Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nikita5555

NIEZOBOWIĄZUJĄCY SEKS !!

Polecane posty

Gość nikita5555
Zuzanna Amelia & 26 Niee :D prawikiem to on napewno nie jest :P twierdzi (ale nie wiem jak naprawde jest ), że małżeństwo jest dla Niego ważne ale to w dalekiej przyszłości. Wspominał mi, że prócz tego dłuższego związku miał kilka przelotnych romansów.. ale tylko tyle. Tyle, że ja jestem czysta :D

Gość k.as.ka
To on wyszedł może 3 razy przez rok, raz do pracy musiał jechac, raz byłam po imprezie i zasnełam pijana to mnie obudził że idzie i raz chyab tez jakoś rano z ejuz 10 i zmywa sie sprawy swoje ogarniac

Gość k.as.ka
Czysta?

Gość babcia klozetowa z kafeterii
k.as.ka traktujesz to bzykanko jak oddawanie moczu.

Gość kakaalicjakaakaaka
babcia klozetowa z kafeterii - co ona dostaje w zamian? tez przyjemnosc z seksu ;) Jest rownouprawnienie, wiem ze kiedys kobiety uprawialy seks z obowiazku ale to juz nie te czasy;)

Gość Zuzanna Amelia & 26
No widzisz. Piszesz ze "mialas zwiazek" a jednak jestes czysta. On tez mogl miec taki zwiazek , ze nadal jest czysty. Tu mala dygresja - oralnej czy analnej czystosci po byciu w zwiazku - raczej nie udowodnisz. Ale to inny temat. Podsumowujac. Nie rezygnowalabym z tej znajomosci. Ale na tym etapie nie decyduj sie na seks. Na pewno nie jestes na to gotowa. I tak mu mozesz smialo powiedziec. Ze nie jestes gotowa , ze nie wiesz , ze masz watpliwosci. Ale dajesz mu szanse , ze moze kiedys cos z tego bedzie. Wkrecilas sie w to tak ze na pewno sama nie dasz rady z niego zrezygnowac wiec mysle , ze taka opcja bedzie bardzo dobra. A dalej postepowanie jak z facetem , ktorego chcesz przekonac do wyzszychj uczuc do ciebie niz tylko niezobowiazujacy seks bez uczuc. Czyli -m sprobuj swoich sil. A co z tego wyjdzie to jeszcze zobaczysz. jak dojdziesz do wniosku ze jednak chcesz sprobowac tego niezobowiazujacego seksu to zawsze bedziesz mogla zmienic zdanie. Ile masz lat?

Gość AAAAAAAAAABBBBBBBBCCCCCCCCCCC
Skoro on śpi u Ciebie codziennie, nie wierzę, że nie czujesz się z nim związana... :p

Gość k.as.ka
Nie codziennie mówie ze spotykamy sie 2-3 razy w tygodniu, u niego albo u mnie

Gość babcia klozetowa z kafeterii
Tu nie chodzi o czasy. To nie czasy tylko moda. Kobiety są rozczarowane, że facet jak się dowiedział ilu kobieta miała partnerów to zostawia ją na lodzie. Ktoś opowiedział mi taka anegdotkę. Do ICKA przychodzi Rabi i mówi. - Icek ta twoja żona się puszcza. - A co to znaczy Rabi ? No wiesz Icek bzykało ją pół miasteczka. Aj waj Rabi co to za miasteczko raptem 10 tysięcy chłopa. O takich czasach myślisz ? Ja mam 28 lat Ale jakoś nie mogę sobie wyobrazić dawania dupy "bez zobowiązań " :P

Gość nikita5555
Tego nie wiem, ale facet z takim wyglądem i tak "towarzyski" jak on wątpię, że jest prawikiem. No, ale oczywiście nie chce generalizować. Nie wiem jak to się rozwinie.. o ile się rozwinie. I czy dalej będzie przystawał na niezobowiązujący seks.. Przecież nie wie, że jestem dziewicą. Ja ? Skończę 19 za niedługo ;P

