznie sie rownia pochyla. Przeciez widac, ze sie go boisz. Usiadz i pogadaj. Przypomnij mu jakie mailas dziecinstwo i powiedz ze nie chcesz takiego dla swoich dzieci. Moze zapros tesciow na ta rozmowe? Niestety nie wierze, ze on sie zmieni :( a ty niestety nie wygladasz na osobe zdeterminowana zeby sie nie dac tak traktowac :O

Gość Do najwiekszej fanki
I ty krowo rozplodowa mowisz o zawezonych horyzontach? A co ty koorwa umiesz wiecej niz dzieci rodzic???

Gość do tej fanki calej
dziewczyno,wez sobie jajniki podwiaz. piecioro dzieci i caly dzien na kafeterii,to trzeba miec nasrane

Gość co wy od tej fanki chcecie
Wy myslicie .ze jak sie ma wiecej jak dwoje dzieci to patologia !? Sa jeszcze osoby ktore chca miec dzieci i maja je z czego utrzymywac idiotki.Sama mam dwoje i planuje 3 ,tak dobrze nam sie powodzi ! A wy nie mozecie sie po 30stce na jedno zdecydowac na kawalerce ze srednia krajowa was nie stac ! Peszek :D

Ona musi podwiazywac by nie zachodzic ,wy nie zachodzicie wcale i was gul rozwala ! Sama zazdrosc na tej kafeteri!

Fanka co bedziesz miala chlopca czy dziewczynke ??

Gość do co wy od tej
wy?czyli kto??troche sie zagalopowalas. A kazda normalna laska nie bedzie przeciez robic sobie 5 dzieci! sorry,ale oprocz patologii to nie znam nikogo z 5 dzieci.

Jesli znasz sama patologie z 5 dzieci,to w super kregach sie obracasz,radze pomyslec nad zmiana towarzystwa ,pamietaj ze skorupka szybko nasiaka :)

Gość do co wy od tej
chyba mnie zle zrozumialas,wlasnie ze sie nie obracam wsrod patologii i widok kobiety z 5 dzieci kojarzy mi sie wlasnie z takim dnem. obracam sie w normalnym srodowisku,w ktorym kobiety nie mysla jajnikami i macica tylko maja jeszcze inne priorytety A ty jak chcesz jej bronic to swiadczy tylko o tobie. a ty ile masz dzieci?4??

Gość fghhjkk
oczywiście temat zjechał na inne tory ;)

Gość do fanki
ty bys na prawde sie tymi dziecmi zajela a nie na kafe siedzisz non stop.

Gość Szczera baba
Autorko- a moze pisanie prac studentom? Calkiem niezle mozna na tym zarobic no i wystarczy biurko z komputerem u siebie w domu. Na allegro fortuny nie zarobisz, na robitkach recznych niestety trz juz nie... Nie ten czas...

Gość albo albo
korepetycje z czegoś?