Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nikita5555

NIEZOBOWIĄZUJĄCY SEKS !!

Polecane posty

Gość nikita5555
Zuzanna Amelia & 26 No właśnie dlatego lekko się zbulwersowałam, bo co mu do tego ?! Nie mamy siebie na wyłączność, a strasznie obrażony jak widzi że z innymi facetami też mogę się wspaniale dogadywać. Tylko ciągle wysyła sms-y z zapytaniem czy przemyślałam Jego propozycje (nawet teraz jeden sms z pretensjami ;/) Fakt - nie bajeruje mnie obiecując piękne uczucie usłane płatkami róż. Powiedział tylko, że chce niezobowiązującego seksu jeśli tylko się zgodzę. Hmmm.. Coś o Nim więcej ? Zacznę od tego, że jest typem faceta towarzyskiego, lubiącego imprezy ale powiedziałabym że raczej z umiarem ;) Studiuje zaocznie, podoba się kobietom (jest przystojny i chyba właśnie dlatego tak na mnie działa ;P) no i strasznie lubi żartować ogólnie poczucie humoru full ;P z tego co wiem z rodziną jest w bardzo dobrych stosunkach (kiedyś mi wspominał, że chciałby założyć taką rodzinę jaką sam miał ;)) nie wiem co jeszcze.. strasznie ogólnie to ujełam ;)

Gość AAAAAAAAAABBBBBBBBCCCCCCCCCCC
Bzykam się z kolegą z pracy od roku bez zobowiązań. Już kilka razy próbowaliśmy dać sobie spokój, ale... trudno jest. Na co dzień się przyjaźnimy, ale oboje wiemy, że nic z tego nie będzie....

Gość k.as.ka
A ktoś od was z pracy wie:D

Gość nikita5555
No, ale przynajmniej macie połączenie przyjemnego z pożytecznym ;D

Gość Zuzanna Amelia & 26
kaska - no to uwazaj bo jestes na zakrecie. Swietny uklad. Wygodny , cieply , taki niezobowiazujacy. Nie ma zadnego powodu zeby go przerywac i tu wlasnie tkwi pulapka. Zanim sie obudzisz moze to byc uklad przechodzony /o ile juz nie jest/ A wtedy mozesz sobie nagle uprzytomnic ze nie byl z twojej strony az tak niezobowiazujacy jak myslalas.

Gość nikita5555
I ja właśnie boję się takich konsekwencji... ;/

Gość k.as.ka
Nieeee, to nie facet z którym bym chciała życ, budować dom, rodzine. Może ktos taki jak on, ALE NIE ON. Trafi sie prędzej czy później TEN właściwy. Narazie jest mi dobrze tak jak jest. Jak mam zły dzien i chce się napić, wygadac i przytulić to mam do kogo bez wyrzutów że nie ma seksu. Jak chce się ostro pieprzyć to też to mam. W gratisie zero skarpet i meskich gaci w domu. Zyc nie umierac

Gość Zuzanna Amelia & 26
Niki- co ten facet mowi o samotnych matkach? Co sadzi o kolegach co sie ozenili z puszczalskimi? Czy jest religijny? Czy probowal sie dowiedziec czy jestes dziewica ? Co mowi o dziewczynach , ktore znal do tej pory ?

Gość k.as.ka
jest łózko w którym jest seks, jest dom w którym jest sex, po zamknięciu drzwi tego nie ma. Pracujemy razem nie możemy sobie na to pozwolić. Możemy iśc razem na obiac, kolacje spacer ale jako znajomi i to tez jest fajne i kręcące że to jest nasze, ze nikt do okoła o tym nie wie

Gość ale jesteście glupie baby
nawet nie zdajecie sobie sprawy jak marnujecie czas na seks-zabawy. Prawdziwa milosc moze wam przejsc kolo nosa i wiecie co bardziej szanuje dziwki niz kurwy za darmo. Dziwka przynajmniej nie jest naiwna i po pracy bedzie miala kase i wiadro, a wy tylko wiadro.

Gość k.as.ka
Najlepszy ubaw to są imprezy z jakimiś wspólnymi znajomymi jak się spotkamy:D

Gość Zuzanna Amelia & 26
kaska - nie jestem pewna czy Ty tak do konca zdajesz sobie sprawe z realiow tej sytuacji. Ale ... oby tak bylo jak piszesz.

Gość k.as.ka
Z jakich realiów mam nie zdawać sobie sprawy?

U mnie w pracy...mmm, spotkaliśmy się kilka razy większą grupą w barze. Raz się do mnie "dobierał" po pijaku i kolega to widział. Każdy jednak milczy na ten temat :p Dziewczyny wiedzą, że się przyjaźnimy, ale na co dzień, w pracy, żyjemy na większy dystans, a "po"... szaleństwo. Z nikim nie miałam takiego sexu!!! :D

Gość k.as.ka
Duża firma? Uważaj, lepiej żeby nikt nic nie wiedział, nawet kolezanki

Gość k.as.ka
Z jego strony to też chyba nie ma jakiś głębszych uczuc do mnie, chyba jakby było to bym o tym coś wiedziała

Gość Zuzanna Amelia & 26
To zalezy na ile umiesz wyczuwac takie sprawy.