Gość kakaalicjakaakaaka
Moj facet wie o moich wczesniejszych partnerach i jakos mnie nie zostawil i niedlugo bierzemy slub. Ty sobie nie wybobrazasz seksu bez zobowiazan i rozumiem. Kazdy ma wlasne poglady. Ale odrzucanie kogos po uprawial wczesniej z kims innym seks jest smieszne

Gość AAAAAAAAAABBBBBBBBCCCCCCCCCCC
W grę w chodzi prawdziwa namiętność. Nie tylko sex. Po prostu, jeżeli żyjemy w biegu, oboje mieszkamy sami, jesteśmy niezależni, to nie widzę problemu. To wyszło samo. Bez umowy, propozycji. Spotykamy się, spędzamy razem czas, ale nie uzależniamy się od siebie, nie ograniczamy się. Jest iskra, ale nie miłość. Jeżeli w grę weszłyby uczucia, to można próbować. Ja, nie widzę problemu w takim układzie. Poza tym, ciężko darować sobie sex z kimś, z kim jest Ci dobrze ;)

Gość Zuzanna Amelia & 26
kak - mozliwe , ze odrzucanie kogos po uprawial wczesniej z kims innym seks jest smieszne ale ta smiesznosc jakos nie przeszkadza wielu facetom tak wlasnie robic. Zwlaszcza religijnym facetom. A utorka ma dopiero 19 lat i nigdy nie byla w zwiazku z doroslym facetem . takim powaznym zwiazku z seksem . Wiec ma jeszcze duzo czasu na rozgoryczenia i rozczarowania.

autorko poczytaj sobie o takim hormonie jak OXYTOCYNA... nie warto bo jest duze ryzyko zakochania z twojej strony (z jego mniejsze) i potem cierpienie...

Gość Marta 20122
Kaśka a mam do ciebie takie pytanie, Gdy ten twoj przyjezdza do ciebie i sie bzykacie, czy dostaje w miedzy czasie gdy u ciebie jest - jakies telefony, smsy?? Czy odpisuje na smsy?

Gość nikita5555
Nie, ja nie chce zakochania. Po prostu bardzo podoba mi się fizycznie, a że przy tym dobrze się dogadujemy tym bardziej kusi. Właśnie niedawno napisał, że chce porozmawiać ;/;/ domyślam się o czym...

Gość k.as.ka
Tak czasem dzwoni jego telefon, czasem wstaje i odbiera, czasem nie odbiera, ale jego tel tak ryczy że zawsze słysze ze to jakiś facet, raz słyszałam kobiete, może jego siostra nie wiem nie wnikam. Smsów nie dostaje chyba nigdy i nigdy nie pisał smsa.

Gość szaramura
Plan zajęć na cały tydzień: PON. 1. wstawać i śniadanie. 2. Łazienka i t p 3. Praca 4 sex bez zobowiązań z W. 5. Szybki obiad. 6. Sex bez zobowiązań z K. 7. Kolacyjka z Z. 8. Sex bez zobowiązań z Z. 9. Troszkę snu. WTOREK. 1. wstawać i śniadanie. 2. Łazienka i t p 3. Praca (znowu) 4 sex bez zobowiązań z P. 5. Szybki obiad. 6. Sex bez zobowiązań z L. 7. Kolacyjka z WR. 8. Sex bez zobowiązań z WR. 9. Troszkę snu. ŚRODA. 1. wstawać i śniadanie. 2. Łazienka i t p 3. Praca (po co ta praca) 4 sex bez zobowiązań z M. 5.Obiado kolacja 6. Sex bez zobowiązań z S. 7. Szybko do domu. 8. Sex bez zobowiązań z R. 9. Troszkę snu. SOBOTA. 1. Pobudka. 2. Jeszcze pospać dziś wolne. 3. Śniadanie. 4. Pospać. 5 Kurwa czy jest jakiś facet, który mnie pokocha ?

Gość do technicznego
no i to jest najważniejsze. POSPAĆ. A ta reszta to jest zwykłe pierdolenie.

