Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nikita5555

NIEZOBOWIĄZUJĄCY SEKS !!

Polecane posty

Gość CUDZOZIEMKA 22
o coooooo wam chodzi ludzie. Sex bez zobowiązań jest w dzisiejszym swiecie bardzo normalna sprawa. Ja tez sie bzykam bez zobowiazan i jestem zajebiscie szczesliwa :-)

Gość tequila5656
To oczywiste, że jak chce mi się seksu to nie rzuce się na pierwszego lepszego faceta !! Ale jeśli nadarzy mi się taka okazja jak właśnie niezobowiązujący seks gdzie dwie osoby są wolne to nie zamierzam w sobie tego tłumić. To nawet nie jest zdrowe !! Po to człowiek ma potrzeby, żeby je zaspakajać. A życie jest za krótkie, aby się tak męczyć ;)

Gość CUDZOZIEMKA 22
noooo i wszystko w temacie!!!!! :) :)

Gość i to się nazywa
Kochający inaczej też są na porządku dziennym. Mało tego należy ich popierać !! Ludzie nie mam nic przeciw pedałom lesbom czy dziwkom. To też istoty żyjące. Ale dlaczego ktoś mi chce robić wodę z mózgu i wciska mi kit, że to norma życiowa ? Następni wiedzący czego ja pragnę ? Walnijcie się w te swoje niby głowy z niby mózgiem. To nie jest wolny wybór. To próba wywarcia opresji na innych. Czasy hippisów i wolnej miłości już przeszły do lamusa jako coś nie miało sensu. Znowu ktoś próbuje na siłę uszczęśliwiać innych. Jak komuś podoba się dawanie dupy niech sobie to robi. Jego dupa i jego adidas jak sobie załapie. Wolę już syfa z miłości niż gnić co niby miało być sexem bez zobowiązań. Ja tam wolę sex z uczucia a nie z potrzeby siusiania. Jak mi za mało sexu pozostaje jeszcze wibrator lub własne palce. :P

Gość CUDZOZIEMKA 22
no to sobie gnij w nieszczesliwej milosci :D:D Nikt ci nie zabrania :D Kazdy ma wolny wybor, ja wybralam na dzien dzisiejszy sex z kolega a na milosc jeszcze poczekam :D:D

Gość tequila5656
Nie każdy ma takie samo podejście do życia jak Ty :) Że godzę się na niezobowiązujący seks to nie znaczy, że już nigdy nie będę w szczęśliwym związku :) Jak się kiedyś zakocham to oczywiście zerwe z tym i już. Poza tym jak ktoś jest głupi to pewnie, że syfa złapie. No, ale jeśli chce iść na taki układ to z na tyle zaufaną osobą, aby się o to nie martwić. Choćby to musiało być nawet udokumentowane pisemnie :) Ale też trzeba potrafić oddzielić seks od miłości, bo to może się ładnie łączyć ale nie oznacza to samo.

Gość jak masz takie
wymagania. No dobra a co po ślubie ? Mąż powie: " wiesz kochanie idę na sex bez zobowiązań" albo odwrotnie wy jemu.:P No i póżniej tzw "OTWARTY ZWIĄZEK" ? Ale do tanga trzeba dwojga. Podobno. Dwoje to para, troje to już tłok. Czworo i więcej to burdel na kółkach.Ciekawie kombinujecie. Jak ten koń pod górę. Facet po ślubie spotyka drugiego i mówi patrząc na was. O tę dziwkę pierdoliłem jak kotkę. Ale nie wie, że mówi to do waszego męża. No tak ale do tego nie dojdzie. Facet do sexu jest baaaaardzo dyskretny. :) Ciao kurwiszonki.

Gość opatrywana
To chyba logiczne, że niezobowiązujący seks jest tylko wtedy gdy dwie osoby są wolnymi ludźmi (przynajmniej o takich w temacie jest mowa) no to nikt nie będzie miał takiego układu będąc w związku małżeńskim !! W ogóle będąc w związku. Wtedy to normalne, że takie coś absolutnie by nie przeszło ! ale gdy dwie osoby nie są związane wtedy nikogo nie krzywdzą i mogą robić co im się podoba. Denerwuje mnie takie ciągłe krytykowanie czyjegoś postępowania. A czy to twoje życie ? Gdy ktoś jest w takim układzie niszczy przy tym twoje życie ? Przeszkadzają Ci wtedy w czymś ? No chyba nie :)

Gość jak masz takie
Takim sformułowaniem potwierdzasz że sex dla ciebie jest czynnością taką jak przymierzanie butów. Członek partner wchodzi w pochwę i daje mi zadowolenie. Czy pocałujesz się z brudnym zasmarkanym i zaplutym pijaczkiem ? Coś co powinno sprawiać przyjemność i wypływać z głębi czegoś co nazywa się uczuciem sprowadzasz do czegoś przyziemnego i abstrakcyjnego. To tak jak wchodzenie do każdej kałuży i moczenie nóg w błocie zamiast obmyć je z brudu. Dziwne. A co do kwestii krytyki prze zemnie. Temat pokazał się na forum. więc mam prawo wyrazić swoją opinię. W starożytności już uważano sex za coś wyższego uczuciowo. A więc parę tysięcy lat temu. A tu widzę stworzenia pierwotne z okresu neolitu oddające się spółkowaniu jak pieski na trawniku. Powodzenia w KOPULACJI. Bo inaczej tego nazwać się nie da. No można nazwać faktycznie ZWYKŁYM PIERDOLENIEM

Gość Rysard prudnik opolskie
każdy facet h e sexu . Jak nie to jest chory. Są kobity o też chcą się kochać ale nie wiem o co tu chodzi. Miłość to uczucie głupie zacynające się na ustach kończące na d***e .Mam żonę ona zaczeła nawiązuje kontakty przez internet. Daje jej wolną rękę iech daje komu chce . Ale wierność to jest , coś w co śię wierzy AŻ Do śmierci. Szanuję zKochany h . I pozdrawiam ich . Żal jak żony idą na ok . A idą . Swojej żony już nie chcę znać .pozdrawiam

Gość gość
Ja mam ochotę na seks z kolega z pracy i on też ma bo mi o tym powiedział.Jestem singielka,3 miesiace temu rozstalam sie z narzeczonym i chce troche poszalec z facetami(pierwszy raz w zyciu prawde mowiac).Jedyna moja obawa jest to,ze pracujemy razem i mogloby sie to wydac.Z tym,ze on za 2 miesiace i tak bedzie opuszczac firme bo dostal kontrakt w innym panstwie.Jak myslicie-isc na calosc?

Gość gość
We chyba nie zrozumiałyście tematu seks bez zobowiązań to znaczy tylko sex koniec kropka czy facet jest żonaty czy nie nażadnego znaczenia chodzi tylko o sex. Jak macie ztym problem to znaczy ze nie chodzi wam tylko o sex.to tyle