Gość k.as.ka
Może nie umiem, a jakie mogą byc objawy?;p Moze nie chce widzieć pewnych rzeczy bo mi tak wygodnie

Gość nikita5555
Zuzanna Amelia & 26 O samotnych matkach nie wiem co może sądzić, bo nic na ten temat nie mówił. Ma jednego kolegę ze studiów który ma dziewczynę (o reputacji nie zbyt przychylnej..) i z tego co wiem strasznie jej nie lubi. Religijny ? Może nie chodzi co chwile do kościoła, ale wydaje mi się że tak. ;P Stosunek do małżeństwa jest dla Niego bardzo ważny, ale podobno nie spotkał takiej z którą snuł by takie plany. Wiedział, że wcześniej miałam kogoś więc nie pytał o dziewictwo. A jeśli chodzi o dziewczyny (dużo się koło niego kręci ze względu na wygląd) to ostatnio napisał mi w sms-ie, że chciałby kogoś przynajmniej w połowie podobnego do mnie (co nie ukrywam było miłe, ale wycofałam się trochę).

Ja ogólnie przez ten czas - trochę ponad rok - nie zaangażowałam się na tyle silnie, by się zakochać. Odcinam to od siebie, ale miewam chwile zwątpienia - zwłaszcza, kiedy "po" wychodzi :p To normalne. On też tak miewał, ale kiedy myślał, że kogoś poznał, to nie robiłam mu przeszkód :D Szybko się jednak urwało i znowu wylądowaliśmy w łóżku!

Ja ogólnie przez ten czas - trochę ponad rok - nie zaangażowałam się na tyle silnie, by się zakochać. Odcinam to od siebie, ale miewam chwile zwątpienia - zwłaszcza, kiedy "po" wychodzi :p To normalne. On też tak miewał, ale kiedy myślał, że kogoś poznał, to nie robiłam mu przeszkód :D Szybko się jednak urwało i znowu wylądowaliśmy w łóżku!

Gość Zuzanna Amelia & 26
Sorry dziewczyno ale w takim razie raczej zle to widze. Uczciwosc jest w cenie ale to nie jest typ faceta co sie nadaje do niezobowiazujacego seksu. Skoro to malzenstwo to dla niego taka powazna sprawa to raczej bedzie do niego chcial "czystej dziewczyny bez przeszlosci. Moze dlatego Tobie zaproponowal tylko seks. Jestes juz "uzywana" nie jestes kandydatka na jego zone. Poza tym z tego co piszesz to moze byc religijnym prawikiem. Chyba nie musze Ci tlumaczyc jakie tacy maja podejscie do uzywanych kobiet i kogo by chcieli na zone. Przykro mi ale zle to widze. Ale oczywiscie decyzja nalezy do Ciebie.

Gość k.as.ka
ja to sie ciesze ze my ni wychodzimy po, mimno tego ze nie ma nic miedzy nami to nie chciałabym aby jakikolwiek facet wyszedł "po". Zawsze potrzebowałam tą chwile poleżec poprzytulac sie pogadac

Gość k.as.ka
A dla mnie to raczej koles troche ściemnia.

Gość k.as.ka
Mnie tylko w całej sytuacji męczy ze 2-3 razy w tygodniu chodze nie wyspana, bo to zanim sobie pogadamy, zanim zrobimy co trzeba zanim zasniemy to już rano jest i do roboty trzeba wstawac. Ze tak nie można raz raz szybko i spac

Gość Zuzanna Amelia & 26
Kaska - to zmiencie repertuar. Z tym nie powinno byc problemu. Duza firma to raczej duze miasto. Duzo sklepow. Kupcie cos po drodze do domu. To oszczedzi czas .

Gość k.as.ka
Ale co mamy kupic po drodze dod omu?

Wiem, to wychodzenie "po" jest beznadziejne... Wczoraj poczułam się kiepsko. Zawsze leżymy jeszcze jakieś pół godziny, żartujemy i się przytulamy, ale... nie dłużej. Kilka razy spaliśmy razem całą noc. Wczoraj, kiedy mu napisałam, że mi przykro, to odp., że chyba przyzwyczaił się już do tego, że jest sam... (Lipa :/) - sam jest jakieś 3 lata. Kilka razy pytał mnie, co dalej, ale unikałam tematu...

Gość babcia klozetowa z kafeterii
Jak facet proponuje sex bez zobowiązań tzn nie stać go na wizytę w burdelu i chce mieć darmowe bzykanko. Chcesz występować w roli dziwki ? Chyba to trochę się kłóci z jakimś poszanowaniem samej siebie i własną godnością. Ty jemu sex a co on tobie w zamian ? Aha bez zobowiązań. On uważa że zrobi ci przysługę i da złudzenie przyjemności.