Gość zew ryczacej gesi
a co z cierpieniem toż to grzech a grzech ściąga cierpienie cierpienie zawsze nadejdzie prędzej czy później hindusi nazywają to karma tylko ze to spotyka juz w tym życiu to z objawień bóg nie kaze sami sie każemy Bóg postanowił, że karą będzie grzech [sam w sobie] człowiek żyjący w grzechu sam ściąga na siebie karę. Oczywiście grzeszący zadaje przy tym cierpienie swemu bratu tak też było z Kainem, który zabił swego brata Abla. Bóg Ojciec wszelkie zło dopuszcza ze względu na wolność, jaką dał człowiekowi, i by przez cierpienie jednego człowieka drugi został zbawiony. Tajemnica cierpienia wyjaśniona jest dokładnie w Nowym Testamencie poprzez całe życie na ziemi Moje i Mojej Matki oraz tych, którzy przy Mnie byli. Bóg dopuszcza istnienie Judaszy; każdy z nich ma szansę [być uratowanym], dopóki trwa jego życie na ziemi. Życie to jest wieczną walką, w której ściera się dobro ze złem. Tajemnica cierpienia zawiera w sobie tajemnicę zbawienia, która pozostaje tajemnicą Boga Ojca. Dopóki wszyscy się nie nawrócą i nie zaczną żyć według przykazań Bożych, będą cierpieć zarówno oni, jak i cała ziemia. Będzie głód pożogi, trzęsienia ziemi, której wielkie połacie zaleją oceany. To będzie, Moje dziecko, upomnienie i przypomnienie wszystkim wyznawcom bożków, że Panem ziemi i całego ludu jest JEDYNY BÓG Jahwe. znacie objawienia w fatimie ludzie sami sobie ściągnęli 2 wojnę światowa Zlekceważenie fatimskiego orędzia, odrzucenie Dekalogu i Boga pogrążyło ludzkość w moralnej otchłani, a w konsekwencji doprowadziło do wybuchu II wojny światowej. Spełniły się więc słowa Matki Bożej wypowiedziane w Fatimie 13.07.1917 r.: "Gdy pewnej nocy ujrzycie nieznane światło, wiedzcie, że jest to wielki znak od Boga, że zbliża się kara na świat za liczne jego zbrodnie. Będzie wojna, głód, prześladowanie Kościoła i Ojca Świętego". Światło to było widziane w całej Europie w nocy z 25 na 26.01.1938 r. Było to ostatnie ostrzeżenie przed wybuchem II wojny światowej. Ta straszna wojna była konsekwencją zła, które nagromadziło się w Europie i w świecie. Bóg pozwolił ludziom skonsumować owoce ich grzechów, aby doprowadzić ich do opamiętania i nawrócenia. 1937 roku Rozalia Celakówna ma wizję; [patrz ksiązka -Rozalia Celakówna ''Wyznania z przeżyć wewnętrznych'']'' Patrz dziecko , uważnie na to, co się dziać będzie. To co teraz widzisz stanie się niedługo rzeczywistością. Nastaną straszne czasy dla Polski. Burza z piorunami oznacza karę Bożą, która dotknie Naród Polski za to, że ten naród odwrócił się od Pana Boga przez grzeszne życie. Naród Polski popełnia straszne grzechy i zbrodnie,a najstraszniejsze z nich są grzechy nieczyste , morderstwa i wiele innych grzechów''[str. 40]. Zostało też , zpowiedziane zniszczenie Warszawy, w Warszawie przed wojna funkcjonawoło około 10000 prostytutek.Każdy grzech ,który popełniamy nie pociąga konsekwencji tylko dla nas , lecz również dla naszego otoczenia. Szczególnie grzechy ciężkie jak np. aborcja ,powodują to że, składamy szatanowi ofiarę całopalną. 30 lat temu gospa prosiła o modlitwe pokój w 1991 wybuchła wojna w jugosławi objawienia w kibeho matka boża ostrzegała ale ludzie to głupcy w rwandzie wybuchła wojna domowa Zwykli obywatele byli nawoływani do mordowania sąsiadów i tych, którzy odmówią brania udziału w mordowaniu. Większość ofiar zginęła w miejscu zamieszkania, często z rąk swoich sąsiadów, od maczet używanych przez bojówki. Całkowitą liczbę zabitych oceniano na od 800 000 do 1 071 000.

