Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nataliiiiiiiiiiiiiii

Jak zarabiacie?

Polecane posty

Gość nataliiiiiiiiiiii
witam... pogadalam wczoraj z nim, niby wszystko wyjasnione, ustalone, ale ja wiem i czuje ze z tego nic nie bedzie, tu chodzi o mnie, o to ze ja nie zaufam juz, ja sie zawsze bede tego bala... wiec postanowilam ze nie wiem jak, ale musze jakos zarabiac, odkladac pieniadze, bo pewnego dnia nie bedzie juz odwrotu, ja to wiem... :( korepetycje chyba nie bardzo, bo nie ma takiego przedmiotu, zebym byla jakas mocna... chyba ze na poziomie podstawowka - gimnazjum, a tutaj u mnie na wsi to pewnie nierealne. Wiecie jacy sa ludzie na wsiach. Allegro fajna sprawa, tylko pomyslu brak. Moglabym posprzedawac rzeczy po dzieciach, ale po pierwsze nie wiem czy moj maz sie na to zgodzi, a po drugie tego nie ma duzo, to jakas jednorazowa wyprzedaz, a potem i tak kasy nie bedzie...

Gość rybka-plum
dobrą opcją dla mam jest sprzedaż internetowa. nie mówię od razu o własnym sklepie, ale handel na allegro choćby. tani towar można sprowadzić z wólki kosowskiej, schodzi całkiem całkiem, chińszczyzna mimo wszystko ma wzięcie ;)

Gość mamoa1
masakra - do tej pory max 3tys zl, a teraz juz nic... niedlugo szukam nowej pracy. Za to mój mąż bardzo dobrze :/

Gość nataliiiiiiiiiiii
ale tam trzeba chyba pojechać żeby to kupić prawda? czy jest jakaś inna możliwość? ktoś może wie? ja jestem baaaaaardzo daleko od centrum Pl :/

Gość Szczera baba
Posprzedawalabys rzeczy po dzieciach ale nie wiesz czy maz sie zgodzi?????? Masakra... Bierzesz i sprzedajes, przeciez ma z tego korystal nie bedzie a za te pieniadze kupisz dzieciom cos nowego! Ty nigdy od niego nie odejdzies z takim mysleniem, ty sie go BOISZ i zobaczysz kiedys chwyci za szyje dziecko TO JEST WARIAT jakby mi maz zrobil cos takiego wytrzaskalabym po gebie i wywalila za drzwi a ty sie dalej zastanawias co on sobie pomysli...:o

Gość nataliiiiiiiiii
on te rzeczy kupowal wiec chyba ma cos do gadania w sprawie ich sprzedazy nie badz taka do przodu

Gość ty wyżejjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
ty mówisz serio? nie możesz sprzedać rzeczy po dzieciach bez jego zgody?

Gość nataliiiiiiiiii
nie ze nie moge ale musialabym spytac i nie wiem czy on sie zgodzi

Gość Miliana23
bosz jaki lewus z tej autorki masakra jakaś

Gość nataliiiiiiiiii
nie masz zielonego pojecia co sie dzieje to po co takie rzeczy piszesz?

Gość do natalii
na prawde nie mozesz ciuchow bez jego zgody sprzedac? moj to mnie namawia ciagle,bym sie pozbyla wielu rzeczy,nawet za darmo mam oddac. Twoj maz robi cie terror psychiczne,na serio...przemysl to