Gość tak się zastanawiam
Dlaczego nie nazwać tego po prostu puszczalstwem? Przecież nie wstyd nazywać rzeczy po imieniu.

Gość jak masz takie ale
to qrwiszon zawsze będzie qrwiszonem.

Gość vivian666
Dlaczego puszczalstwem ?! Nie rozumiem niektórych. Jeśli ktoś jest dorosły, odpowiada sam za siebie, przy tym nie robi nikomu krzywdy, dwie osoby są wolne i nie ranią osób trzecich a chcą pójść na taki układ to co komu do tego pytam się ?! Każdy decyduje o sobie i o swoim życiu tak, aby JEMU było dobrze. No, a jeśli dwie osoby chcą tego i mają swoje potrzeby to co ?! Nie mówię tutaj akurat o dawaniu du*y na prawo i lewo gdzie sytuacja może wyglądać tak "wczoraj pieprz*łam się z Tomkiem, ale nie pamiętam kim był ten koleś który mnie przeleciał we wtorek". Wtedy również tego nie pochwalam... Ale jeśli ktoś decyduje się na taki układ z osobą z którą czuje się przy tym dobrze, odpowiada im takie podejście to co w tym złego ? Nie, nie jestem w takim "układzie" jakby ktoś pytał, ale absolutnie nie popieram krytykowania takiego czegoś. Każdy jest wolny i może robić co chce ! Basta ;)

Gość 0sztan0
Zgadzam sie. Jak ktos nie robi tym krzywdy innym to o co sie burzyc ;/

Gość onmiko
Seks bez zobowiązań jest jak najbardziej OK pod dwoma warunkami: że żadna ze stron się nie zakocha i że będzie to wewnętrznie zgodne z Tobą - tzn. że nie będą Cię zjadały potem niepotrzebne wyrzuty sumienia (bo jeśli nikogo w ten sposób nie krzywdzisz, to czego tu żałować?). Więc jeśli będziesz już pewna, że jesteś w stanie spełnić obydwa te warunki, to czemu nie?

Gość i to się nazywa
sex bez zobowiązań ? Traktujecie to jak oddanie moczu, zrobienie kupy, czy jedzenie. Qrwa czy to jest normalne ? To jest tylko zwykłe pierdolenie. Ludzie jak uprawiają sex to chyba z innych pobudek niż zaspokojenie zwykłej czynności fizjologicznej. Taki objaw jest dowiedziony jako choroba i ją się leczy. Dlatego 99,9 % populacji uważa to za coś "dziwnego"

Gość k.as.ka
chyba mnie niz 99 procent hahahahaha

Gość k.as.ka
chyba mnie niz 99 procent hahahahaha

Gość k.as.ka
oczywiscie wszyscy ludzie uprawiaja seks bo chca byc blisko swojego partnera poczuc go w sobie jego ciepło dotyk itp. Nie ludzie uprawiaja seks bo maja ochote na seks

Gość i to się nazywa
Zwierzęta są trochę inaczej skonstruowane niż ludzie. U zwierząt sex jest naturalnym popędem płciowym realizowanym w celu zachowania gatunku. Ale człowiek jako niby ta wyższa istota określa sec jako uzewnętrznienie swoich uczuć. To jest coś co ludzi wyróżnia od zwierząt. Jeżeli ludzie będą postępować jak zwierzęta cóż nam pozostanie z tych gadek o inteligencji i naszej wyższości. ? Będziemy tylko zwykłymi sukami i psami co wylizują ich cipki na ulicy bez żadnych zahamowań. Więc może od razu wyjść na golasa na ulicę i pieprzyć się np w kawiarni na stoliku zamiast zajadać się ciastkami. Albo iść do kościoła i zamiast modlitwy bzykać się na ołtarzu w czasie pogrzebu. No bo czym się różnimy od zwierząt ?